< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Silinebilir. (2. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yukari.png)
![](/static/forum/img/populer-asagi.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ya da tam tersi kişiler hemen kafalarındaki tabularla ve etiketlerle saldırmaya gelirler.
-
İstanbul bursa ankara konya adana ve çevresi ve güneydoğu illeri, sebepleri değişik, kandırılan Türk ve müslüman çok, çıbanın başı tabiki yabancı istihbarat örgütleri, sağdan soldan kişinin eğilimine göre kandırıyorlar tıpkı sizin kafanıza konmuş yanlış imaj gibi, ışıdciler de onun bir versiyonu ama binlercesi var.....
-
yaşlı adam telefonu kullanamıyormuş gibi
benim annemde yeni telefonunu iyi kullanamıyor
bazen telefonunda birşey ayarlamak için veya hafızasını boşaltmak için girip bakıyorum çektiği fotoğrafların yarısında ya kendi ayaklarını veya alakasız zemin fotoları çekmiş oluyor :) tuş kilidini açmaya çalışırken fotoğraf makinesini açıp yanlışlıkla foto çektiğini farkettim. telefon samsung
-
videodaki kadının yapabildiğini keşke diğer kadınlar da yapabilse ya da şahit olanlar. Ezilmesi gerekenler asıl buradaki sapık tipler. Sonra niye izmir, Sonra niye istanbuldan cıkıyor böyle videolar bir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kanunların çoğu zamana ve teknolojiye uyum sağlayamıyor, yazdıklarında da kesinlikle haklısın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kameradan izlenmek ile fotoğrafınızın çekilmesi aynı şey mi? Küçük kızlara laf söyleyenler var ya şaka gibi. Yanlışlıkla çekilebilecek bir fotoğraf olsa anlarım da direk kızın fotoğrafını çektiyse açık açık tacizdir. Rahatsız olmuyorsanız sizin de yolda yürürken fotoğrafınızı çekelim ne düşünürsünüz?
-
bi tane çekmiş hemen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Freakkben türk kızı olsam bütün güvenlik kameralarını şikayet ederdim beni çekiyorlar ben daha gencim diye
konuya gelirsek amcanın zaten görme kusuru varmış, telefonu da yeni aldığı belli, arıza tipler öyle göstere göstere çekmezler, millet linç edecek yer arıyor resmen. başlığı açan tipte isim vermiş, başını belaya sokacak haberi yok.
konudan bağımsız dışarda tanımadığı insanların fotolarını çekip arkadaşlarına goygoy malzemesi yapan kızlar gördüm, bizi çeken kızı yakalasak ne diyebileceğiz ki, ikinci sınıf insanız sonuçta...
altta yazılanları güzel okursan anlam bütünlüğünü öngöremeyen tip
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X