Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 silinebilir
    silinebilir
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam numaralı gözlük kullananların bunu kullanma şanşı varmı? ya da nasıl kullanılabilir?
  • gundar G kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Sağlık açısından herhangibir sıkıntısı yoktur, merak etmeyin. Gönlünüzce rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.
  • Hocam ben sağlık açısından sormamıştım. Gözümde astimat+miyop var. Dereceli gözlük kullanıyorum. Onu çıkarıp bunu takarsam yazıları okuyamam. Ben hem bunu hem de numaralı gözlüğü aynı anda nasıl takarız diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gundar G kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun.

Üst üste takmak abez durmayacaksa o şekilde kullanabilirsiniz. Farklı bir şey yapılamaz muhtemelen.
  • hocam merhabalar aliexpressten buna benzer bir ürün getirmiştim fakat gözülüğü taktığımda herşeyin rengi magenta ya kaçıyordu fotoğrafçı olduğum için fotoğrafları magenta görüyordum oda işime gelmedi para iadesi aldım. Bu ürün birebir rengi gösteriyormu yoksa sarı kırmızı mavi gibi renk farklılığı oluyormu ?
  • teknogenc33 T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Birebir gösteriyor. Sadece zararlı mavi ışınları engelliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 hafta önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.