Şimdi Ara

Silinebilir (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
31
Favori
34.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lensin önüne de herhangi bir şey tutulabilir, parlak bir şey yakından tutulunca güzel bir efekt oluşturuyor.
    Ben parlak bir şey bulamayınca bir parça koli bandına sim dökerek parlak bir yüzey oluşturdum. Zaten video açıklamasında açıkladım onuda Uğur'un belirttiği gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oem84

slow sync flas daha dogrusu olur. uzun pozlamalarda flash cakma olarak geçiyor.
    birkaç örnek olarak;
    http://digital-photography-school.com/13-great-slow-sync-flash-images

Bazı flaşlarda multi modu var onunla çok rahat yapılır.
  • Yarın sanırım kısaca bir iş akışı tanıtımı yapacağım. Var mı önerisi olan? Onu yapma bunu yap falan diyen :D Ya da iş akışı esnasında şu konuya da değin diyen. Önerileri bekliyorum, çekimi yarın öğlen yapacağım, yarın sabaha kadar gelen fikirleri değerlendirebilirim :)
  • ne tür bir iş? gelin damat çekimi mi?
  • Kendi izlediğim iş akışı.
    İş akışının herhangi bir dala özel olması gerekmiyor ki, işten çok kişiye ve alışkanlıklara göre değişen bir şey. Ben "çekim bittikten sonra ne yapıyorum" şeklinde olacak.
    Herkes kendi alışkanlıklarına ve tarzına göre oluşturabilir kendi iş akışını

Mesela bu uluslar arası bir fotoğrafçının çook üst düzey bir iş akışı:http://www.youtube.com/watch?v=Y-6EQo6it7Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 23 Mayıs 2012; 22:02:36 >
  • hımmıdı anladım
    sanırım ne çekicegini planlamak ve bu planlama sonrasi çekim yaparkendi adimlari paylaşmak oluyor.
    valla isin en kritik kismi kendi acizane dusuncem ne cekilecegine karar verme ve planlama. zaten cekim sirasinda 2. veya 3. kisinin cektigi video sanirim olurturacak is akisini
  • O planlama kısma bir şey diyemem o tamamen kişinin ne yapmak istediğiyle alakalı :)
    Ben, daha çok çekim bittiği andan itibaren ki kısmı kendi açımdan aktaracağım :)
  • evet video yu tam izleyince anladim. hemen atladim bende "nasıl çekilir" sanıp
    valla hocam çekim sonrası makinadan kartı çıkarıp bilgisayara atıp biraz PS leyip sonra bilgisayardan başka bir klasöre fotografın ham ve işlenmiş halini saklamaktan başka işlemler yapıyorsanız merak ettim dogrusu. videodakiler server kurmus artık sırf dosyaların kopyasını saglıklı depolayabilmek için.

biraz kısır gibi geldi bu konu
    şahsi düşüncem, "nasıl çektim" bölümü yaparsanız planlama, fikir aşamasından son paylaşıma kadar, daha ilgi çekici ve yararlı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: oem84

evet video yu tam izleyince anladim. hemen atladim bende "nasıl çekilir" sanıp
    valla hocam çekim sonrası makinadan kartı çıkarıp bilgisayara atıp biraz PS leyip sonra bilgisayardan başka bir klasöre fotografın ham ve işlenmiş halini saklamaktan başka işlemler yapıyorsanız merak ettim dogrusu. videodakiler server kurmus artık sırf dosyaların kopyasını saglıklı depolayabilmek için.

biraz kısır gibi geldi bu konu
    şahsi düşüncem, "nasıl çektim" bölümü yaparsanız planlama, fikir aşamasından son paylaşıma kadar, daha ilgi çekici ve yararlı olabilir

Bence çoğu kişi bu şekilde çok göz ardı ettiği için bir çok sıkıntı yaratan çok önemli bir konu.

Nasıl çektim bölümleri bana tuhaf geliyor. Herkesin düşünce şekli, bir fikre ulaşımı farklı. Biri bir başkasınınkini taklit etmeye çalışırsa ortaya çıkan şeyler tuhaf anlamsız ve dolayısıyla değersiz oluyor bana göre.
    Belirli bir tekniği anlatmak için yapabilirim ama o tarz bir çekimin gelişim sürecini ilerde. Eğer cidden anlatmaya değer değişik bir teknik öğrenebilirsem :D

İlgi çekici olması önem sıralamamda çok önde değil, şu an önceliğim kendim öğrenmekte güçlük çektiğim ve etrafımda gördüğüm kadarıyla göz ardı edildiğini düşündüğüm konulara dikkat çekmek.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 13:50:36 >
  • bugün günlerden Kutay Kösem ile videolar
  • Eline sağlık hocam güzel video gerçekten her zamanki gibi.

Yanlız CD mi kaldı artık.Dvd bile yetmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.39' da beyin bedava mı çıkıyor bize göre sol üst köşede Sübliminal mesaj mı veriliyor
  • Yeni farkettim başlığı, arada Canon başlığının dışına da çıkmak lazım Dersler bitince başlarım izlemeye videoları
    P.S. : Şuraya kıvrılayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: McYC

0.39' da beyin bedava mı çıkıyor bize göre sol üst köşede Sübliminal mesaj mı veriliyor

O neki diğer videolarda neler var

Umarım yoktur başka bu ilktir

• sabsiminıl mesaj içerikli
  • Güzel bir video. Sonunda ki CD kırma sahnesine efek ekleyip patlama sahnesi olabilirdi

Ayrıca lütfen video da subminal mesaj vermeyiniz

• Yarın konu Self Portre
  • Oooo süper konu

Yeşil ekran vamı ??b
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Oooo süper konu

Yeşil ekran vamı ??b

Yok daha ne yeşil kumaş ne de karton almadım :D zaten o olayı bu tarz videolarda sürekli olarak kullanmayacağım daha çok ara ara özel şeyler için
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.