Şimdi Ara

Silinebilir (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
31
Favori
34.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devamlı saf beyaz arka fon için olabilir aslında
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 13:50:40 >
  • hocam video nerde kaldı?
  • Render çok uzun sürdü
    Şimdi yükleniyor yutupa, bir 15-20 dakikaya burada olur sanıyorum
  • Bekliyoruz
  • Ve self portre çekiminde dikkat ettiğim şeyleri anlattığım bu haftanın videosun

Şuradan denenebilir
    http://youtu.be/cnowPp125_g

görünmüyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 31 Mayıs 2012; 22:50:19 >

• Bende boş beyaz bir ekran gösteriyor, üzerine sağ tıklayınca movie not loaded yazıyor

EDit: Linke tıklayıp izledim, ellerinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First_Person -- 31 Mayıs 2012; 23:00:02 >

• sanırım kısaltmalı link koymandan kaynaklanıyor.Ben ekledim umarım yanlış anlamazsın.

Koyman gereken link: h ttp://www.youtube.com/watch?v=cnowPp125_g

Bu arada bu hafta hayet iyi.Benim henüz çok denemediğim.Ama deneyeceğim zaman bokehli çalışacağım bir dal.Çok iyi bir mekan var ama vakit bulamadım daha çekmek için.Gerçi makina gidiyor herhalde bu cumartesi ama bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_eee -- 31 Mayıs 2012; 22:58:46 >

• heh saolasın :D Yok niye yanlış anlayayım :)
  • Likin sonunda kısaltma varda ondan çalışmıyor.Benim verdiğim linki koyarsan çalışır.Tabi boşluğu silerek
    Tekrar eline sağlık
  • Yine oldukca bilgilendirici bir video olmuş Kutay hocam ilerde bu self portre işine girmek istiyorum ama önce seni biraz daha takip edeyim :)
  • Senin sayende selfportre deneyeceğim yakında, bir kaç video daha paylaş da Cidden tebrikler büyük keyifle izliyor, takip ediyoruz.
  • Teşekkürler :D
    Walla ben fotoğrafa yeni başladığımda bir şey yapamadığıdan self portre denemeye başlamıştım, ilk denemeler felaketti :D kimse görmek zorunda olmadığı için o denemeleri yeni başlayınca yapılabilecek güzel bir şey o bakımdan :D beklemeye gerek yok yani
  • Eline sağlık Kutay çok faydalı olmuş her zamanki gibi

Ayrıca arka fon çok iyi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Ayrıca arka fon çok iyi olmuş

Diğer taraftan ben monitöre bakmakta zorlandım fon yüzünden, çok parlak geldi bana. Monitör ayarlarım mı sorunlu acaba benim
  • Olabilir hocam bende sorun olmadı
  • walla beyazdan daha beyaz yapamam :D yani belki monitörün parlaklığı çok açıksa rahatsız etmiş olabilir bilemedim
  • elinize sağlık, güzel ve bilgilendirici video olmuş.

Siz şu video efekleri de öğrendiğinizde (After Effect gibi programları) daha da güzel olur videolar
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 13:50:43 >
  • Eline sağlık hocam çok faydalı olmuş herzamanki gibi

TürkNikon içinde teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.