Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imfisher -- 28 Kasım 2011; 11:45:51 >

• kendi araştırmalarıma göre bildiklerimi yazayım. şehirin fiyatı daha uygun olur ve 9 sene burs kesilmez, kemerburgazda 5 sene sonrasına kalırsan kesilme oluyor. (6. sene x lira 7. sene 2x lira felan diye gidiyor)
    hoca meselesinde de şehir daha iyi. istanbulu bilmiyorum sadece şehir anadoludaymış. kemerburgazın iş garantisi hakkında bilgim yok veriyolarsa güzel. şehirde macbook air veriyolarmış ama buna kanacak değiliz

öğrenci profili hakkında ekşisözlükte okuduklarım hakkında başka bilgi yok, ama muhafazakar ortam var sanırım. başörtüsü %70 değildir tahminimce %20 felandır (bu da benim görüşüm, tahminim diyelim), çünkü %70 olsa cemo ünisi diye adı çıkardı zaten direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryangiggs11

kendi araştırmalarıma göre bildiklerimi yazayım. şehirin fiyatı daha uygun olur ve 9 sene burs kesilmez, kemerburgazda 5 sene sonrasına kalırsan kesilme oluyor. (6. sene x lira 7. sene 2x lira felan diye gidiyor)
    hoca meselesinde de şehir daha iyi. istanbulu bilmiyorum sadece şehir anadoludaymış. kemerburgazın iş garantisi hakkında bilgim yok veriyolarsa güzel. şehirde macbook air veriyolarmış ama buna kanacak değiliz

öğrenci profili hakkında ekşisözlükte okuduklarım hakkında başka bilgi yok, ama muhafazakar ortam var sanırım. başörtüsü %70 değildir tahminimce %20 felandır (bu da benim görüşüm, tahminim diyelim), çünkü %70 olsa cemo ünisi diye adı çıkardı zaten direk.

Şehir'de 1+4 sene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canhatti

quote:

kendi araştırmalarıma göre bildiklerimi yazayım. şehirin fiyatı daha uygun olur ve 9 sene burs kesilmez, kemerburgazda 5 sene sonrasına kalırsan kesilme oluyor. (6. sene x lira 7. sene 2x lira felan diye gidiyor)

Şehir'de 1+4 sene.

kaynak ?

2+7 yıldır şehir üniversitesi.

• quote:

quote:

Şehir'de 1+4 sene.

http:// www. sehir.edu.tr/ Pages/Adaylar/Burslar0413-6356.aspx?PageID=4&MenuID=26

http:// www.ikbu.edu.tr/egitim-hayati/ detay.aspx?SectionID=lvS9vO9Cf3XgPSDVZ8NVDA%3d%3d&ContentID=22SJLA%2fyxREKTKVwr%2fHFuw%3d%3d

+belirtmeden edemeyeceğim kemerburgazın rektörü de çok çirkin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryangiggs11 -- 3 Ağustos 2011; 14:54:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

quote:

quote:

Şehir'de 1+4 sene.

kaynak ?

2+7 yıldır şehir üniversitesi.

Nisan ayında üniversite ile görüşme yapmıştım bana söyledikleri 1+4 sene demişlerdi.
    Edit: Uykusuzum tamamen devrik bir cümle yapmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canhatti -- 3 Ağustos 2011; 14:56:31 >

• ben şehir üniversitesinde okudum bir sene istediğini sorabilirsin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutb

quote:

quote:

quote:

Şehir'de 1+4 sene.

http:// www. sehir.edu.tr/ Pages/Adaylar/Burslar0413-6356.aspx?PageID=4&MenuID=26

http:// www.ikbu.edu.tr/egitim-hayati/ detay.aspx?SectionID=lvS9vO9Cf3XgPSDVZ8NVDA%3d%3d&ContentID=22SJLA%2fyxREKTKVwr%2fHFuw%3d%3d

