Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mserifoglu -- 26 Kasım 2018; 18:45:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ofc durumu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

ofc durumu nedir?

ofc mevcuttur.

• PM
  • 5m için get ilan açar mısınız alayım.
  • Hocam daha dun hama marka kablo aldim 2.25 ,sizin kablo ile karsilastirdigimizda bir fark varmidir iki kablo arasinda. Olmazsa hamalari geri verip sizin kablolardan alabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nandoo

Hocam daha dun hama marka kablo aldim 2.25 ,sizin kablo ile karsilastirdigimizda bir fark varmidir iki kablo arasinda. Olmazsa hamalari geri verip sizin kablolardan alabilirim.
    Kullanmadığım için kıyas yapamıyorum maalesef, forumun ses sistemleri kısmına bakabilirsiniz, belki orada ki arkadaşlardan tecrübe etmiş birileri bulunabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nandoo

Hocam daha dun hama marka kablo aldim 2.25 ,sizin kablo ile karsilastirdigimizda bir fark varmidir iki kablo arasinda. Olmazsa hamalari geri verip sizin kablolardan alabilirim.
    kesin vardır kabledirekt ürünleri amazon de sitesinde hep en yuksek oyu alan en olumlu yorum alan ürünlerdir bazı baglantılar için cok takip ettim ama türkiyeye genelde gönderimi yok malesef.

hamaymış slinkmiş bunlara tenezzül etmeyin hangi ürünlerini aldıysam orta kalitenin bi tık altı ses konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaqedi -- 3 Temmuz 2018; 1:52:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.