Şimdi Ara

Silinebilir (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
31
Favori
34.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de takip etmeye başladım kompakt makine sahibi olarak. :)

Çalışmalarını bekliyoruz.
  • bu hafta yeni video yok mu?
  • Türkiye'de moda fotoğrafcılığı dendiğinde anlaşılan ne ben merak ettim?
    "
    Moda fotoğrafı demek kıyafeti ya da modelin sunduğu ürünü en güzel şekilde yansıtmaktır, eğer sen modelin güzelliğini ortaya çıkarmak istiyorsan onun adı moda fotoğrafı değil ingilizcesi "Glamour" (Türkçesi nedir ya da varmıdır bilmem), fotoğrafcılığıdır. Kısaca kızı göstermek istiyorsan onun adı Glamour, Ürünü göstermek istiyorsan o nun adı moda fotoğrafıdır. Eda Hanım, komik demeden önce bunları düşünmeli derim. Ortaya çok güzel kareler koyuyor olabilir ama diğer kişilerin işlerine çamur atmak, ne bileyim... yakışmamış diyeyim..

Bu ikisini iyi ayırmak lazım...

"Kadının üzerine yapılan teşhircilik" demiş Eda Hanım. O halde Nu ceken kişiler fotoğrafçı değil iğrenç bir işle uğraşan insanlar olsa gerek...

Biz neden hep böyleyiz?.... "Sadece ben iyiyim diğerleri olmaz" düşüncesi...

• Bence orada moda fotoğrafı çekiyorum diyerek yapılan çekimlerden bahsetmek istenmiştir.Nü fotoğraflarda,benim ilgi alanım olmasa da, amacın ne olduğu belirli ve düzgün olarak ifade edilmiş oluyor.Ama makina alıp kızın altına(!) girip fotoğraf çekenler bunları değişik kategorilerde adlandırınca sıkıntı oluyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLoWeR

Türkiye'de moda fotoğrafcılığı dendiğinde anlaşılan ne ben merak ettim?
    "
    Moda fotoğrafı demek kıyafeti ya da modelin sunduğu ürünü en güzel şekilde yansıtmaktır, eğer sen modelin güzelliğini ortaya çıkarmak istiyorsan onun adı moda fotoğrafı değil ingilizcesi "Glamour" (Türkçesi nedir ya da varmıdır bilmem), fotoğrafcılığıdır. Kısaca kızı göstermek istiyorsan onun adı Glamour, Ürünü göstermek istiyorsan o nun adı moda fotoğrafıdır. Eda Hanım, komik demeden önce bunları düşünmeli derim. Ortaya çok güzel kareler koyuyor olabilir ama diğer kişilerin işlerine çamur atmak, ne bileyim... yakışmamış diyeyim..

Bu ikisini iyi ayırmak lazım...

"Kadının üzerine yapılan teşhircilik" demiş Eda Hanım. O halde Nu ceken kişiler fotoğrafçı değil iğrenç bir işle uğraşan insanlar olsa gerek...

Biz neden hep böyleyiz?.... "Sadece ben iyiyim diğerleri olmaz" düşüncesi...
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:35:09 >

• Yav sormayı unutmuşum, bu videonun sonunda fotoğraf yok? Her konuğa özel bir fotoğraf olacaktı her videonun sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: McYC

Yav sormayı unutmuşum, bu videonun sonunda fotoğraf yok? Her konuğa özel bir fotoğraf olacaktı her videonun sonunda
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:35:13 >
  • İnşaAllah beklediğimize değer
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:35:16 >

• HDRende akar
  • HDRende akımı başlamış bulunmaktadır!

• 1.Soru merak etiim acaba daha önceden denedin mi yoksa direk kayıtta başlayıp mı denedin:)

2.Soru şu mesajı tutturamadım koyda görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

1.Soru merak etiim acaba daha önceden denedin mi yoksa direk kayıtta başlayıp mı denedin:)

2.Soru şu mesajı tutturamadım koyda görelim
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:35:20 >
  • Yok ya şu süblüminal olan mesaj karton adam

Zaten güzel yapanda bana göre o kısım direk deneysel çalışma
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:35:23 >
  • O muydu o denk getiremedim bir türlü youtube da.

Ayrıca millet ona para mı veriyormuş
    Babam demişti ama bu insanlara ne satarsan alır. çık ... sat onu da alırlar diye
  • he he güzel olmuş video.
  • Eline sağlık kutay
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

O muydu o denk getiremedim bir türlü youtube da.

Ayrıca millet ona para mı veriyormuş
    Babam demişti ama bu insanlara ne satarsan alır. çık ... sat onu da alırlar diye

ve hocam fiyatını bir bilseniz...seksen tele :)

• Rende markası ve HDrende de dağıldım.. Çok eğlenceli olmuş. Eline AKLINA ve diline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.