Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Sevdadır Türkiye -- 2 Nisan 2019; 16:54:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Su turkiyede sozde taraftarlarin sabah aksam zirlamasindan nefret ediyorum. Bunlardan en cok besiktas da var. En ufak basarisizlikta yok maca gitmezker yok decoder iptal ederler. Futbol bu basarisiz donemlerinde olacak.

Bjk taraftari olarak sunu net olarak soyleyim gs yonetiminin yaptigi en dogru is snijderi yollamak. Iyi oynayacak oyuncu oynar. Adamin her basarisizliginda takim kotu diye bahane uydurup iyi oynadigi maclarda iste snijder bu dersn her kampa gec gelmesine goz yumarsan antranor elestirir tepene cikarirsin. Akhisar macinda golleri atip asistleri baska oyuncularlami yapti snijder.

Gs yillardir bol keseden salladi 2 yildirda bunun ceremesini cekiyor bu sureci kabullenemeyen taraftarlariniz yuzunden yonetim yanlis hamleler yapiyor. Suclu yonetim degil en basta taraftar. Gs taraftari once bir ozelestiri yapacak.

Senin tarihinin belki en onemli maci persembe. Kucuk kiz cocuklari gibi maca giden haindir diye agliyosunuz. Maca gideceksin takimini destekleyeceksin..taraftarin gorevi bu kim kalsin kim gitsin belirlemek degil. Her seye karisirsan yonetime baski yaparsan hocaya baski yaparsan sonuclara katlanacaksin.

Gs bu noktaya geldiyse taraftarinin baskisina boyun egen yonetimler yuzunden geldi. 2 yil ust uste sampiyon olduktan sonra 3. Yil devre arasinda 10 tane transfer yaptilar. Niye 3. Yil sam olamamayi kabul etmedigi icin. Ozetlersek gs duzelecekse her yil sampiyonluk icin debelenmeyi birakacak. Debelendikce dibe cokuyor. Bunu disardan net olarak görüyorum.2 yil sampiyonlugu unutun diyecekler genc bir turk oyuncu kadrosu kuracaj. Mucadeleci yabancilar alacak her yil eksiklere yavas yavas takviye yapacak 3 yil sonra sam mucadelesinyapmaya baslayacak. Biz 8. Olduk sonraki sene sampiyon olduk diye dusunmeye devam ettikce baskan yonetim hoca degissin farketmez. Aynen devam edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Su turkiyede sozde taraftarlarin sabah aksam zirlamasindan nefret ediyorum. Bunlardan en cok besiktas da var. En ufak basarisizlikta yok maca gitmezker yok decoder iptal ederler. Futbol bu basarisiz donemlerinde olacak.

Bjk taraftari olarak sunu net olarak soyleyim gs yonetiminin yaptigi en dogru is snijderi yollamak. Iyi oynayacak oyuncu oynar. Adamin her basarisizliginda takim kotu diye bahane uydurup iyi oynadigi maclarda iste snijder bu dersn her kampa gec gelmesine goz yumarsan antranor elestirir tepene cikarirsin. Akhisar macinda golleri atip asistleri baska oyuncularlami yapti snijder.

Gs yillardir bol keseden salladi 2 yildirda bunun ceremesini cekiyor bu sureci kabullenemeyen taraftarlariniz yuzunden yonetim yanlis hamleler yapiyor. Suclu yonetim degil en basta taraftar. Gs taraftari once bir ozelestiri yapacak.

Senin tarihinin belki en onemli maci persembe. Kucuk kiz cocuklari gibi maca giden haindir diye agliyosunuz. Maca gideceksin takimini destekleyeceksin..taraftarin gorevi bu kim kalsin kim gitsin belirlemek degil. Her seye karisirsan yonetime baski yaparsan hocaya baski yaparsan sonuclara katlanacaksin.

Gs bu noktaya geldiyse taraftarinin baskisina boyun egen yonetimler yuzunden geldi. 2 yil ust uste sampiyon olduktan sonra 3. Yil devre arasinda 10 tane transfer yaptilar. Niye 3. Yil sam olamamayi kabul etmedigi icin. Ozetlersek gs duzelecekse her yil sampiyonluk icin debelenmeyi birakacak. Debelendikce dibe cokuyor. Bunu disardan net olarak görüyorum.2 yil sampiyonlugu unutun diyecekler genc bir turk oyuncu kadrosu kuracaj. Mucadeleci yabancilar alacak her yil eksiklere yavas yavas takviye yapacak 3 yil sonra sam mucadelesinyapmaya baslayacak. Biz 8. Olduk sonraki sene sampiyon olduk diye dusunmeye devam ettikce baskan yonetim hoca degissin farketmez. Aynen devam edersiniz

Ne analiz etmesini biliyorsun ne çözüm önermesini, arada alttan alttan güya laf çarpıyor bide :) :)

Şu Türkiye'de sözde yönetimler olmasa bu taraftar kendini parçalamaz, Galatasaray 2 senedir ne hallerde görmüyor musun ?! 6. ve 4. bitirdik, Galatasaray'ın başında yönetim olmasa yine bu sıralamada bitirir zaten...

