Şimdi Ara

Silinebilir (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
31
Favori
34.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun, iso 1600 de çektiğin için mi bize sürekli yüksek kalitede izleyin diyip duruyordun
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:36:32 >
  • Noiseleri anlamamız için yüksek kalitede izleyin diyodun
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:36:36 >
  • Merakla bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Son videomda arkadaşım Levent ve ben söz verdiğimiz üzere bu hafta için bir şey hazırladık. Pazar günü çekmiştik ve şu anda ses ve görüntü düzenlenmesi tamamlandı. Ama henüz render'a koymadım çünkü koymayı denediğimde tahmini süreye yaklaşık 6 saat dedi
    Gece yatmadan önce koyup sabaha alırım umarım
    Öncekiler gibi sunum tarzında değil, başka bir şey :) Şimdiye kadar ki en çok emek harcanmış videom oldu.

Perşembe 21:00'de yayında olacak, umarım beğenirsiniz.

"Perşembe saat 21:00'da yayında" Kurtlar vadisi gibi olmuş bekliyoruz videoyu

• Bugünden kısa bir reklam koysaydınız ya, trailer tadında birşey. "Coming soon" falan.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:36:40 >
  • Abi nabtın sen yine
  • Bekliyoruz merakla...
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:36:44 >
  • Baya emek var...eline saglik ...guzel olmus...

• Güzel video, arkadaşın sesi de güzel.. Şarkı söylerken seni de görmek isterdin Kutay, ama sen kamera arkasını tercih etmişsin
  • çok güzel olmuş eline sağlık.
  • ehehe sağolun :D
    Yok ben şarkı söyleseydim kanalımı kapatırlardı
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:36:48 >
  • Bu alet ne işe yarıyor?
  • Bu alet zoom h4n
    Düşük bütçeli film yapımcılığının tüm dünyada olmazsa olmazı :)
    Ses kayıt cihazı, 2 adet xlr girişi var ve aynı anda 4 kanala kadar ses kaydı yapabiliyor gayet kaliteli bir şekilde :)
  • hımm iyimiş

Artık filmlerini bekliyoruz

Böyle bir studyo ya da ihtiyacın var

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:36:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.