< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan Kocaman -- 6 Aralık 2020; 17:0:58 > |
silinebilir
-
-
Süper eline sağlık kardeşim. çok sevip beklettiğim bi oyun
-
Ellerinize sağlık süper bir haber bu Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirKullanıcı-1- -- 6 Kasım 2020; 11:19:37 > -
Hocam size Need For Speed Rivals yamasıda yakışır bence. bundan sonra o iyi gider. iyi çalışmalar
-
yakında remastered versiyonu çıkacacak.umarım remastered versiyon için de uyarlanır. kolay gelsin.
-
Remastered versiyonda çalışırmı? Remastered bugün çıkıyordu.
-
Bakacağım dostum olması lazım dosyalara erişim sağlarsak problem olacağını sanmıyorum. remake olmadığı için diyaloglar bozulmamıştır sanırım.
Belki bi AUTOLOG sistemine bir kaç şey eklenmiştir.
-
hocam son durum nedir
-
Elinize sağlık hocam ne zaman link eklenir.
-
Test ediyorum beyler çok sürmez yayınlarım yakında.
-
Remastered sürümüne sahip olan varsa dosyaları görmek isterim çevirisi için.
-
Eline sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yama Yayınlandı iyi oyunlar eksik hatalı yerler olursa kusuruma bakmayın haber verin düzeltirim .
-
Ellerine sağlık. Çevirilerine biraz ara ver hocam gözlerin dinlensin
-
buna uyarlama şansın var mı dostum?
-
Denedim olmuyor dostum tool bekliyorum bunun için.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan Kocaman
Denedim olmuyor dostum tool bekliyorum bunun için.hocam çeviri çok güzel teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortoZorto -- 12 Kasım 2020; 3:6:25 > -
Hocam çeviri çok başarılı darısı need for speed rivals'a
Elinize sağlık
-
ben ısınamadım oyuna valla yazık oldu hazır çevirisi de vardı virajlara yeni araba yarışı oyunları yüzünden 300 ile girmeye alışmışım ne fren basıyorum ne bir şey o yüzden oynayamadım
-
@Gökhan Kocaman Hocam selamlar eğer anno 2205 e el atmak isterseniz bende dosyaları mevcut import edebiliyorum. yani ilgilenirseniz gerçekten güzel bir işe imza atmış olursunuz Lütfen
Benzer içerikler
- remnant from the ashes türkçe yama
- rwadult kapandı mı
- persona 5 royal türkçe yama
- deus ex mankind divided türkçe yama
- deltarune türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X