Şimdi Ara

Silinebilir (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
31
Favori
34.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet cep telefonu i phonu olanalr herşeyi onunla çeker onlara kamera gerekmez yada dslr :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Her gün 1 fotoğraf çekme fikri aklıma çok iyi yattı. Yeni telefonumun kamerasını bu tür amaçlarla kullanabilirim.

Bu arada hazırladığın videoların başındaki jenerik müziği mi yoksa ayrı bir şarkı mı? Hoşuma gitti de... İsmini alabilir miyim?

Ekleme: Buldum. Şarkının ismi Pretty Lights - Who Loves Me imiş.
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:36:05 >
  • Bu akşam yeni video: 2012 özeti ve hatalar
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:36:09 >
  • Ortaya karışık olmuş eğitici değildi ama eğlenceliydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet zaten belirttim bende bilgilendirici bir şey olmadığını, amaç eğlenceli olması ve biraz da bu tip bir video yapmanın zor ve güzel yanlarını paylaşmaktı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Bu arada şubattaki popüler bi fotoma 3. imitasyon geldi :D
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=481793845195316&set=a.476308159077218.99669.373486196026082&type=1&theater

En azından alıntı olduğunu ve orjinal resmin linkini eklemiş

• Evet ben yorum yazdıktan sonra konuştuk da ekledi :D
    Ama önceki iki imitasyon daha başarılıydı
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:36:12 >
  • Cep telefonunun kamerasını sevgilimle dolaşırken gittiğimiz yerlerde hemen o anda fotoğrafı çekmek için kullanmaya başladım. Baya da güzel fotolar çıkıyor. Bir de camera360 diye bir program kullanmaya başladım. Daha zevkli hale geldi telefonla ile foto çekmek.

Not: Yorum biraz geç oldu çünkü yeni izledim.

Diğer video için, rica ederim.
  • Hadi bakalım bekliyoruz.

İyice programının müptalası ettin bizi dostum .

programını olur da sonlandırırsan bir gün, bir kaç bölüm önceden haber ver de; bizde psikolojik olarak hazırlayalım kendimizi.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:36:18 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:36:22 >
  • Fotocuların pek ilgisini çekmedi sanırım ses kayıt :D Ama daha çok ve ileri düzeyde video-film işine girenler oldukça önemi anlaşılacak bence ses kayıt ve düzenlemenin önemi
  • Çok iyi olmuş sonu Mini bir konser bekledim açıkçası

Video güzel, değişik bilgi edindim sayende. Evde home studio kurma merakım yok ama böyle bilgiler olaki biri sorarsa yardımcı olmak adına güzel oldu. Teşekkürler.

Ufak not: Video'da maliyet hesaplarken sağ tarafta ya da ortadaki boşlukta malzemeleri ve fiyatları yazılı olarak yazdırsaydın daha akılcı kalırdı. Hain tv lerde yemek tarifi anlatılırken sağ tarafta malzemeler yazıyor ya onun gibi.

Benim kafamda bir şey var. Ses fotoğrafçılığı. Tabi bunun muhtemelen farklı bir ismi vardır. Elime alıp ses kayıt cihazını, yolda giderken konuşma seslerini, araba, vapur ya da tren seslerini kaydetmek. Bunu yapanlar illaki vardır, ama kim yapıyordur bilmiyorum. Böyle sürekli değişik sesleri kaydetmek istiyorum.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:36:26 >
  • Rica ederim

Aklımda bununla ilgili çok deli şeyler var, ileride maddi gücüm el verirse deneyecem bunu. Tabi yasal bi yaptırımı var mıdır bilmiyorum
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:36:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.