Şimdi Ara

Silinebilir (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
31
Favori
34.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:35:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

An itibariyle güneş etrafında bir turumu daha başarıyla tamamlamış bulunuyorum

doğum günün kutlu olsun o zaman ne diyelim
  • Ehehe teşekkürler :)
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:35:35 >
  • O konu büyük ihtimal siyasi muhabbet yüzünden gitti. Benimde bilgim yok ama forumda siyaset yasak olduğu için ve tartışma büyümesin diye gitmiş olabilir

Benzer konuyu bir daha aç sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 6 Aralık 2012; 13:47:33 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:35:39 >
  • Konuyu daha yeni görme fırsatı buldum.

Videolar için, en önemli unsur izlerken kesinlikle sıkılmadım :) Fakat eleştirmeyi ihmal etmemek lazım ki, daha da faydalı olabilelim.. Bence videolarda söyleşi kısmını biraz azaltıp, teknik ve yaratıcı açıdan kendimizi nasıl geliştirebiliriz sorusuna yanıt aramalıyız.. Çünkü fotoğraflarınız oldukça başarılı ve olağan fotoğraflardan farklı.
    Mesela balon kullanımı ve rende fikri oldukça iyiydi. Bunun gibi..

Teşekkürler
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:35:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Proje falan derken bu haftaya video ayarlayamadım malesef,

Bu arada projem için danıştığım " basında çarpıtılarak kullanılan fotoğraflar" başlıklı konumu şikayet eden arkadaşa selam söylüyorum.
    Ama işlem yapan yöneticiye selam söylemiyorum, ona kafam girsin :D konu fotoğrafla ilgili, fotoğraf başlığı altında, ne kuralına aykırı açıklamamışlar da.

hocam bu mudur üniversite gençliğinin güzel nameleri?Ben şikayet etmedim ama yakışmıyor.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:35:51 >
  • Videolarınızı severek izliyorum vede sayenizde çok şeyler öğrendim tavsiyem kafanızı öyle her yere takmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:35:54 >
  • Bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:35:57 >
  • Kameranın Autofocus kapatma olayı kullananlar için hız katabilir.Cep telefonu ile ilgili en önemli anım.İlk makinamı sattıktan sonra çekmek istediğim kelebek türü olan Dağ öyküsü ilk defa karşıma çıktı.Cep telefonu ile peşinden çok koştm ama rüzgarlı havada hızına yetişememiştim
  • Her gün bir fotoğraf ile psikolojik baskı oluşturma fikri çok güzel. @Robinson Crusoe da böyle bir proje yapıyordu(365 projesi) ama o DSLR versiyonu. Benim yapabileceğim bir şey değil. Cep telefonu ile bu proje daha ulaşılabilir. Güzel video olmuş her zamanki gibi. Eline sağlık
  • Güzel eğlenceli bir video daha teşekkürler. Cep telefonu fotoğrafları benim içinde hayatın bir bir parçası. Sırf kamerası daha iyi diye işletim sistemi kötü olan Nokia kullanmaya devam ediyorum.
    Fotoğraf makinemin yanımda olmadığı bir an belki fotoğraf kalitesi kötü ama ben bir daha muhtemelen böyle güzel bir yansımaya denk gelemeyeceğim.
     Silinebilir
  • Merhaba kutay bey, konuyla alakasız fakat cevapladıktan sonra düzelteceğim mesajımı kirlilik olmaması açısından.bir yerlerden sizin 50mm 1.4 ve 85mm 1.8 kullanıdığınızı görmüştüm bende çok ikilemde kaldım 24-105 satıp böyle bir set yapmayı.
    Daha sonra ileride 70-200 almayı düşünmüştüm.Size sormak istediğimi tahminim de o yönde sizde insan fotoğrafı çekmeyi seviyorsunuz ben de sizin gibiyim neredeyse portfolyomda manzara resmi yok.Geniş açıya ihtiyacım yok.Siz nasıl bu ikili lens setinden memnun musunuz ? Ya da önerebileceğiniz bir set olabilir mi? Mesala 50 mm 1.4 + 70-200 f4 is nasıl bir ikili olur sizce ?
    Son olarak workshop yapmayı düşünür müsünüz ?Bir kaç moda fotoğrafçısı gönüllü arkadaşla bir haftasonu görüşebilir çekim yapabilir bildiklerimizi birbirimize aktarabiliriz?Ben bunu çok istiyorum fakat yapabilecek bir grup bulamadım.Teşekkürler..

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:36:01 >
  • Her gün 1 fotoğraf çekme fikri aklıma çok iyi yattı. Yeni telefonumun kamerasını bu tür amaçlarla kullanabilirim.

Bu arada hazırladığın videoların başındaki jenerik müziği mi yoksa ayrı bir şarkı mı? Hoşuma gitti de... İsmini alabilir miyim?

Ekleme: Buldum. Şarkının ismi Pretty Lights - Who Loves Me imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 14 Aralık 2012; 22:57:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.