Şimdi Ara

silinebilir...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soundmax ses kartım var.İlk olarak cod 4 te sorun yaşadım,oyundaki silah sesleri gelmiyordu ama yürüme sesleri geliyordu.Bende ses ayarlarından sterio yaptım düzeldi ama şimdide clive barker's jerichoda aynı sorunu yaşıyorum .Bu seferde silah sesi geliyo ama yaratıkların sesi gelmiyor.Ses kartı sürücüsünü silip tekrar yükledim ama işe yaramadı.Sorun neden kaynaklanıyo olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocafella millionaire -- 5 Ağustos 2008; 15:29:25 >

• İlginç...Onu da STEREO yap o zaman belki olur.Sen düzgün yüklediğine emin misin ses kartını?
    Edit:Ses sistemin nedir?Model,marka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey~ -- 4 Ağustos 2008; 18:20:55 >
  • asus p5ld2se anakart ,intel 2 duo işlemci 1g ram ve 8500 gt ekran kartım var .Bir de windows açılış müziği ile klasör sesleri çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocafella millionaire -- 4 Ağustos 2008; 18:44:32 >
  • PC özelliklerini dememiştim ama olsun...
  • Ses'i görmemişim orda Minton hts-8110 eski bir sistem ama idare ediyo beni ondan kaynaklanan bir sorun oldugunu sanmıyorum canavar gibi maşallahBir de internette izlediğim videolardan ses çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocafella millionaire -- 4 Ağustos 2008; 18:57:04 >
  • Çok garip gelebilir, ama ses kablosu yerine tam oturmadığı zamanlarda olabiliyor böyle şeyler. Zamanla yerinden çıkabilir. Yani en basitindne bir de ona bakabilir misin?

Birde müziklerde nasıl çıkıyor ses? Hoparlör mu var kulaklık mı? Ses kartı değilde diğer cihazlarda da sorun olabilir yani.
  • yok dostum cuk die oturmuş kablo sıkı sıkı tutunuyo orda hattaMüziklerde gayet iyi hiç bir sorun yok hoparlör kullanıyorum.
    edit-BU arada dediğin gibi pc girişindeki 5+1 kablosunu mikrofonun yanındaki girişe taktım soundmax ayarlarındanda sterioya getirdim klasor sesleri çıkmaya başladı Bide oyunlarda deniyim biyardımın için
    sağol dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 hafta önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rocafella millionaire

yok dostum cuk die oturmuş kablo sıkı sıkı tutunuyo orda hattaMüziklerde gayet iyi hiç bir sorun yok hoparlör kullanıyorum.
    edit-BU arada dediğin gibi pc girişindeki 5+1 kablosunu mikrofonun yanındaki girişe taktım soundmax ayarlarındanda sterioya getirdim klasor sesleri çıkmaya başladı Bide oyunlarda deniyim biyardımın için
    sağol dostum

Ses kARTININ aYARIYLA oYNAYIP oTOMATİK hER oYUNA mONO gİRMESİN?

• soundmax'tan sterioya getirdim sorun çözüldü dostum yardımlarınız için teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.