Galatasaray bu noktaya geldiyse beceriksiz yönetimi sayesinde geldi, ben mi dedim kariyerinde hiç bir başarısı olmayan altyapı hocasını takımın başına getirin diye ?! Ona rağmen bile taraftar çıktı destek verdi, Riekerink bey diye lakap bile taktı...Daha ne yapacaklardı ?!

20 m euro para harcadılar, gelen hiç bir isim kadroda banko 11 olacak kapasitede değil zaten hala onların yerine adam alıyoruz.

Sneijder konusunda ayrı bir tutulma yaşıyorsunuz, Sneijder ne için gitti ? Performans ve ücreti yüzünden gönderildi deniliyor dimi ? Arkadaş böyle bir durum varsa, o takımda Selçuk İnan gibi vasıfsız ne yapıyor ?! 3,5 m euro alıyor be, gönderdiğin Sneijder en kötü hali dediğiniz zaman asist kralı olmuş. Hala taraftarı tribüne çekebilme gücü var.

Birde çözüme bak :) Genç Türk kadrosu kuracakmış, her yıl yavaş yavaş takviye yaparak şampiyon olacakmış :) Hangi dünyada yaşıyorsunuz ya ?! Hollanda ligi mi burası ? Sen hangi büyük ligde yarışmacı takımın böyle saçma sapan planlamayla şampiyon olduğunu gördün ? O kurduğun kadroyla tökezlediğin anda yakarlar seni...Galatasaray gibi camiada böyle hamleler yapamazsın, özellikle hedefi Avrupa olan takımda...

Düzgün bir teknik adam kafası çalışan bir yönetim Galatasaray'ı toparlar...

Adam utanmasa yönetim her şey iyi yapıyor taraftar içine ediyor diyecek, siz yorumlamayın futbolu izleyin sadece...

• quote:

Su turkiyede sozde taraftarlarin sabah aksam zirlamasindan nefret ediyorum. Bunlardan en cok besiktas da var. En ufak basarisizlikta yok maca gitmezker yok decoder iptal ederler. Futbol bu basarisiz donemlerinde olacak.

Senin bu kafa yapısıyla Beşiktaş taraftarı olmana şaşmamak gerekiyor. Konuyu açan kişi doğru tespitlerde bulunmuş, üstüne üstlük sana en güzel cevabı da @oyuncu11790 vermiş ki kendinisini futbol forumlarında bilen bilir, her zaman mantıklı objektif yorumları vardır. Biraz mantıklı düşünün ne olursunuz. Atasözleri öğrenin hayatınızın her döneminde faydasını görürsünüz. Galatasaray ve Fenerbahçe için söylenebilecek en güzel söz "Balık baştan kokar!" sözüdür. Anlayan anlar zaten.

• quote:

Dursun bugüne kadar Galatasaray'a faydalı olacak bir iş yapacaktıda taraftar mı engelledi ?

