Şimdi Ara

Silinebilir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan Winters -- 4 Eylül 2018; 16:10:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlanı görünce emektar xbox one PC kablosuz kolumu yenisiyle güncellesem mi diye girdim, bu ne arkadaş 600müş de 450den satıyormuş?
    Vatan dahil hiçbi yerde 600 liraya kol satıldığını görmedim, gerçekten 600 verdiyseniz şu kola, bi plaketi haketmişsiniz demektir(!)
    Kolların sıfırı adınıza faturalı kargo dahil kredi kartına taksitle 200-250den alınabiliyor zaten:

https://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/microsoft-xbox-one-oyun-kolu-gamepad-368590193

Sizin ara kablosu 300 falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

İlanı görünce emektar xbox one PC kablosuz kolumu yenisiyle güncellesem mi diye girdim, bu ne arkadaş 600müş de 450den satıyormuş?
    Vatan dahil hiçbi yerde 600 liraya kol satıldığını görmedim, gerçekten 600 verdiyseniz şu kola, bi plaketi haketmişsiniz demektir(!)
    Kolların sıfırı adınıza faturalı kargo dahil kredi kartına taksitle 200-250den alınabiliyor zaten:

https://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/microsoft-xbox-one-oyun-kolu-gamepad-368590193

Sizin ara kablosu 300 falan mı?
    ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan Winters -- 4 Eylül 2018; 16:11:16 >

• Üzülmüş de bilgisiz de necrofiliymiş. Ya arkadaş adama niye sıfırının 2 katına 2. el kol satıyorsun dedik, link koyduk hakaretin bini bi para. Senin sattığın Elite versiyonu mu? Yoksa üzerinde oyun çıkarmaları falan koyup daha pahalı satılmaya çalışılan versiyonlarda mı? Bu kadar tatava, hakaret yapana kadar neymiş ara kablosundan başka farkı söyleseydin, hem belki biz de aydınlanırdık
  • Tamam,sensin..

Hata benim,600 liraya alıp 100 tl ye satmam lazımdı ki,birileri alsın,satsın ki

ekonomiye can versin.

Aydınlattığın için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR :)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.