Şimdi Ara

Silinebilir (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
31
Favori
34.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zamanli gibi harika ellerinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık yine güzel hoş bir sunum, yakında sizi televizyon kanallarında boy göstereceğinizi ümit ediyoruz.
  • Elinize sağlık hocam, zevkle izledik Anlatış tarzınızı çok beğeniyorum, devamını bekliyoruz..
  • Teşekkürler herkese, gerçekten sevindim beğenilmesine
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:37:17 >
  • çok güzel eline sağlık.
  • Yine üstüne "+" koyarak hazırlanmış bir çalışma. Devamını bekliyor, ellerine sağlık diyorum
  • Yarın yeni bölüm
    Bu haftaki bölüm özellikle kadınlar tarafından ilgi görecektir sanıyorum :D
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:37:22 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:37:28 >
  • Kutay ellerine sağlık. Çok güzel bir video olmuş her zamanki gibi. Örnek fotoğrafları da bekleriz uygun olursa
  • Çok güzel olmuş yine, eline sağlık
  • yaptığımız çekim o videoda gözüken tarzında hep yani makyajı sade şekilde göstersin diye basit yüz çekimleri, o bakımdan koymamıştım pek ilginç değil diye :D

Sağolun sevindim beğenilmesine, (ki bence şimdiye kadar ki en kötü girişe sahip videom oldu, benim çekim sırasında çok saçma konuşmam, kıvancın telefonunun iki kere çalması falan :D )

Bu arada buraya baktıklarını sanmıyorum ama Kıvanç'a ek olarak, Eyüp ve Melise de videonun yapım aşamasındaki destekleri ve modellik için çok teşekkürler.
    Tabi bu çekimde kullandığım lensleri bana sağlayan usta fotoğrafçı Maruf Şinik'e de ayrıca teşekkürler

• Ne kullandın çekimlerde. Bir tane balık gözü var galiba
  • Evet bir 15mm 2.8 balık gözü, bir tane 16-35 2.8 L bir de kendi 50mm 1.8 im :D
  • Balık gözüyle portre çekmedim, deme bana
  • takip ediyorum :) eğlenceli öğretici videolar için teşekkür ederiz
  • Kutay ellerine sağlık çok güzel ve bilgilendirici bir video olmuş

Dipnot: Videonun sonunda Kıvanç Bey iletişim linklerini söylüyor, sende aşağıda çıkıyor diyorsun ama linkler çıkmıyor.

bir de makyaj sırasında ayna da görünmen güzel ama biraz amatörce gibin
  • Aşağıda dediğim video açıklaması kısmı :D
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.