Şimdi Ara

Silinebilir (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
31
Favori
34.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kutay ses olayı tamam. Sıra ışıklandırmada
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanTnçr

Kutay ses olayı tamam. Sıra ışıklandırmada
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:36:55 >
  • Bunu gördüm ancak yeterli olacakmı. Denedinmi hiç ?
  • Oluyor oluyor son acapella videosunda bunları kullandım :)

85mm'yi satıp parayı ses kayıt ve ışığa yatırdım :D
  • Bu arada yeni yazıları okurken şu acapella videosunu yeniden izlemek istedim ve daha önce yaptığım bir hıyarlığı farkettim. İlk izleyişimde normal zamanlarda bilgisayar başında bulunurken olduğu gibi eski sony kulaklıklarımdan birinin , tek tarafı kulağıma takılı dinlemiştim. Şimdi gözüme sennheiser çarptı ve bir daha dinledim.

Benim gibi yarım yapanlara, şiddetle en iyi kulaklıkları ile dinlemelerini tavsiye ediyorum. İlk seferinde güzel derken yanılmışım. O güzelse, şimdiki haline diyecek bir laf bulamıyorum. Tekrar eline sağlık .Şimdi anladım ses kayıt cihazının farkını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoTech -- 1 Şubat 2013; 22:51:54 >

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:36:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Oluyor oluyor son acapella videosunda bunları kullandım :)

85mm'yi satıp parayı ses kayıt ve ışığa yatırdım :D

Arka fon tam beyaz olacakmı ?

Yeşil ekrana ne zaman geçilecek ?

Sormak hakkımız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:37:01 >
  • Fon ne kadar beyaz olursa, video o kadar kaliteli oluyor.

Yeşil ekran ise çeşitli videolar ya da animasyonlar için iyi oluyor

• Kutay, bir tane videonda biraz teknik kısımlardan bahsetmeni istiyorum senden. Örneğin;

- Full HD 1080P videolar ne kadar yer kaplıyor
    - Full HD'ye gerek varmı
    - Şuan kaç GB video oldu elinde. Depolama sorunu yaşıyormusun ?
    - Render süreleri ve zorlukları neler ?
    - Full HD video gerçekten DSLR makinede gerekli mi ?. Zorluğunu iyi biliyorsun. Pencere önündeki render işlemlerini görüyorum
    - Videolarını 720p yüklüyorsun YouTube. Ne kadar sürüyor, Full HD'ye göre farkları falan filan bu tarz şeyler hakkında.

Belki bu şekilde fotoğraf makinesi tavsiyesi isteyen arkadaşların illa "FULL HD 1080P çekim yapabilsin" diye gelen isteklerine örnek bir video gösteririiz.

• valla güzel bir öneri bence, ki benimde üzerine konuşmak istediğim şeyler ve aslında verilebilecek güzel ipuçları barındıran bir konu, kesinlikle o tarz bir bölüm yaparım
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:37:05 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:37:10 >
  • sabırsızlıkla bekliyorum
  • Şaşırt bizi Kutay

Bekliyoruz.
  • hımmm.. Bakalım bakalım nasıl bir şeymiş
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:37:14 >
  • Yine güzel olmuş her zamanki gibi eline koluna sağlık

Ayrıca ben hep bel üstü çektiğin için altında bir şey yok sanıyodum ama meğerse varmış
  • eline sağlık .. terlikler iyiymiş.... .. çok doğalve guzel .. takipteyim ..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.