Şimdi Ara

Silinebilir (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
31
Favori
34.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler :) Bence de videodaki en anlamlı kısım Alper beyin o konudaki görüşleriydi (ki tamamına katılıyorum "analogda düzenleme olmaz..." "fotoğrafta düzenleme bozar..." vb.. tüm görüşlerin saçmalık olduğunu ve onları söyleyenlerin zaten ne yaptıklarını farkında olmayan kişiler olduklarını düşünen biri olarak)

Bu arada haftaya bu sefer ara yok.
    Haftaya video var hem de en aşağı 2 tane :) (yapabilirsem 3 olacak)
    Çünkü: bu son videom ile birlikte, ilk sezondaki video sayımı yakalamış bulunuyoruz ama bu sezon burada bitmiyor, tasarladığım cidden çok iddalı bir finale kadar uzanacak. O finali yapmam mümkün olana kadar bölümlere devam edeceğim.
    Hem de haftaya bu video serimin komple yıl dönümü, ilk "tanıtım videom" ve "diyafram enstantane iso" videomu yayınlayalı 1 sene oluyor, onun adına da bir video. Bu iki videoda da tek başıma olacağım konuk falan olmaz. vlog tarzında olur muhtemelen ilk sezondakiler gibi.
    Bir tane de bir çekim fikrim vardı ama yapabilecekmiyim onu zamanında bilemiyorum. yetişirse 3. video olarak onu da yayınlarım :)

• Eline sağlık her zamanki gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık, mesaj yazmasakta ilgiyle takip ediyoruz, merak etmeyin videolarınızı.

Siz ne zaman video işini bırakırsanız O zaman sesimiz çıkmaya başlar.

Alıştırmayacaktınız efendim

Şimdi üç video müjdesini alınca sevindirik olduk birden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 28 Mart 2013; 23:19:50 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:37:52 >
  • Elinize sağlık çok güzel videolar hazırlıyorsunuz.
  • Merakla bekliyor olacağım Kutay Bey ..
  • 3 vakte kadar son videoyu izleyeceğim, şimdiden ellerine kollarına sağlık
  • Tebrikler, sıkmadan 1 saatimi aldın
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:37:55 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:38:00 >
  • Mamia sesi ile en sondaki görüntüdeki gibi bir hal aldım ..Ellerine sağlık. ve 1 yıl kutlu olsun. Şubat serisinden çok daha önceden beri takip ediyorum. Yukarı doğru ivme sürüyor. Hep böyle devam etmesi dileği ile.
  • Yine harikasın, yine süper

Şu mami ile çektiklerinden örnekler gösterebilir misin?
  • Çok teşekkürler PhotoTech ve a.f.y.

Cidden şaka maka 1 sene olmuş, umarım daha uzun süre izlemeye değer bir şeyler üretmeye devam edebilirim.
  • eline sağlık çok güzel çalışmalar olmuş

ders niteliğindeki tüm videolar birinci mesajda toplansa çok iyi olacak, ara sayfalara bakmaktan gözüm yoruldu, ilk mesajda olması benim gibi yeni başlayanlar için kolaylık sağlar
  • Teşekkürler :)
    Bu başlık çok karıştı zaten artık orayı düzenlemeye üşeniyorum :D

Direk youtube sayfamdan(imzamdaki video sunumları) tüm videoları sıralı şekilde görebilirsiniz.
  • T-Shirt güzelmiş Kutay
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

Yine harikasın, yine süper

Şu mami ile çektiklerinden örnekler gösterebilir misin?

eline sağlık mamia dan örnekler bekliyoruz.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:44:58 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:45:02 >
  • Bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.