Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sltnn -- 10 Temmuz 2014; 21:39:48 >

• silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bojackhm -- 21 Mayıs 2020; 1:36:7 >
  • b mnb nö

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sltnn -- 10 Temmuz 2014; 21:40:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sltnn

teşekkür ederim öncelikle evet sizin derslerinizin daha zor olduğunu biliyorum
    feyyaz hoca hakkında epey bilgilendim hakkında açılan sayfayıda gördüm hocamın dersini,anlatışını çok merak ediyorum şimdi :) ama Mehmet yardımcıyı ilk sizden duydum o nasıl bir hoca acaba ?
    103 kişi aynı sınıfta ders işlemek nasıl bir şey merak ediyorum ? bu arada düz lise ya da anadolu lisesi arasında fark yok onu anladım. çevremde anadoludan mezun olup üniversite kazanamayanlar var. önemli olan insanın içinde olması.
    muafiyete girmememin bir sakıncası yok o zaman diyebilirmiyiz ? üniversite kargom ne zaman gelir ?
    sorularımı yazarım tabiki verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Sene boyunca bir kez bile kapağını açmayacağınız bir kitabın yazarı olup zorunlu Yazılı Anlatım dersi hocaları vasıtasıyla kitabının zorla satılmasına göz yuman veya sattırtan hoca. Tanımadım, tanımak da istemem.

"Hocam bende o kitap var" deseniz de alacağınız cevap bellidir "sayıyla geldi, herkes alacak"... Fiyatı lafı edilecek bir para değil, hoş olmayan kısım kağıda, doğaya falan yazık. Gelsinler" sizden 10 lira toplayacağız, bunun için bahane olsun diye kitap falan satacaktık size ama zaten kullanmayacaksınız o yüzden çevreci olalım diye kullanmayacağınız kitabı vermeden size kitap satarak(!) 10'ar liranızı almaya karar verdik" desinler zevkle takdim edelim. Hatta "Dürüst ol cigerimi yeeee hocam" tarzı bir espri patlatıp gülelim falan... Ama nerde...

Google aramalarında da Mehmet Yardımcı ismi bu şekilde de gözükür artık sizin sormanız bahanesiyle... (Tanımıyorum, belki de gerçek bir eğitim emekçisi, "Değer miydi 10 lira için google'a böyle geçmeye hocam?" diyorum başka da bir şey diyemiyorum...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 21 Ağustos 2011; 1:05:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

feyyaz hoca hakkında epey bilgilendim hakkında açılan sayfayıda gördüm hocamın dersini,anlatışını çok merak ediyorum şimdi :) ama Mehmet yardımcıyı ilk sizden duydum o nasıl bir hoca acaba ?
    103 kişi aynı sınıfta ders işlemek nasıl bir şey merak ediyorum ? bu arada düz lise ya da anadolu lisesi arasında fark yok onu anladım. çevremde anadoludan mezun olup üniversite kazanamayanlar var. önemli olan insanın içinde olması.
    muafiyete girmememin bir sakıncası yok o zaman diyebilirmiyiz ? üniversite kargom ne zaman gelir ?

Sene boyunca bir kez bile kapağını açmayacağınız bir kitabın yazarı olup zorunlu Yazılı Anlatım dersi hocaları vasıtasıyla kitabının zorla satılmasına göz yuman veya sattırtan hoca. Tanımadım, tanımak da istemem.

"Hocam bende o kitap var" deseniz de alacağınız cevap bellidir "sayıyla geldi, herkes alacak"... Fiyatı lafı edilecek bir para değil, hoş olmayan kısım kağıda, doğaya falan yazık. Gelsinler" sizden 10 lira toplayacağız, bunun için bahane olsun diye kitap falan satacaktık size ama zaten kullanmayacaksınız o yüzden çevreci olalım diye kullanmayacağınız kitabı vermeden size kitap satarak(!) 10'ar liranızı almaya karar verdik" desinler zevkle takdim edelim. Hatta "Dürüst ol cigerimi yeeee hocam" tarzı bir espri patlatıp gülelim falan... Ama nerde...

Google aramalarında da Mehmet Yardımcı ismi bu şekilde de gözükür artık sizin sormanız bahanesiyle... (Tanımıyorum, belki de gerçek bir eğitim emekçisi, "Değer miydi 10 lira için google'a böyle geçmeye hocam?" diyorum başka da bir şey diyemiyorum...)

