Şimdi Ara

silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 78 ve 74 lvl Archeryler farklı ID lerde.
    İki karakteri aynı anda vermek istiyorum.
    İkisini beraber 120TL ye veriyorum.
    Karakterlere ait tüm bilgiler mevcuttur...
    İST içi yüz yüze olması tercihimdir...
    Pmden cevap verebilirsiniz...

(74 olan charın 70 questi yoktur. 78 olanın ise +4 dur. Charların birinde Chitin bow +6 var.)
    (Old takılar karışık baya var. Gerisi ıvır zıvır .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzar -- 9 Mayıs 2010; 10:09:36 >

• Konu yanlış yerde , ayrıca pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Konu yanlış yerde , ayrıca pahalı.

dostm nie pahalidiosun istersen bedava versin platinum 60 lira filan o 78i kasma eziyeti var bide diceksin simdi hfle kasti hfle kasmak o kadarda kolay degil bunun dcsi var ksi var heleki kronosda
    hemde adam plat parasndan birakda az fazlasini alsin ne anlami kaldi kastiginn yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronos55

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Konu yanlış yerde , ayrıca pahalı.

dostm nie pahalidiosun istersen bedava versin platinum 60 lira filan o 78i kasma eziyeti var bide diceksin simdi hfle kasti hfle kasmak o kadarda kolay degil bunun dcsi var ksi var heleki kronosda
    hemde adam plat parasndan birakda az fazlasini alsin ne anlami kaldi kastiginn yoksa

Eğer fiyat uygunsa,alıcak olan kişi benim yorumuma bakmaz zaten alır.... Ama tekrar soruyorum pahalı,neden dersen eğer, plata 60 lira diyorsun ancak,1 platla 80 + rahat kasılır, 74 lvl nedir ki? fs sinin olmaması da cabası
  • güleyim bari ne diyim :)
    74 lvl charın FS si reb +4 e geçerken yandı...(yürekli olmak lzm kronos gibi yerde fs yi bu kadar basmak için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanzar

güleyim bari ne diyim :)
    74 lvl charın FS si reb +4 e geçerken yandı...(yürekli olmak lzm kronos gibi yerde fs yi bu kadar basmak için)

Senin yürekli olman çara fiyat biçmiyor.. Fs yi +9 dan +10 a basarken yaksaydın,hatırası var diye 300 TL yemi satıcaktın Neyse hayırlı satışlar
  • sabır yahu
    fs lerin durumlarını söylüyorum gelmiş bana +9 +10olsaydı kaça satacaktın diyorsun. :(
    ne yaparsın işte her topicte böyle birileri çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.