+belirtmeden edemeyeceğim kemerburgazın rektörü de çok çirkin

olsun adama talip olmaya gitmicem zaten

ve benmde okuduğum kadarıyla şehir 2+7 yıl. Ama dediğim gibi öğrenci profili beni korkutuyo acaba öylemi diye?? hiç giden yokmu ortam falan nasıl bide bana dezavantajı dediğim gibi ben avrupa yakasındayım şehir anadoluda altunhuzadede gene gidip gelirim ama seneye kartal taşınacakmış galba. kemerburgaza da sordum onun taşınmasına daha varmı :)

Şunu belirteyim aykut ilk başta okul altunizade de ve inan gidip gelirken çok sıkıntı oluyor ben de avrupa yakasındayım seneye kartala taşnır mı bilemiyorum :) geçen sene de seneye demişlerdi evet öğrenciler muhafazakar öğrenci profili öyle .Sana tavsiyem avrupa yakasında oturuyorsan kemerburgaz .Doğru adama talip olmaya hiç kimse gitmiyor üniversiteye ama şöyle de bir durum öğrenci kitlesi baskın mesela persepolis filminin afişi indirilmişti.Üniversiteye sorsan biz özgürlükçüyüz derler .

• quote:

peki

dediğim gibi beni ilk düşündüren ortamı ortam nasıl üniversitede aslında ön yargıda yapmak istemiyorum fakat öyle gördüğüm için cemaat mi acaba dedim bu doğru mu? yani belirli bir kitlemi var çocuklarını bu okula gönderen?

ingilizce eğitiminiz nasıl.diğerlerine göre biraz kötü mü çünkü ielts den 5.5 istiyormuş sanırım ama çoğu okul 6.5 ve üzeri istiyor (yani daha fazla ingilizce bilgisi) Birde okuduğum kadarıyla geçen sene hazırlığı atlayan sayısı az diye seviyeyi düşürmüşler bu bana yanlış geldi.

Şöyle söyleyebilirim cemaatçi değil ama öğrenci kitlesi muhafazakar .Belirli kitle bu okulu tercih ediyor.Evet geçen sene hazırlığı atlayan kişi sayısı az diye seviyeyi düşürdüler.Açıkçası sana tavsiyem yeni üniversite tercih etme çünkü belirsiz çok şey oluyor inan bana ilk öğrencisi olduğun için bir nevi kobay oluyorsun .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yasinist

quote:

peki

dediğim gibi beni ilk düşündüren ortamı ortam nasıl üniversitede aslında ön yargıda yapmak istemiyorum fakat öyle gördüğüm için cemaat mi acaba dedim bu doğru mu? yani belirli bir kitlemi var çocuklarını bu okula gönderen?

ingilizce eğitiminiz nasıl.diğerlerine göre biraz kötü mü çünkü ielts den 5.5 istiyormuş sanırım ama çoğu okul 6.5 ve üzeri istiyor (yani daha fazla ingilizce bilgisi) Birde okuduğum kadarıyla geçen sene hazırlığı atlayan sayısı az diye seviyeyi düşürmüşler bu bana yanlış geldi.

Şöyle söyleyebilirim cemaatçi değil ama öğrenci kitlesi muhafazakar .Belirli kitle bu okulu tercih ediyor.Evet geçen sene hazırlığı atlayan kişi sayısı az diye seviyeyi düşürdüler.Açıkçası sana tavsiyem yeni üniversite tercih etme çünkü belirsiz çok şey oluyor inan bana ilk öğrencisi olduğun için bir nevi kobay oluyorsun .

Evet dediğin gibi kobay olma konusu var.Fakat bence kumar gibi riskli.İyi yönleride olur diye düşünüyorum.
    Kemerburgaz için Ali Altınbaş ilk mezunlarımızın %25 ine iş garantisi demiş ve açıkçası bunlar piyasada isimleri olan kişiler yani okullarını iyi noktaya taşımak için çabalarlar diye düşünüyorum.En azından ilk mezunum işsiz kaldı dedirtmezler gibime geliyor. öğretim kadrosuna baktığımdada genede iyi bir eğitim alırım diye düşünüyorum

doğrudur bilemem açıkçası bu yıl öyle şeyler geldi ki başıma anlatamam.Altunizadeye gitmek avrupa yakasında büyük bir dert zaten okul 9 da başlar senin 7 de evden çıkman gerekir.Bir de baya bir ödev verirler onları yapman gerekir bir dünya şey .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.