• Gitmeyince nolacak söylesene bir, böyle ithamlarda bulunmak doğru değil. Millet yönetimi sevmiyor diye takımına sırtını çevirirse ihanet eder.
    Diğer söylediklerinde haklısın ama bu liseli düzeni kalkmadıkça hiçbir zaman istediğimiz başarıyı gösteremeyiz
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    İşte senin gibi skor odaklı taraftarlardan bahsediyorum. Sen hala takımın 6. 4. bitirmesini dursun özbek yönetimine bağla. Şuan bu durumdaysanız bunun nedeni taraftarınız.
    1- Yönetimi beğenmiyorsan olursun aday daha iyi yönetirsin engelleyen mi var ama büyük ihtimal aylık üyelik ücreti bile vermekten çekinen birisin .
    2 galatasaray bu noktaya geldiyse doymak bilmeyen taraftarı yüzünden geldi. Altyapı hocasından önce mustafa denizli geldi sabretin mi? Ondan önce 3 kupa almış hamza geldi sabrettin mi? Riejkerink gelip türkiye kupası süper kupa alınca altyapı hocası demiyordunuz. Geçen yıl açtığınız 50 tane şampiyonluk konusu var. Yaparken destek verip başarısız olunca ihaleyi yönetime atacak kadar ikiyüzlüsünüz.
    3-20 milyon euroyu taraftara şirin gözükmek için harcıyolar. Sorunda o zaten. 2 yıldır ilk üçe giremiyorsun ama podolski bruma snijder harika diğer herkes çöp. Analiz etmekten bahsedene bak sen.
    4 selçuk inan kamplara geç gelip hocanın idmanını eleştirip şu hocayı getirin mi diyor? Snijder kendini kulübün üstünde görüyordu. Bu arada yıllık 3.5 alıyorsa selçuk, ünal aysala söyleyeceksin. Aslında ona da söylemeyeceksin taraftara söyleyeceksin. Hep aynı noktaya geliyoruz. O kadar başarı odaklısınızki 3.5 isteyen selçuka hayır diyebilecek kapasıteniz yok.Adamın sözleşmesi var gitmek zorunda değil. Takımında belli sayıda türk oyuncu olmak zorunda. Olcanı fesh ederken helal olsun diyodunuz. 4 milyon euroyu ödeyeceğin gibi fesh edip selçukada ödeyebilirsin. Snijder tribüne taraftar çekebiliyorsa geçen yıl niye gitmediniz tribüne.
    5- evet çözüm genç oyuncularla düşük maliyetli takım kurup 3 yıl sonra için şapiyonluk hedefi koyacaksın. Bitik kadronu yenileme şansın yok. 2010 daki gibi yerli kadro alacağın trabzonda yok. zayıf rakiplerde yok. Beşiktaş taraftarı olarak egonuza o kadar güveniyorumki zaten bunu yapmayacağınızı biliyorum. Bu yıl 40 milyon harcar yine 5. olur hoca kovalarsınız. Yönetim suçlu olur. Bakalım gelecek yılki seçimde kim aday olacak. Bu mantıklar 10 yıl toparlanamazsınız.
    6 düzgün bir teknik adamla takım toparlanırmış . 5 tane teknik adam geldi hepsi düzgün değildi demek. Conte falan bekliyorsan daha çok beklersin.
    7 yönetim her şeyi taraftara şirin gözükmek için yapıyor. Rijkerink bey diyor rijkerinkle devam ediyor, rijkerinkle olmaz diyor rijkerink gidiyor. hamza yerli sevici takımda kondisyon yok diyor hamza gidiyor.Evet yönetim her şeyi sizin istediğiniz gibi yapıyor sonuç ortada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allahtan 14 sene şampiyon olunamadığında bu tarz taraftarlar yoktu. Klüp kapanmıştı çoktan.
  • bizim var da ne oluyor diktatör bırakmıyor koltuğu
  • Kötü gidişe destek olmak güzel bir hareket değildir,

İntihar edene, bile bile bataklığa gidene afferim arkandayız denmez,

Bu yapılırsa iyilik değil kötülük yapılmış olumur, yarın daha rezil bir halde kendini bulur birde nasıl bu hale geldik dersin,

Takımın kötü günde yanında olmak ile uçuruma giderken yanında olmak çok farklı,

Takım binbir türlü iyi harika iş yapmıştır ama üst üste de sürekli kötü sonuçlar alıyordur, böyle zamanda yanında her daim yerini alırsın

• Arabeskçi Beşiktaşlıları sallamayın, onlar bu dünyaya romantizm yapmak için indirilmiş. Kendileri Demirören'e küfrederken, Demirören 3 tane Portekizli Apaçiyi transfer edince ''çıldırt bizi başkanım'' moduna geçmişlerdi, şimdi dağ gibi borç-alacak farkını kapatma imkanları yok, en ufak bir tökezlemede ne yapacakları belirsiz.

Ben yıllardır Galatasaray taraftarının, futbol zekasını düşük bulurum. Fakat Galatasaray tarihinde ilk defa yönetim aklı, taraftar aklının bu denli altında kalmıştır. Takım altında art niyet aranacak şekilde uçuruma sürükleniyor, burada da gerçek taraftara düşen görev, Galatasaray'a bu kötülüğü eden insanlara karşı sırf çevirmektir. Tevfik Fikret'in Galatasaray'ını tutuyorsanız, yapmanız gereken bu iğrenç insanlara destek olmak değil, bir an önce gitmelerini sağlamaktır.

Bu yönde atılacak her adım, her protesto Galatasaray'ın zararına değil menfaatinedir. Şu aşamadan sonra yağlı suratın ekibine destek olanları Galatasaraylı olarak muhatap almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Şunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz; bu takım senin benim gibi insanların taraftarı olduğu bir spor camiasına ait değil. Lise adı altında yaşları 80-85 e dayanmış ölmek üzere olan adamların yönetmek isteyip yönetemediği içine ettiği bir sportif şirket.

