Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Uşak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 29 Nisan 2011; 18:57:36 >

• Bada sarmadı herhalde

Hayırlı satışlar
  • bada sarmadi degil mustafa aklima girdi o yuzden takas etcem
  • HD2 cidden çok güzel cihazdır boşver Samsung'u falan Ne istersen kur cihaza, WP7, Android, Ubuntu vs.

Yalnız normal HD2 almamanı tavsiye ederim. T-Mobile almaya çalış. Cihaza Android kurunca T-Mobile olanlar 1 gb romdan dolayı çok daha iyi oluyor. Normal HD2lerde hafıza sıkıntısı yaşıyorsun. Hafıza kartını biçimlendirmek zorunda kalıyorsun falan filan.
  • cem hiç acımamam girerim adamın kanına gitmiş meegonun üstüne android kuruluyor diye n900 alcam diyo deli manyak :D
  • n900'ü napcan yav hem kanırtmatik ekran hem de tuğla gibi maaşallah al bi hd2 ne istersen kur mis gibi
  • aynen bende öyle dedim la kulllandım cihaszı cidden çok kötü dedim yok illam alcam didi :D kandırtmatik diye satioyu begenmiyon n900e sıyırarak koşuyon andro için al bi hd2 sıkıldıkca sistem degiş telefon degişicene dedim 2gün önce bi hd2 gördfüm vitrinde buna söyledim gittik almaya adam aynı gün satmış kim kaptıysa artık çok küfür yedi :D

buarada bi projesi varmış nokianın :)) n900 n8 ve c7.lerden en renkli binayı yapma yarışması :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 22 Nisan 2011; 13:43:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: m35

buarada bi projesi varmış nokianın :)) n900 n8 ve c7.lerden en renkli binayı yapma yarışması :D

aynen anca o işe yararlar zaten
  • kapatmayin len dukkan onunu gidin baska dukkanda sohbet edin cayda solicem soz size
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

kapatmayin len dukkan onunu gidin baska dukkanda sohbet edin cayda solicem soz size

bi çaya kanmayık dimi cem tavlada isterik :D
  • hea önce bir tavla gelsin tabii yoksa olmaz. Bu arada benim çay da demli olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.