Şimdi Ara

Silinebilir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.yusuf_01 -- 15 Eylül 2018; 13:36:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tvyi nerden aldınız? Mağaza mı web üzerinden mi?

• AVM’ deki SAMSUNG mağazasından aldım TV’ mi,

Soundbarimi MEDİA MARKT internet sitesinden aldım

• m.yusuf_01 kullanıcısına yanıt
    Soundbarı netten aldıysan iade edebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.yusuf_01 kullanıcısına yanıt
    webdn aldıysanız 14 gün içinde iade edebilirsiniz yazacaktım ki, başlığa dikkat ettim, 1 ay önce almışsınız. Bu durumda TVnin ayıplı mal olduğu iddiasıyla servis raporu tutturup değişim/iade istemek dışında yapacak bir şey yok. Servis de anladığım kadarıyla böyle bir rapor vermeyecektir. Bu durumda tek yok tüketici mahkemesine başvurmak olacak. O da zaman ve sabır isteyen bir süreç. Bence başka bir servis talep edin. Genel müdürlük ile ya da müş.hiz. ile iletişime geçmeyi deneyerek yaşadığınız durumu ve yabancı forumlarda bahsedilen şeyleri de iletin. Gerekiyorsa samsungun facbook ve twitter sayfasından da bunları anlatın. Şikayetvar.com'a da yazmayı deneyebilirsiniz. geçmiş olsun.
  • Bu akşam tekrar iletişime geçtim musteri hizmetlerindeki gorevliye durumumu magduriyetimi detayli bir sekilde anlattım. Yabanci sitelerdede ayni sorunla karsilasildigini da söyledim. Gorevli arkadasta teknik servisteki (yetkili veya musteri hizmetleri degil) benimle iletisime gececegini hata bilgisini oluşturduğunu, takibini yapacagini söyledi. Tesekkur ederim.

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Mağduriyetim Soundbarimin geldigi vakitten 14 gün icinde çözülemezse iade etmeyi düşünüyorum. Tesekkur ederim. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.