Şimdi Ara

silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryzlear -- 16 Kasım 2013; 14:04:38 >

• arkadaşlar bugün cevap verseniz çok büyük sevaba girersiniz yarın yaptırırım en azından gerekirse.
  • telefonun sim kilitliydi sanırım. yurt dışından alınma.
  • çöpe gitmez merak etme şu an ki versiyonda unlock var mı bilmiyorum ama yoksa da bir şekilde çıkacaktır, bu versiyon olmadı ileriki versiyonlara.

yani en kötü ihtimalle biraz beklersin. jb işlemini de kendin yapamazsan telefonculara yaptırırsın.
  • hangi operatorden simkilitli biliyormusun? yada hangi ulkeden alinma
  • Sanirim gecen gun benim basima gelen hadise. Şu konuyu incele hocam :

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=55739627
  • Telefonun icinde sim kart var degil mi? Bir de cihaz TR cıkıslı mı yurtdısından mı alınma?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendı basınıza yurt dısı cıhazlarda guncelleme yapmayın kesınlıkle. O surume uyumlu jb cıkmasını bekleyeceksınız,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Kendı basınıza yurt dısı cıhazlarda guncelleme yapmayın kesınlıkle. O surume uyumlu jb cıkmasını bekleyeceksınız,

Sim Free cihazlarda da mı ayni sekilde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SametArat

quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Kendı basınıza yurt dısı cıhazlarda guncelleme yapmayın kesınlıkle. O surume uyumlu jb cıkmasını bekleyeceksınız,

Sim Free cihazlarda da mı ayni sekilde?

Hayir simfreelerde olmaz oyle bir sey. Shsh kaydi aldiysaniz 4.3.3e donebilirsiniz.
  • arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için. cihazı gittigidiyor'dan aldım orada abd'den geldiği yazıyordu. hangi ülkeye ve hangi hatta kilitli olduğu konusunda hiçbir fikrim yok bana geldiğinde hattı takıp kullanıyodum ben. sorunu çözmeleri için bugün bir telefoncuya bıraktım akşam gel al dediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.