Şimdi Ara

silinebilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar U600 telefonuma,güvenlik için sim kilidi koymuştum.ve dün yeni bir hat aldım.eski hattımı takınca sorun yok ancak yeni hattımı taktığımda sim kilidi şifresi istiyor.ancak ben şifreyi unuttum yarı format ve tam format attım telefona.ajanda bilgilerim,rehberim silindi,telefon fabrika ayarlarına döndü ancak şifreyi hala istiyor.0000 yazdım,1234 ve 12345 falan denedim olmuyor.bunu bulmamın başka yolu var mıdır?lütfen yardım edin çok acil!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz_ank -- 3 Şubat 2008; 21:32:35 >

• bilen yok mu çok acil lazım...
  • yuh yha kendim yazıyorum kendim cvplıyorum.arkadaşlar çok acil ya biriniz baksın lütfen.
  • orjinal şifre 8 tane sıfırdır, dene bakalım.
  • onu denedim.hatta yarı format ve tam format atmayı da denedim.olmuyor.telefoncuya götürdüm o da yapamadı.yarın telefonu kabloyla bilgisayara bağlayıp format atacaklarmış.başka yolu yok mu bunun hemen şu anda lazım bana telefon.
  • eski hattınız içindeyken sim kilidini iptal edin. sonra da yenisini deneyin bakalım...
  • onu da denedim.'devre dışı bırak' deyince yine şifre istiyor.internetten sim kilidini kıran bi program indiriyorum.inş. bu işe yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR ///
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz_ank

onu da denedim.'devre dışı bırak' deyince yine şifre istiyor.internetten sim kilidini kıran bi program indiriyorum.inş. bu işe yarar

bazı telefonlarda format kodu sim kilidi için işe yaramıyor bunun için telefoncularda programla silinmesi gerekiyor yapacağın bir şey yok malesef
  • ok.teşekkürler yorum yazan herkese.yarını bekleyeceğiz mecburen.programı indirdim ama o da olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.