Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samed7171 -- 8 Ekim 2021; 10:33:59 >

• İnstaya foto at. Açıklama kısmına da ''reddettiğin erkeğe dön de bir bak istedim'' yaz

Güzel vücut
  • Ben de yaklaşık 22 aydır yapiyorum ama senin gelişimin bana gore çok üst duzeyde. Tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 2 Mart 2018; 9:30:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

İnstaya foto at. Açıklama kısmına da ''reddettiğin erkeğe dön de bir bak istedim'' yaz

Güzel vücut

O mesajlar geçti bizden hocam :) 4 buçuk yıllık evliyim. İkiz kız çocuklarım var 3 buçuk yaşında. Ellerinden öperler
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Ben de yaklaşık 22 aydır yapiyorum ama senin gelişimin bana gore çok üst duzeyde. Tebrik ederim

Teşekkür ederim. Bu iş aslında salonda değil mutfakta yapılıyor.
  • Cok iyi. Millet bu gelisimi 2 ayda bekliyor ya . Bu iste devamlilik ve kararlilik kazanir. Bir az sure lazim.
  • samed7171 kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam evli ve çocuklu olarak bu işi başarman büyük başarı. Fakat çok ufak gösteriyorsun hocam. Erken mi evlendin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 hafta önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok başarılı . Tebrik ederim .
  • samed7171 kullanıcısına yanıt
    Vücut cok iyi masallah hocam :)

Yaş 26 olduğuna gore 21-22 de evlenmissin o zaman ona da masallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alx

Cok iyi. Millet bu gelisimi 2 ayda bekliyor ya . Bu iste devamlilik ve kararlilik kazanir. Bir az sure lazim.

Kesinlikle katılıyorum hocam. Devamlılığı çok zor bir spor. Genelde 3 ay içinde bırakılıyor. Ama bir devam etseler neler kaçırdıklarını görecekler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Helal olsun hocam evli ve çocuklu olarak bu işi başarman büyük başarı. Fakat çok ufak gösteriyorsun hocam. Erken mi evlendin?

Yaşım 26. 21 de evlendim işte hocam. Gencim daha
  • Harika vallahi, boyle devam.. beslenmeden ornek verebilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Harika vallahi, boyle devam.. beslenmeden ornek verebilirmisin?

Spora ilk başladığımda takviye olarak sadece karbonhidrat tozu kullandım. O dönemler iştahım olmadığı için tabiri caizse kusana kadar yemek yedim. Ne bulduysam yedim. Şu an ise düzenli bir beslenme programım var. Takviye olarak kretain ve protein tozu kullanıyorum. Onun haricinde günde 6 - 8 arası yumurta, benim özel karışımım, 400-500 gr tavuk bazen işten dolayı 200gr a düşüyor, bol bol makarna ya da pilav, kuruyemiş günlük 50 - 80 gr arası, bazı dönemlerde 70 gr hakiki zeytinyağı içerdim her gün. Bunlar kısaca yaptıklarım. Hepsi düzenli, hepsinin dönemleri var. Şu an bulk dönemindeyim ve biraz daha rahatım yemek konusunda. 2 ay içinde cut dönemine girmeyi düşünüyorum. Bakalım six pack ler büyümüş mü altta görecem

• Gelişim çok iyi kardesim tebrikler .
  • azmini tebrik ederim baya geliştirmişsin
  • Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Çok güzel gelişim.5x5 i ne kadar süre yaptınız hocam?Şuanda nasıl çalışıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007

Çok güzel gelişim.5x5 i ne kadar süre yaptınız hocam?Şuanda nasıl çalışıyorsunuz?

5x5 i bir seneye yakın yaptım. Tabi arada kendime göre düzenledim programı. Sonrasında 6 ay fullbody bir program yaptım A B şeklinde kendi vücuduma eksiklerime göre düzenledim. Şu an ise yine kendi hazırladığım haftada 4 günlük programı uyguluyorum. Kısaca bahsetmek gerekirse;

1. Gün - Göğüs -Triceps

2. Gün - Sırt - Biceps

3. Gün - off

4. Gün - Omuz - Trapez - Karın

5. Gün - Bacak - Bilek - Biceps

6. Gün - off

7. Gün - off

Şu an programım bu şekilde ve gerçekten çok etkili bana göre. Tabi beslenme çok önemli her programda olduğu gibi.

• Merhaba ben 19 yaşındayım 185 boy 55 kiloyum artık insanların dalga geçmesinden oklava gibisin vs demesinden çok sıkıldım vücut geliştirmeye başlamak istiyorum ama nasıl yapmalıyım neler yapmalıyım hiç bilmiyorum arkadaşlar geiner almamı tavsiye etti tamam bir aylığına alabilirim birikmiş param var fakat ikinci ay zor öğrenciyiz sonuçta kendimizi zor gecindiriyoruz bana yardımcı olurmusun hangi programı kullanmalıyım neler yemeliyim neler yapmalıyım yardımcı olursan çok mutlu olurum
  • ftrgy kullanıcısına yanıt
    Onlara boşa para verme. Al princini makarnanı ye kırmızı beyaz etini kuruyemişini tamam. Ama çok yiyeceksin. Al bir paket makarna pişir bir günde ye. Sabahları en az beş yumurta ye. Böyle yani ye çalış sonuç alırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.