Şimdi Ara

Silinebilir (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
31
Favori
34.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:46:52 >
  • Konuğunun sesi biraz kısık kalmış. Ucuz yollu bir yaka mikrofonu güzel olabilir sanki
  • Yine keyifli ve faydalı bir video. Teşekkürler...
  • Kutay tebrikler güzel video. Ama banyo videosu kadar iyi değil. Olayın can damarları çok hızlıca geçilmiş, karanlık odada çekim illaki çok zordur ama test baskı, hangisinin basılması gerektiğinin kararı, kontrast filtreler, lop ile doğru netleme filan falan daha ayrıntılı olsaydı, pek çok kişi daha iyi anlardı olayı.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:45:55 >
  • fotoğraflar sayfayı kasıyo diye sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metabolism -- 12 Eylül 2013; 23:32:38 >
  • Yakma maskeleme olayları olmazsa olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:45:55 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:45:56 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:46:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Yeni video bu Cumartesi sabahı yayınca olacak!
    Evet artık Perşembe akşamları değil Cumartesi sabahları olacak videoların yayınlanma zamanı.

Video serimde 2. sezonu aslında bitirmek istemiyordum, aralıksız olarak devam etmeyi planlamıştım ama son 2-3 videomda ara o kadar açıldı ki neredeyse sezon arası vermiş gibi olduk.
    O sebeple bu tarihten itibaren yeni bir sezon olarak ele alabiliriz yeni gelecek videoları.

Ve bu sezonla ilgili yeniliklerden bahsedecek olursak;
    -Videolar Perşembe akşamları değil Cumartesi sabahları yayınlanacak. (genel olarak gelen geri dönüşler doğrultusunda)
    -2 haftada bir veya her hafta şeklinde bir sıklık belirtmiyorum, çünkübu sözü tutabilmek adına aceleye gelmiş bölümler yapmak istemiyorum. (ki son sezonda bu sözü tutamayıp 1-2 hafta sarkıttığımız bölüm çok oldu)
    -Videolar yine bazen konuklarla birlikte bazen de kendi başıma gerçekleştirdiğim yapıda olacak.
    -Videolarda intro kullanmayacağım. Her bölümde ömrünüzden 10'ar saniye çalmaktan vazgeçtim :)

Ayrıca bu son bahar döneminde bu video serisine paralel gidecek bir başka seriye daha başlamayı umuyorum. Onunla ilgili bilgileri de yakında paylaşacağım.

Ve son olarak; Yeni sezonda görmeyi umduğunuz konuları, alanları, fikirleri paylaşırsanız; onlara yer vermeye, bilmiyorsam öğrenmeye, ya da bir bileni dahil ederek hep birlikte öğrenmemize aracılık etmeye çalışacağım.

Sevgiler, saygılar :)

http://www.youtube.com/kutaykosem

Ankara'da Makro fotoğraf konulu bir bölüm bekliyorum

Ayrıca videolara Intro yerine hemen girişe seffaf bant üstüne içerik ile ilgili bir yazı ekleyebilirsin

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:46:05 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:46:08 >
  • Emeğinize sağlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:46:17 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:46:17 >
  • Tüm videoları izledim 2 gün içerisinde hepsi çok eğlenceli ve öğreticiydi. Teşekkür ediyorum bu yüzden yeni videoları bekliyoruz
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:46:19 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:46:22 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:46:25 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.