Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayberkk -- 16 Eylül 2014; 16:37:28 >

• Shure SRH440

Biraz daha çıkabilirseniz SRH880
  • Önerdiğiniz kulaklıklar çok profesyonele kaçıyor ben normal bir ev kullanıcısıyım daha düşk modellerden önerileriniz nelerdir acaba?
  • SRH440 Amazon'da 80 dolar. Hit müzikler dinlediğinizi söylediğiniz için bunu önerdim. Gönderi aracılığı yapan birilerini bulsanız ve onlara komisyon ödeseniz bile 150 TL'yi çok fazla aşacağını zannetmiyorum. Ayrıca profesyonellik bunun neresinde onu anlamadım(?) Kullanımında da bir sıkıntı yok, üzerine amfi de istemiyor, daha n'olsun.

Aslında en sağlamı, hiç kargo geldi mi gelmedi mi derdine girmeden ikinci el bölümünde sıfır olarak satılan (thetrooper00 satıyordu) Audio Technica WS70'i almak olurdu. Ama onun da fiyatı biraz tuzlu işte...

Kapalı tarzlar dışında da Grado'lara bakabilirsiniz. Sr80 veya Sr60i adında modelleri vardı sanırım, ama onlarla pek ilgilenmediğimden tam ayrımlarını ve fiyat durumlarını bilmiyorum.

Bunların dışında, bu fiyat aralığında ve klâsmanda çok nadir "iyi" kulaklık bulursunuz; ama derseniz ki ben illâ Creative'in, Philips'in, Sony'nin şöyle göz önünde olan sağda, solda teknoloji marketlerde gördüğüm düşük seviyedeki fiyatını haketmeyen, sesleri doğru vermeyen kulaklıklarından istiyorum, o zaman size başarılar diliyorum.

• Profesyonel derken yani büyüklüğü açısından dedim mesela akg g450 ler ideal benim içinde onlarda fiyatları tuzlu mesela grado s80 ve s60i leride beğendim fakat ses kalitesi nasıldır acaba bilemiyorum
  • Fiyatlarına göre ses kaliteleri kesinlikle çok iyi, yoksa bu kadar tutulmazlardı piyasada. Akg'lerin tutulmama sebeplerinden biri budur diye düşünüyorum. O kadar para etmiyorlar demek ki insanlar talep etmiyorlar.

Ben "bilmiyorum" derken, ses karakterlerini bilmediğimi kastettim. Örneğin biri bas ağırlıklı iken, diğerinde başka bir frekans ön plana çıkıyor olabilir, işte bu ayrımları net olarak bilmiyorum. Birazdan diğer arkadaşlar da fikirlerini ortaya koyunca sizin de kafanızda bir şeylerin canlanması ve kararınızı vermeniz kolay olur.
  • peki senn hd 408 nasıldır biliyormusnuz acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sennheiser modellerini pek bilmem de sevmem de

Bir HD205 II var sanırım, onu bayağı övüyorlar. Ama o kulaklık, şu ana kadar saydıklarımın hepsini aşar fiyat anlamında. Bunun dışındakilere de pek bulaşma derim, çünkü bütçen ve beklentilerinin dahilinde iyi bir modeli olduğunu hatırlamıyorum Sennheiser'ın.

Ha bir de Akg K414p var, o geldi aklıma şimdi. Onu da bir araştırın.

Diğer başlığa yazdığınız iyi olmuş, daha göz önünde bir yer orası, şimdi sökün eder oraya forumun guruları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.