Şimdi Ara

Silinebilir (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
31
Favori
34.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yararlı olabilir yeni başlayanlara.Ayrıca şu lensle çekilmiş fotolara baktığımız siteyi hep unutuyorum.Onun olması iyi yazıda unuttukça bakarım

Merak ettiğim bascek.com unutuldu mu yoksa bilerek mi konmadı.Yani önermiyor musun?
  • Ni demek şarks :D beğenmesem söylemezdim zaten :D

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Çok yararlı olabilir yeni başlayanlara.Ayrıca şu lensle çekilmiş fotolara baktığımız siteyi hep unutuyorum.Onun olması iyi yazıda unuttukça bakarım

Merak ettiğim bascek.com unutuldu mu yoksa bilerek mi konmadı.Yani önermiyor musun?

Aaa aklıma gelmedi :D walla hiç takip etmiorum orayı, özellikle bir kastım yok :D bir bakayım da ekleyeyim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 7 Haziran 2012; 23:02:41 >
  • Bence yeni başlayanlar için güzel bilgiler var.

Bu arada yönetim çalışıyor.Bu mesajım bulunsun butonunda sonra şimdi de alıntı yapıldığında kimin nerede yaptığı yazıyor direk uyarıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Bence yeni başlayanlar için güzel bilgiler var.

Bu arada yönetim çalışıyor.Bu mesajım bulunsun butonunda sonra şimdi de alıntı yapıldığında kimin nerede yaptığı yazıyor direk uyarıda.

Alıntı haber verme olayı bayadır yok muydu zaten
  • yok varda.Artık haber verdiği uyarı ekranında şu adam,şu konuda alıntı yaptı yazıyor direk.Yazni o konu bizim için çnemli değilse o anlık geçebiliriz.Eskiden verilen uyarı sıkıntılıydı biraz.Bazen tam olarak bulunamıyordu bende
  • Ofisi etkinleştirmemişsin Kutay

Siteler güzel olmuş, bence o linkleri burada ilk sayfanın başına da koyabilirsin. Buradan girip de bakılır. Bende laptoba geçince ayrı bi klasör oluşturacam, çok sağol linkler için
  • @sokak_papagani özellikle hangi lensle hangi foto çekilmiş sitesi çok iyi oldu benim için eline saglık.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 13:50:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Bu hafta "ne kullanıyon sen!?" sorusuna son kez cevap verdim :)

küfür yakışmamış.. ama bilgilendirme için de teşekkürler.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinaski -- 14 Haziran 2012; 22:04:31 >
  • Hocam video gene samimi ve harika olmuş.Ellerine sağlık
  • çok güzel bir düşünce ve sıkıcı olmayan bir uslup. elinize sağlık çok teşekkür ediyorum.
  • Video süper.Eline sağlık.
    Onlar küfür değil aslında, sempatik ve haklı bir isyan gibi
  • son bölümde beep küfürü kapatmamışOlta atıldı

İyi bir seri ama belki biraz daha uzun olabilirmiş detaylar açısından
  • Çok faydalı ve eğlenceli bir çalışma olmuş. Hem tebrik, hem de teşekkür ederim.

Tüm videoları tek çırpıda izledim ve hiç sıkılmadım. Devamını bekliyoruz...
  • Her zamanki gibi harika bir video olmuş.
  • Behzat Ç.'nin memleketlisi.

Ankara'nın havasından mı suyundan mı?..
  • Angaralıyızz

Teşekkürler beğenenlere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 15 Haziran 2012; 22:56:14 >
  • Yarın harika bir " Kutay Kösem " video günü
  • Yarın çok büyük ihtimalle video yayınlayamayacağım :( Bir konuğum vardı beklediğim onla bir şeyler çekecektik ama bu hafta gelemedi,
    Yarına bilemedim ne yapsam, o konuğa güvendiğimden başka bir şey düşünmemiştim belki yeni hatalar videosu düzenleyebilirim. yine bir sürü saçma şey birikti :D
    Onun dışında fikirlere açığım eğer yapabileceğim bildiğim bir konu önerirseniz yetiştirmeye çalışırım
  • Olsun hocam çokta kasma kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.