Şimdi Ara

Silinebilir (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
31
Favori
34.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün videoları izledim. Tebrikler ve ışığınız bol olsun
  • Flaşlar hakkında birkaç türkçe video izlemem gerekiyordu sayenizde öğrenmiş bulundum çok teşekkür ederim
  • Sevindim faydalı olmasına :D
    Yeni bölümlere fazla kalmadı, yakında daha geniş alanda daha farklı insanlarla birlikte yeniden bir şeyler yapmaya başlayacağım
  • Hayırdır hocam evin salonunamı geçiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Hayırdır hocam evin salonunamı geçiyorsun

hikaye şöyle başlar şöyle devam eder aslında:

Evin oturma odasında başlar ilk videolar. Burası Kutay Kösem' in kariyer kıvılcımlarının ilk çaktığı yerdir.

Sonra, salona geçer, artık yalnız değildir. Videolardan kazandığı paralarla kendine bir ışıkçı tutmuştur (şaka, yan komşunun meraklı oğludur o)

Daha sonra bahçeye geçer Kutay Kösem, harika makrolar nasıl çekilir onları anlatır .... Artık videoları ingilizce alt yazılarla yayınlanmaktadır ...
    Bu aşamadan sonra ünü bir anda artar arkadaşımızın. Artık konu mankenleri sadece ruslardan ve ukraynalılardan oluşmaktadır. Self portrenin adını bile anmaz ...

Sonra bu konu mankenleriyle birlikte Türkiye turuna çıkar arkadaşımız, videolar için yüzlerce dolarlık setler kurulmaktadır. Güneş gözlüğünü takar, şemsiyeli şezlonga oturur, pipetle kolasını (!) içerek sunar programlarını... Donanım habere mesaj yazdığıda görülmemiştir son 5 aydır ...

Türkiyede yetmez artık Kutay Kösem beye . Evet, bey olmuştur artık. Dünya ya açılır, programları artık ingilizcedir, top modellerden aşağısıyla çalışmaz artık. divxplanetten gönüllü çevirmenler çevirmektedir Türkçeye programlarını. Lost u bekler gibi bekler takipçileri...

Takipçileri demişken artık twitterda 20.000.000 takpçi barajını aşmıştır ve bunun için görkemli bir parti düzenlenmektedir. Partide bir konuşma yapmak için ayağı kalkar Kutay kösem , ama bir türlü sesini duyuramaz, ortam da bokeh ler uçuşmaya başlar, bir kedi sesi duyar gibi olur ???

ve ve kafaya gelen bir darbeyle gözlerini açar aniden

Gece yatarken açık bıraktığı pencereden giren kedi flash ın bulunduğu tripotu düşürmüş, oda kafasına gelmiştir.

Kafasını, yüzünü buruşturarak ovalayan Kutay kösem, yatağın kenarına oturur, elleriyle saçlarını arkaya atar ve kafasını kaldırarak belli belirsiz bir gülümsemeyle şunları söyler:
    " evet salona geçmeliyim "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 3 Ağustos 2012; 13:52:12 >

• Kediye kadar çok güzel gidiyordu.İnşallah büyüyecek bukadar Kutay dostumuz.Bizde onunla gurur duyacağız şuan olduğunu gibi
  • Bi tanesini izliyeyim dedim bi baktım Boys Noize çıktı karşıma duygulandım bi an

edit : baktım da remixi değilmiş sadece sebastianmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synchro -- 3 Ağustos 2012; 13:22:37 >
  • Wallahi Kutay hocam. Bende izledim geçende tüm videoları. Gerçekten faydalı, bir o kadar da hoş. Faydasından yola çıkarak gördüğün rüya gerçek olurmu bilemem ama hoşluğundan ümidim var. Eh nede olsa insanların bakış açısı farklı. :)
  • ehehehe harika hikaye olmuş a.f.y.
    ama içinden bir kaç şey gerçekten de planlarım arasında olan şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

ehehehe harika hikaye olmuş a.f.y.

neler olduğunu tahmin edebiliyorum
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:34:11 >
  • Hepsi harika olsada son kare çok hoş olmuş.Sadece modellerin mimiklerini biraz garip buldum.Biraz yönlendirme yada eğitim gerekiyor sanki Kutay bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

ehehehe harika hikaye olmuş a.f.y.

Dur tahmin edelim, Rud ve Ukraynalılarla Türkiye turu mu?
  • Master başvurun kabul edilip, kayıt işlerim hallolduğuna göre (Başkent Üniversitesi, Halkla ilişkiler ve Tanıtım, Yüksek Lisans Programı) haftaya perşembe yeni sezon açılışı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 18 Eylül 2012; 16:51:08 >

• Hayırlı olsun hocam.Başarılar dilerim
  • Teşekkürler
  • hadi bakalım merakla bekliyoruz.
  • Eline sağlık panpa :)
  • Bakalım yeni format ve yayın düzeni beğenilecek mi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.