Tekrar ediyorum yaşları 15 ve civarı olan genç kardeşlerimizin bunu anlamasına imkan yok.

KENDİ ALİ KOÇUMUZU SADETTİN SARANIMIZI BULANA KADAR GİTMEYİN TRİBÜNE ALMAYIN KOMBİNE MOMBİNE

tuturmuşsun 15 yaşındaki geçler diye. be 38 yaşındayım yazdığını başından sonuna saçma buldum. ayrıca ali koç ve sadettin saran ne alaka? başka örnek bulamadın mı?

tribüne gitmeyince ne olacak? hadi diyelim gitmedik takıma destek vermedik ve elendik. bundan bizim ne gibi bir kazancımız olacak? avrupa'dan elenmiş bir takıma transfer yapmakta zorlanacaksın, lige bu moralle başlayıp koca sezonu çöpe atacaksın. ee sonra? ohh iyi oldu beter olun mu diyeceksin?

geçen sene fb ve gs taraftarı yönetimi protesto amaçlı maçlara gitmedi, ligi aynı puanda başakşehir'in arkasında bitirdiler. yönetime kızgınız diye galatasaray'a küsmedik ya. asıl maça gitme imkanı olupta gitmeyip, takımı böylesi bir maçta yalnız bırakanlar takımına camiasına ihanet eder. sosyal medya da çoğunluk birlik olmuş bari maçı biz aldıralım diye organize oluyorlar sen gelmiş burada insanları yanlış yönlendiriyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Ne analiz etmesini biliyorsun ne çözüm önermesini, arada alttan alttan güya laf çarpıyor bide :) :)

Şu Türkiye'de sözde yönetimler olmasa bu taraftar kendini parçalamaz, Galatasaray 2 senedir ne hallerde görmüyor musun ?! 6. ve 4. bitirdik, Galatasaray'ın başında yönetim olmasa yine bu sıralamada bitirir zaten...

Galatasaray bu noktaya geldiyse beceriksiz yönetimi sayesinde geldi, ben mi dedim kariyerinde hiç bir başarısı olmayan altyapı hocasını takımın başına getirin diye ?! Ona rağmen bile taraftar çıktı destek verdi, Riekerink bey diye lakap bile taktı...Daha ne yapacaklardı ?!

20 m euro para harcadılar, gelen hiç bir isim kadroda banko 11 olacak kapasitede değil zaten hala onların yerine adam alıyoruz.

Sneijder konusunda ayrı bir tutulma yaşıyorsunuz, Sneijder ne için gitti ? Performans ve ücreti yüzünden gönderildi deniliyor dimi ? Arkadaş böyle bir durum varsa, o takımda Selçuk İnan gibi vasıfsız ne yapıyor ?! 3,5 m euro alıyor be, gönderdiğin Sneijder en kötü hali dediğiniz zaman asist kralı olmuş. Hala taraftarı tribüne çekebilme gücü var.

Birde çözüme bak :) Genç Türk kadrosu kuracakmış, her yıl yavaş yavaş takviye yaparak şampiyon olacakmış :) Hangi dünyada yaşıyorsunuz ya ?! Hollanda ligi mi burası ? Sen hangi büyük ligde yarışmacı takımın böyle saçma sapan planlamayla şampiyon olduğunu gördün ? O kurduğun kadroyla tökezlediğin anda yakarlar seni...Galatasaray gibi camiada böyle hamleler yapamazsın, özellikle hedefi Avrupa olan takımda...

Düzgün bir teknik adam kafası çalışan bir yönetim Galatasaray'ı toparlar...

Adam utanmasa yönetim her şey iyi yapıyor taraftar içine ediyor diyecek, siz yorumlamayın futbolu izleyin sadece...

Beşiktaşın Gordon Milneli kadrosu ilk şampiyonluktan 3-4 sene önce kurulmaya başlandı. Yine Galatasarayın Uefa kupasını kazanan kadrosu 92 lerden itibaren oluşturulmaya başlandı.

Barcelona da kadrosunu Cruyff, Rijkard döneminde başladı yıllarca ekmeğini yedi. şimdi transferlerle yamamaya çalışıyor ama işe yaramıyor.

