Şimdi Ara

Silinebilir (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
31
Favori
34.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam çok çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Özellikle fotoğraf oldukça yaratıcı olmuş.

Sadece ses konusunda birşeyler yapman gerektiğini düşünüyorum.Senin sesin güzel olsada konuk kişinin sesi biraz az yada boğuk kalmış.Harici bir mikrofon ayarlarsan fena olmaz gibi geliyor bana.Ebay'de yokmu ucuz mikrofon setleri filan
  • çok iyi elinize sağlık. Son foto için ayrıca tebrik ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Hocam çok çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Özellikle fotoğraf oldukça yaratıcı olmuş.

Sadece ses konusunda birşeyler yapman gerektiğini düşünüyorum.Senin sesin güzel olsada konuk kişinin sesi biraz az yada boğuk kalmış.Harici bir mikrofon ayarlarsan fena olmaz gibi geliyor bana.Ebay'de yokmu ucuz mikrofon setleri filan

Sağol :)

Ya bir de sesin dengelenmiş hali bu :D Arkadaşın sesi çok kısıktı, çok dikkat çekmeyecek şekilde onun konuştuğu kısımları yükselttim hep
    Ama ses konusunda kesinlikle bir yatırım yapacağım imkan bulduğum anda, şart oldu artık, serinin en zayıf halkası durumunda ses :D

• O gelsin de Türkiye'de yapsın sıkıyorsa
  • Alnından vururlar vallaha
  • Konuğun makinanın kılıfını fırlattığı anda Kutay kösemin 2:30 da ki bakışı :)

Video güzeldi fakat enerjisi düşük bir çekim olmuş. Kutay biraz çekimin enerjisini yükseltmeye çalışmışsın ama özellikle sonlara doğru sende pes etmişsin :)

eline sağlık zevkle izledik, konuklarını biraz daha rahat, biraz daha cabbar, biraz daha sulu olaması konusunda uyarabilirsin. Program esnasında ne kadar yavşarlarsa o kadar iyi olur bu tür işlerde. Senin eski videolarını örnek gösterebilirsin. :)

sonuçta eğlenmek için bu videolar, hem eğlenmek hem bilgilenmek. trt2 açıköğretim dersleri formatında olmasını istemeyiz değil mi.?

başarılarının devamını dilerim.
  • Güzel bir video olmuş, elinize sağlık.

Konukların mümkünse konulara çalışıp da gelsin, bu video da sürekli bi eee eee var ve rahatsız ediyor..

Zaten format soru cevap şeklinde gittiği için önceden soruları hazırlayıp cevaplarına konuk çalışsın, bu şekilde daha akıcı olur.

Konuğun konuşurken sen orada öyle mahzun mahzun durmuş ve ben nerede hata yapıyorum der gibi kameraya bakıorsun
  • Yorumlara bakınca, sanki ulusal kanalda yayınlanan bir program zannettim Uydu kanallarındaki kanalların yüzde 90'ından daha başarılı bence. şimdi bu yorumların üzerine konuk bulmakda zorlaşır.
  • Hoş olmuş, eline sağlık hocam...

Kafama bir soru takılmadı değil Alper kardeşimiz bu kadar Analog makinalarla iç içe, peki neden banyo olayına hiç girmemiş bunu da sorsaydın fena olmazdı.
  • Yeni sezonda başarılar, takipteyiz.
  • hayırlı olsun yeni sezon
  • yeni sezon hayırlı olsun sondaki fotograf cok iyiydi ...
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:34:39 >
  • sondaki kare cok yaratıcı olmuş gercekten süpersin
  • Teşekkürler :)

Render çok uzun sürdü bugün, biraz da son ana kalmıştı, Video şu an yükleniyor youtube'a, tamamlandığı anda paylaşacağım :)
  • Bayram hediyemiz geliyor ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Bayram hediyemiz geliyor ozaman

hadi bakalım bekliyoruz.
  • hadi youtub beklıyoruz kanka
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:34:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.