Şimdi Ara

Silinebilir (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
31
Favori
34.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arada tamek in reklamını da yaptın

Güzel video ama boşverelim eleştirmeyi sen bize eğitici videolar yap
  • Ehehe çok teşekkürler
    Asıl aza şemsiyeden değil de kafa fenerinden oldu, bi zıpladım çaat diye burnuma indi, onun görüntüleri çok komik, bir sonraki hatalar videosunda koyarım onu da
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Ehehe çok teşekkürler
    Asıl aza şemsiyeden değil de kafa fenerinden oldu, bi zıpladım çaat diye burnuma indi, onun görüntüleri çok komik, bir sonraki hatalar videosunda koyarım onu da

Hocam serinin tamamını izledim.Çok güzel olmuş.Elinize sağlık.Son video ayrıca bir güzel(Hissiyatımı da içerdiği için).

Kurs işi (genelde) biraz zorlama oluyor zaten.Toplumda fotoğraf çekmenin kolay olduğu algısı malumunuz.Sonuç itibari ile bu algıya hakim halkımız bir DSLR alıp, üzerindeki düğmeler ile dumur hale gelince, kursa yazılmaya karar veriyor.O tür kişiler için,herşeye rağmen yerinde bir karar oluyor.Zira, kursa yazılmayanlar otomatik mod ile takılıyor.Çok az bir kısmı işe bu yola baş koyuyor.

Bunlar benim naçizane görüşlerim tabi.En azından çevremde olan olaylar.

• Teşekkürler yorumunuz için, Ben aslında zaten zor olmadığını düşünüyorum işin teknik kısmı 1 günde öğrenilebilecek bir şey. Bu kadarcık şey üzerinden kursların ve atöyle düzenleyenlerin bu kadar prim yapmasına kızıyorum ben Yoksa fotoğrafın içerik yönü tabiki değil bir, gün bir ay, bir ömür boyu gelişecek ve şekillenecek bir şey bence :)
  • Selam arkadaşlar, malesef bu hafta yeni bölüm yok, 1 haftalık bir aranın ardından haftaya son sürat devam edeceğiz. Bu süreçte gelecek bölümlerde görmek istediklerinizi bana belirtirseniz çok sevinirim :)
  • N'oluyor böyle reyting sorunu yaşayan diziler gibi erteleniyor?

Hocam alıştırdın kendine
  • die motherfucker die
  • İSYAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN
  • bir haftadır bekliyordum ama yaa tühh :((
  • son videoya baya güldüm..güzel olmuş..
  • polarize filtre kullanımı. güneşe karşı çekim.

aklıma bunlar geldi. olabilirse.
  • Strobist, still life anlatımı olabilir. Yada şu ters kare bir şeysi vardı. Onu öğrenemedim bir türlü
  • Bence Makro çekim olsun ancak doğada , ormanda filan
  • ikisi de elbet olabilir ama ikisi konusunda da bilgim veya tecrübem yok O yüzden Ankara'da olup bu konuyla ilgili programda bilgiler vermek isteyen olursa hemen birlikte bir bölüm yapabiliriz
  • Portre çekimi olsunnn
  • slow flaş, rear flas ve flaş senkronizasyonu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alahan1963

slow flaş, rear flas ve flaş senkronizasyonu..

Rear flash'ı biliorum flaşın konusu tekrar açıldığında bahsederim ama ona ayrı bölüm yapmam sanırım.
    Flaş senkronunun ne olduğunu zaten açıkladım ilk flaş videomda.
    Ama slow flaş olayı ne anlamadım? uzun enstantanede kullanılan flaş ise, zaten onun da örneğini verdim yaratıcı flaş kullanımı videomda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 21 Mayıs 2012; 22:21:40 >
  • slow sync flas daha dogrusu olur. uzun pozlamalarda flash cakma olarak geçiyor.
    birkaç örnek olarak;
    http://digital-photography-school.com/13-great-slow-sync-flash-images
  • Yaratıcı flash denemeleri videosunda 2.47 de tam olarak lensin önüne "ne koyarak" diyorsunuz anlayamadım, bilmediğim birşey olduğu kesin çok hızlı söylüyorsunuz çıkaramadım bir türlü
  • "2.45 de anlatmaya başladığım çekimde lensin önüne tuttuğum şey üzerine sim dökülmüş bir parça koli bandı"
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.