Şimdi Ara

Silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ftrgy

Merhaba ben 19 yaşındayım 185 boy 55 kiloyum artık insanların dalga geçmesinden oklava gibisin vs demesinden çok sıkıldım vücut geliştirmeye başlamak istiyorum ama nasıl yapmalıyım neler yapmalıyım hiç bilmiyorum arkadaşlar geiner almamı tavsiye etti tamam bir aylığına alabilirim birikmiş param var fakat ikinci ay zor öğrenciyiz sonuçta kendimizi zor gecindiriyoruz bana yardımcı olurmusun hangi programı kullanmalıyım neler yemeliyim neler yapmalıyım yardımcı olursan çok mutlu olurum

Şöyle bir gerçek var ki birazcık paranın olması lazım. Yani gainer i en az 2 3 paket kullanman lazım ve günde iki kere. Sadece gainer da değil., sürekli yemek yemen lazım. Evde değilsen dışarıda yemen lazım bi şekilde açığı kapatman lazım. Program kolay iş Fakat beslenmeyi halletten lazım önce. Program orada yazdığım gibi ifc 5x5 ile başlarabilirsin. Google a yaz detaylı anlatımı çıkıyor programın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Göbekli ama kassız olup da sporla iyi forma giren çok gördüm de senin kadar çelimsiz olup, kilo alıp vücut yapan gerçekten çok daha nadir oluyor. Güzel bir başarı tebrik ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_aliko

Göbekli ama kassız olup da sporla iyi forma giren çok gördüm de senin kadar çelimsiz olup, kilo alıp vücut yapan gerçekten çok daha nadir oluyor. Güzel bir başarı tebrik ederim.

Teşekkür ederim hocam. Böyle mesajlar beni daha çok gaza getiriyor. Daha başlangıçtayım önümde çok uzun yol var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.