Şimdi Ara

-silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugcn -- 5 Nisan 2023; 12:23:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üyelik yani ödeme devam ettiği sürece silinmez diye biliyorum yani tekrar bırakırsanız listeler yine gidecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchiStudent

Üyelik yani ödeme devam ettiği sürece silinmez diye biliyorum yani tekrar bırakırsanız listeler yine gidecektir.
    Ciddi misin hocam sen

Böyle saçma bir olay görmedim, Spotify’a devam öyleyse. Keşke işletim sistemine verdiği önemi servislerine de verse Apple

• ugcn kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ben de Spotify’fan geçmedim bu yüzden Ücretsiz sürümünde bile kullanılıyor Bir şarj etkisi farklıdır belki.

• ayarlar-müzik-icloud müzik kütüphanesi/arşivi açık mı kapalı mı. kapalıysa açın belki geri gelir listeler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

ayarlar-müzik-icloud müzik kütüphanesi/arşivi açık mı kapalı mı. kapalıysa açın belki geri gelir listeler.
    Kapalıydı açtım ama ondan olduğu sanmıyorum hocam, aygıtları eşzamanlar yazıyor onun altında.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchiStudent

Evet hocam ben de Spotify’fan geçmedim bu yüzden Ücretsiz sürümünde bile kullanılıyor Bir şarj etkisi farklıdır belki.
    Arayüzü kullanışsız geliyor bana Spotify’ın bu yüzden Apple Music’e Geçtim ama aylar önce deneme planını kullanırken oluşturduğum bütün üç aylık listeler gitmiş.

Buna güvenip nasıl aylarca yıllarca arşiv oluşturulur ki

iPhone’da iyi çalıştığı doğru şarjını bilmem ama daha hızlı çalışıyor ve arayüzü güzel. Onun dışında müzik listeleri de çok zayıf.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    10 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ugcn kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ama alışınca geçiş yapmak zor oluyor galiba ben çok alıştım Spotify kullanmaya. Kötü olmuş listelerin gitmesi bunu böyle yapmaya gerek var mıymış gerçekten 🙄🙄

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.