< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rog maximus -- 17 Kasım 2021; 0:30:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rog maximus -- 17 Kasım 2021; 0:30:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İşe alacağınız birinden "baba kefilli senet" istemek nedir anlayamadım. Yurt dışından çalışmaya gelseler pasaportlarına el koymak isteyeceksin sanırım.
1000lira maaşı beğenmiyor diyorsun sen olsan çalışır mısın o maaşa. 2000lira maaş deyip 12 15 saat çalıştırmak tan bahsediyorsun. Kusura bakma ama sen işçi değil kendine köle arıyorsun sonrada gelmiş işçilerin nankörlüğünden bahsediyorsun. Sen neyin kafasını yaşıyorsun. Bu söylediğin çalışma saatleri kanuna bile aykırı |
ben de uzun zamandır işçi arıyorum
büyük bir tecrübe aramamama rağmen insan ilişkileri kuvvetli biriyle bir şeyler yapmak istiyorum ama baba kefilli senet istediğim zaman hiç kimse vermiyor cunki kimseye guvenmiyorum ya da baska bi tecrübemden anlatım adama diyorum ki çalış 1000 tl maaş adam maaşı beyenmiyor 2000tl vereyim ama burada adam gibi calisacaksin diyorum 12 saat 15 saat calisma saatlerini beyenmiyor işciyi savunmayın işçi de nankor!!! |
Milletin bir zamanlar hayaliydi mimar olmak.
sende 7 sene tecrübe var ve iş arıyorsun. vay arkadaş. üzüldüm gerçekten.... Senin özelliğinde adam boştaysa biz ölelim....... |
Adres yaz gelip çalışalım sen de bizim üzerimizden gürcülere parayı akıt
|
7-8 aydır işsiz mühendisim bende. Tecrübe de yok yeni mezunum. Umudu kestim artık iş bulmaktan da evde olmak çok berbat. Can sıkıntısına kafayı yedim. İnsan hayatta bir gayesi olmaması büyük bir azap imiş meğer.
|
Hangi bonkör firma yeni mezuna 5k veriyor böyle.?
Staj yaptığınız yer mi torpili olarak girdiğiniz yer mi? |
pompacılık da tecrübe mi arıyor?
Daha önce çok benzin aldım diyebilirsin iş başvurusunda.. |
Kendisi bu forumda anlı şanlı biridir hocam fazla ciddiye almayın.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 12 Mart 2019; 20:33:19 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|