Yazılı Anlatım dersine Özlem hoca girdiği halde bu ders kitabını okuyacaksınız diye birinci sınıfta bize satan. Sonrasında Özlem hocanın niye aldınız o kitabı dediği insan. Kitap fuarında kendi kitabını almayan öğrencileri derste sen sen almadın diyen insan. Bizden daha donanımlı olabilir ama dediğiniz gibi googleda adı aratılınca bunlar çıkacak insan ne yazıkki. Mehmet Hoca yazında buradayım güzünde der 60 puan vereceğim makale sorup diye dergi satar üstüne puanınızı bile vermez. Anlatmayayım daha fazla :)) Sulttn arkadaşım muafiyete girmemen sorun olmaz ben de girmemiştim. Gir İngilizce gör daha iyi zaten iyi değil diyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: likable06

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Yazılı Anlatım dersine Özlem hoca girdiği halde bu ders kitabını okuyacaksınız diye birinci sınıfta bize satan. Sonrasında Özlem hocanın niye aldınız o kitabı dediği insan. Kitap fuarında kendi kitabını almayan öğrencileri derste sen sen almadın diyen insan. Bizden daha donanımlı olabilir ama dediğiniz gibi googleda adı aratılınca bunlar çıkacak insan ne yazıkki. Mehmet Hoca yazında buradayım güzünde der 60 puan vereceğim makale sorup diye dergi satar üstüne puanınızı bile vermez. Anlatmayayım daha fazla :)) Sulttn arkadaşım muafiyete girmemen sorun olmaz ben de girmemiştim. Gir İngilizce gör daha iyi zaten iyi değil diyosun

Sizi bilmem ama şahsen kendimi daha donanımlı görüyorum. İktisat uzmanıyım, hukuk fakültesi yarım kaldı teknisyenlik düzeyindeyim, bir de üzerine Öğretmen sıfatım eklenecek. Kusura bakmasın da sıradan bir hoca hele hele 10 liraya tenezzül eden bir adamı kendimden daha donanımlı göremem, bunca yıllık eğitimime hakaret olur.

Statü ve rolleri iyi bilmek gerekli bu konuda da. Bir öğretim görevlisi alanında daha donanımlı olabilir ancak bu öğrencisinden genel düzeyde daha donanımlı olmadığını göstermez. Öğrencisi tabi ki belli bir saygıyı ve statü/rol'ünün gereğini eğitim hayatı içerisinde yerine getirecek aynı davranışı karşısından da bekleyecektir. Statü ve rolünü tüccarlıkla karıştıran bir öğretim görevlisi ise daha donanımlı bir rol model olamaz, olmamalı da. Burası eğitim fakültesi, sen öğretmen yetiştiriyorsun, böyle mi rol model oluyorsun geleceğin öğretmenlerine derler adama da nerede onu diyecek babayiğit.

Rektörümüz mesela eşini boşadı eşi hamile kaldığı için. Çocuk istemiyormuş beyfendi... Yahu kendi çocuğuna karşı besleyecek sevgisi olmayan adama nasıl elalemin çocuklarını emanet edersiniz; nasıl bu adamın istifası istenmez. Bence çocuğu olmayan bir öğretmen öğretmen olarak dahi istihdam edilirken düşünülmeli, çocuk duygusunu bilmeyen bir öğretmen çocukları daha harcanabilir görecek; anlamaya çalışmayacaktır. Öte yandan öğretmen olması dahi bazı eğitim bilimsel kriterlere göre yanlış olan adam maalesef başımızda rektör olarak oturmakta...

Eee ne diyelim böyle rektöre böyle Mehmet Yardımcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 21 Ağustos 2011; 2:14:27 >

• Rektörü hiç sormayın. Bizim rektörlük seçiminde Cumhurbaşkanı'nın insiyatifi ile gelen üniversite içi yapılan seçimde fark yiyen bir rektörden söz ediyoruz. Dediğiniz gibi kendi karısını hamile kaldı diye boşadı bu adam. Gayet normal şeyler bunlar dimi ama !!
  • gvregre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sltnn -- 10 Temmuz 2014; 21:40:38 >
  • Canım bende bu sene DEU Türkçe öğretmenliği kazandım. Benimde 2. öğretim. Facebookta bu sene bu bölümü kazananlar için bi grup açtık.https://www. facebook.com/groups/208741109184739/
  • quote:

engunaydin ve likable06 sağolun verdiğiniz bilgiler için
    sayenizde deünün senelerdir içindeymiş gibi hissettim bir an

hoş olmayan,sevimsiz, olaylar da olsa bu anlattıklarınız bir an önce okulun açılmasını bekliyorum
    19 eylülü iple çekiyorum

Rica ederim (: Buca Eğitim Fakültesi güzeldir her şeye rağmen :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Peri

Canım bende bu sene DEU Türkçe öğretmenliği kazandım. Benimde 2. öğretim. Facebookta bu sene bu bölümü kazananlar için bi grup açtık.https://www. facebook.com/groups/208741109184739/
    khlkbnö

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sltnn -- 10 Temmuz 2014; 21:40:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.