Şimdi Ara

[[Silinebilir]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [[Silinebilir]]
    .
    Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Esenyurt Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Muhtemelen fiyatı 1800 küsürken vatan-hepsiburadadan aldınız. Takaslayamazsanız bence iade etmeyin. Kutusunu bile açmadan 1900 liraya satın. Şu an 2100 liranın altında 1080 yok sonuçta. Hem siz ufak kar edersiniz hem de birine hayrı dokunur. Sadece bir öneri... Onun dışında bir ihtimal 1070 e düşürmek isterseniz benim kartın üzerine 400 tl verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Muhtemelen fiyatı 1800 küsürken vatan-hepsiburadadan aldınız. Takaslayamazsanız bence iade etmeyin. Kutusunu bile açmadan 1900 liraya satın. Şu an 2100 liranın altında 1080 yok sonuçta. Hem siz ufak kar edersiniz hem de birine hayrı dokunur. Sadece bir öneri... Onun dışında bir ihtimal 1070 e düşürmek isterseniz benim kartın üzerine 400 tl verebilirim.

Teklif için teşekkür ederim Nvidia kart düşünmüyorum

kart satışa da açık ama kimseye sormadan 1870 liramı geri alabilecekken satma işine de pek sıcak bakmıyorum önce kargo isteyenler sıfır kapalı kutu 2150 den aşşa bulunamayan kartı 1700 ler teklif edenler vs çıkıyor uğraşmak istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.