Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kazandı

542 Sevilla - Villarreal Altı/Üstü Üstü

Kazandı

575 Panathinaikos - Aek Maç Sonucu 1

Başlamadı

577 Benfica - Olhanense (1h) Handikaplı 1

Başlamadı

581 Roma - Lazio Maç Sonucu 1

Başlamadı

583 Leeds - Arsenal Maç Sonucu 2

Başlamadı

584 Porto - Beira Mar (1h) Handikaplı 1

Başlamadı

585 Betis (1h) - Barcelona (BANKO) Handikaplı 2

Başlamadı

Sistem 4 Toplam oran 280,8

Bu kuponu yaptım ve dünkü iki maç geldi fakat biraz önce farkettim ki Barcelona bu maça formalite icabı çıkacak. Rakibi Betis'in turu geçmek gibi bir iddiası kalmamış. Büyük ihtimalle Barcelona bu maça yedeklerle çıkacak. Bu kupondan bir şeyler kalabilir ama Barcelona beni düşündürüyor. Acaba deplasmanda yedeklerle Betis'i 2 farklı yenebilirler mi? Büyük ihtimalle üst olur ama bana 2 farklı Barcelona galibiyeti lazım, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar2606 -- 20 Ocak 2011; 11:33:59 >

• 3 olur
  • +1 handikaplı oynanır bence.
  • Bence fark olmaz Betis ne kadar 5 farkla kaybetmiş olsada karşında Barcelona olacak ve kendi evinde oynayacak.Bence 1 denebilecek bir maç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L!oN K!nG

Bence fark olmaz Betis ne kadar 5 farkla kaybetmiş olsada karşında Barcelona olacak ve kendi evinde oynayacak.Bence 1 denebilecek bir maç.

şaka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

Bence fark olmaz Betis ne kadar 5 farkla kaybetmiş olsada karşında Barcelona olacak ve kendi evinde oynayacak.Bence 1 denebilecek bir maç.

şaka ?

Neden Barcelona garantilemedi mi ben yedeklerine güvenmiyorum.Hem süpriz arayanlar için 1 mükemmel bir seçenek..
  • Tek ümidim Betis'in bu maçı çok fazla ciddiye almayacak olması, eğer ilk 2 golü Barcelona atarsa zaten büyük ihtimalle dengeleri bozulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    10 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR ///
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

şaka ?

Neden Barcelona garantilemedi mi ben yedeklerine güvenmiyorum.Hem süpriz arayanlar için 1 mükemmel bir seçenek..

barcelonanın çıkartcağı her kadro betisi ezer nese maçta görücez
  • 1 olmaz.Beraberlik denenebilir ama.
  • Aslında bu maçın 1 olması gerekir. Ama... Aması var, şöyle..

Real Madrid Levante'ye 8 attığında rövanş maçında önce herkese 1 oynayın 6,50 oranı var demiştim. Sistem kuponları için müthiş bir fırsattı. Ama Barcelona'nın durumu farklı. Bu maça da Barcelona bir bakıma garantilemiş çıkacak ve dolayısıyla ligde puan kaybı istemediğinden as kadrosunu çıkarmayacak. Betis farklı mağlubiyeti unutturmak için taraftarına en azından bir galibiyet izletmek ister ancak Barcelona 28 maçlık yenilmezlik rekorunu geliştirmek için çıkacak sahaya. Kulüp tarihi için bundan sonraki her maç önemli. O yüzden kaybetmezler. Yenik duruma düştükleri taktirde kenardan as oyuncuları devreye sokarak maçı alacaklardır.

Handikap işi riskli ama 2,05 oran da cazip.
  • her türlü +1 handikap :)
  • Peeehh, 7 dakkada 2 gol yiyen Barcelona! Rüyamda görsem inanmam
  • Real Betis - Barcelona 2 - 0 11

barcelonamı bu ?
  • Şaka gibi ya benim için son ayların en güzel ve garanti kuponuyu yatıracak 100 lirayı yine Barcelona.(Geçen de Bilbao'yu yenememişlerdi)

Şu kuponun güzelliğine bakın ya şaka gibi.
     Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 19 Ocak 2011; 23:14:12 >

• maçı ızlıyorumda hocam daniel alves puyol piqeu filan gitmiş bam üçgeni gelmiş sanki öle 1 defans var
  • quote:

maçı ızlıyorumda hocam daniel alves puyol piqeu filan gitmiş bam üçgeni gelmiş sanki öle 1 defans var

Barçanın her kadrosu yener canım betisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

quote:

maçı ızlıyorumda hocam daniel alves puyol piqeu filan gitmiş bam üçgeni gelmiş sanki öle 1 defans var

maç 90 dkda 7 dkda 2 gol şaşırttı beni
  • quote:

quote:

quote:

Herşey olur usta sonuçta 5-0dan garantilemiş barça.Gider 4-0 bile yenilir tur atlar.Böyle rövanş maçlarına güven olmayacağını madrid de barçada gösterdi kaç defa akıllandım bende

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herşey olur usta sonuçta 5-0dan garantilemiş barça.Gider 4-0 bile yenilir tur atlar.Böyle rövanş maçlarına güven olmayacağını madrid de barçada gösterdi kaç defa akıllandım bende

Kadrosu gözümü kör etmiş olabilir

• Bende oldum olası gıcığım şu barçaya
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kadrosu gözümü kör etmiş olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.