Bildirim
Silinebilir.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
selam. ben alabilirim 1 tane.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba özelden msj atabilirsiniz.
Bende 1 adet 50 TL ye Mi box s kumandasi aldım.saticinin dediği gibi kumanda sıfır ve orijinal.sorunsuz çalışıyor.satici emre bey satış sonrası da kumandayı tanitamayanlar için destek veriyor.ilgili saticiTesekurler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkur ederim.İyi günlerde kullanin.🙂
teslim aldım.on numara gerçekten.artık 2 kumanda ile kullanabiliyorum.kaybolursa veya bozulursa ne yaparım düşüncesi ortadan kalkmış oldu.
İyi günlerde kullanın.Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: myds74
teslim aldım.on numara gerçekten.artık 2 kumanda ile kullanabiliyorum.kaybolursa veya bozulursa ne yaparım düşüncesi ortadan kalkmış oldu. -
Arkadaşlar kumandanın piyasada 190 TL civarlarına satıldıgını ögrendim.Bu ilan kalacak DH ye özel olarak 50 TL den satmaya devam edeceğim.Parası önemli değil.Satın alan arkadaşlardan referans istedim bilginiz olsun teşekkürler.
Stok Olarak 10 Adet Kalmıştır. -
Kumandalar satılmıştır teşekkürler. -
Hocam tekrar gelir mi? -
Hocam özel mesajla iletisime gecin lütfen.Bendeki stok bitti arkadasimda var sorabiliriz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X