Şimdi Ara

Silinebilir (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
31
Favori
34.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel ve eğlenceli olacaktı baya, bir çekimin komple kamera arkası şeklinde olacaktı.
    yeni düzenleme numaraları da öğrenmiştim onları deneyecektim ama haftaya artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Yarın çok büyük ihtimalle video yayınlayamayacağım :( Bir konuğum vardı beklediğim onla bir şeyler çekecektik ama bu hafta gelemedi,
    Yarına bilemedim ne yapsam, o konuğa güvendiğimden başka bir şey düşünmemiştim belki yeni hatalar videosu düzenleyebilirim. yine bir sürü saçma şey birikti :D
    Onun dışında fikirlere açığım eğer yapabileceğim bildiğim bir konu önerirseniz yetiştirmeye çalışırım

olsun hocam haftaya bekleriz biz.
  • Bu akşamki videodan sonra bir süre ara vereceğim video serisine. Tam dönüş tarihi için bir şey diyemiyorum ama çok uzun bir ara olmayacak :)
    O bakımdan sezon finali sayılabilir :D Ki baya eğlenceli bir video olacak sanıyorum :)
  • Merakla bekliyoruz.Tatil yolcuğunu sanıyorum
  • Tatil falan yok malesef Ankarada'yım :D
    Ama ara vermemin sebebi her hafta arka arkaya video koymak sıkıntılı bir hal aldı ve hani yetiştireyim diye dandik bölümler yapmaya başladım biraz O yüzden bu arada yapabilirsem bir kaç güzel bölüm çekip sonra yavaş yavaş onları yayınlayacağım :)

Bu videoda da düzenleme adına önceki videolardan farklı şeyler deniyorum bakalım nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 28 Haziran 2012; 14:11:59 >
  • EN güzeli hocam.Aklına güzel bir fikir geldiği zaman çek videoyu
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 13:50:49 >
  • şimdiden istemsizce gülmeye başladım heyecandan olsa gerek
  • Ufaklı artist oldu vallaha
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 13:50:53 >
  • Hocam çok eğlendim izlerken gerçekten eline sağlık.Tebirk ediyorum seni harika bir özgüvenin var
  • Teşekkürlerr :D

O değilde ben kuzenimin yaşındayken acaip utangaçtım, bu kerata fazla rahat :D büyüyünce ne yapacak tırsıyorum :D
  • Yeni gençler öyle hocam.Biz kendimizi birşey sanıyomuşuk küçükken
  • süper olmuş yine.İkinizinde eline diline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Ve sezon finali :D
    (hiç bişi anlatmadım, eğlence amaçlı oldu biraz :D )

Bence çok iyi olmuş eline saglık fight club 10 numara olmuş özellikle :)

• bende begendim cok guzel kardese selamlar
  • Teşekkürlerr
    Sevindim beğenilmesine :)
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 13:50:56 >
  • konu muhteşem faceden de ekledim kendilerini başını ağrıtırım artık arada :D
  • ehehe teşekkürler :D Ama fotoğrafla ilgili soruları buradan sorarsanız daha çok sevinirim, feysbukta o tip sorular çok fazla geldiği için artık pek tercih etmiyorum oradan bu konular ile ilgili iletişimi :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.