Fenerbahçede bu yok onlar yıldız oyuncu alıp hemen şampiyon olma hevesindeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.r.k. -- 16 Temmuz 2017; 15:30:28 >

• Bence siz takim ve taraftar olmanin mantigini anlayamamissiniz, tavsiyem ya bakisinizi degistirin ya da birakin futbolu. Ali Koc vs muhabbetine hic girmeyecegim 'kulubu zengin alsin sonra gelsin yildizlar" ya da "karizmatik birisi gelsin yapsin transferler" kafasindan da cikin. Galatasaray gibi koklu bir camia tek kisinin agzina bakamaz kardes, secim olur aday olan secilir kendi takimiyla yonetir. Basarisizlik olacak kardes her zaman olacak bu sene baslayip 5 sene ust uste sampiyon olsan bile daha sonra bir 5 sene cok basarisiz da olabilirsib. Yasinizkac bilmiyorum ama bazi seyleri hic kavrayamamissiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Siz bu kafada devam edin

bunak morukların içine ettiği takımın tribününe çıkın avazınız çıktığı kadar bağırın.

Her sene BJK nin şampiyonluğunu izleyin

Paranızın son kuruşuna kadar forma alın

Sonra bu bunak ihtiyarlar takımın içine etmeye devam etsinler

Siz hala aynı noktada devam edin Selçuk böyle Yasin şöyle...

Muhtemelen bu taraftarlar dövlöt eyiyi gidi diyen düşünemeyen insanlar.

Bu kadar ağlayıp zırlayacağına liseye gidip (gerçi hala liseli de olabilirsin) kulübe başkanlığa adaylığını koysaydın önümüzde ki seçimlerde de icraatlarını görmüş olurduk işkembeden senin gibi sallayanlarla takım başarılı olmuyor

Futbol bu başarılı olmakta var başarısızlıklarda bunu hazmedemiyorsan takım tutma futbol yerine başka ilgi alanlarına yönel.

• Sacma sacma konusmayin Takimin adi GS ve biz bu takima sevdaliyiz o yagli surata veya onun masalarina degil. 6 ayda yeni baskan ve kadro geldiginde bitik bir takim degil gelecte hic olmaz ise taraftari ile gelen bir takim olmali sirtinizi takima degil yagli surata cevirip istifaya davet edin

• quote:

Sen benim le dalga mı geçiyorsun? 20milyon GS taraftarı varsa 19,5milyonu (Eminim içlerinde sende varsın) yönetim istifa diye ağlıyor.

Benim ağladığım yok. Bunu iddia edebilmen için kör yada şaşı olman lazım.

Yönetim istifa diye sabah akşam forumda konu açanlar, wesleyin tweetlerinin altında dursuna küfür edenlerdir ağlayanlar.

Ben senin gibi ergenlikte tututlu kalmadım. Futbol bir spor dalı ve insanların eğlenmesi için oluşturulmuş etkinliktir. Takımın sahada kötü oynaması ve kulübün kötü yönetilmesi taraftarlar için üzücü olsa da bunu abartmamak gerekir , forma vs alıp destek oluyorsan almazsın olur biter , benim için güzel futbol önemli yok uğruna ölürüz karım kızımdan daha çok seviyorum gibi varoş sloganlarla bir yere varılmaz.

Ben kimseye ne küfür eder ne ağlarım, trilyonlarca lirayı götürüp keyif çatan insanların gidip gelişleri zerre umrumda olmaz. Başlığı açıp içeriğine bakıldığında bunu anca ağlarken yazılmış bir metin olarak algılıyor insanlar

• quote:

Sen 2 sene üst üste 30-34 yaş arası futbolcularınla şampiyon oldun ne boş yaptın ya. Şu an takımınızın yaş ortalamsı 30 olmuş hatta geçmiş, takımının kadrosunda 30 altında sadece 2 tane futbolcu var, gelmiş burada GS için genç kadro kurmalı, takviyelerle şampiyon olmalı diye tavsiye veriyorsun. Bu Beşiktaşlılar harbi boş konuşan tipler ya.

• Frozzy45 kullanıcısına yanıt
    Sen de bu sene 30 35 yas araligindaki oyuncularinla toplama takiminla sampiyon olursun belki.

• quote:

Sen de bu sene 30 35 yas araligindaki oyuncularinla toplama takiminla sampiyon olursun belki.

Eeee? Bir şey mi dedik? Ben kendi takımımla ilgili olarak veya senin takımınla ilgili olarak 30-35 yaş topçularla şampiyon olamazsın falan mı dedim? Türkiye'de zaten gençlerle şampiyon olamazsın. Benim sana demek istediğim şeyi sen hiç anlamamışsın. Millete genç kadro kurun diye tavsiye verip kendin yaşlılarla şampiyon oluyorsun, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Senin verdiğin tavsiyedeki amaç farklı ya da gerçekten algında sorun var. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Haydi koçum az ötede oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 16 Temmuz 2017; 18:18:9 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.