Şimdi Ara

Silinebilir (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
31
Favori
34.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek ki bu bilgileri videoya yerleştirmen lazım
  • Videoların üstüne pek bir şey koymak istemiyorum yazı olarak çünkü; videonun üstüne tıklanılabilir link olarak youtube dışında link koymak mümkün değil, insanlar ona bakıp yukarıda kendileri yazmaları gerekir, ama açıklama kısmına link olarak koyup tıklanarak ulaşılabilir yapmak mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Balık gözüyle portre çekmedim, deme bana

modelin makyajlı hali kısmında çekmedim valla

Ama Kıvançı çektim onla işte modelin gözündenmiş gibi :D Zaten sadece aklıma o tarz bir foto geldi diye balık gözünü o çekime götürmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 2 Mart 2013; 3:52:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Balık gözüyle portre çekmedim, deme bana

modelin makyajlı hali kısmında çekmedim valla

Ama Kıvançı çektim onla işte modelin gözündenmiş gibi :D Zaten sadece aklıma o tarz bir foto geldi diye balık gözünü o çekime götürmüştüm

• Bu video ayrı bir hoşuma gitti nedense. Çok güzel olmuş tebrik ederim
    Ve geriye dönük olarak, lubitel sahibi olarak kenarda yatan makinemi bana kullandırdığın için teşekkür ederim
  • değişik ama fotoğraf için önemli bir konu tebrikler
  • Videoları çok beğendim, çok samimi ve objektif bir anlatımınız var. Devamını bekliyoruz
  • @McYC Sağol :D Makineler raflarda çürümesin, herkes eski makinalarını kullansın tabii :D

The yapici ve Selçuk ALAGÖZ Teşekkürler :)
  • Ellerine sağlık 7/24 takipteyiz
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:37:31 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:37:36 >
  • Güzel bir söyleşi, yine güzel bilgiler öğrendik sayende
  • Çok güzel olmuş. İnsanı biraz sallayan bir söyleşi. Çekerken her kareye dikkat etmek lazım
  • Sağolun yorumlar için,
    Evet cidden daha seçici olabilmek lazım. Ben de buna uğraşıyorum kendi adıma sürekli.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:37:40 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:37:43 >
  • Kutay hocam tebrik ederim sizi gönülden
    heyecanla bekliycem yeni bölümü
    sizin gibi gerçekten birşeyler yapmaya çalışan sayısı çok az biz amatörlere yol gösterecek, fikir verecek.
  • Kutay videolar harika gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:37:47 >
  • Çok güzel olmuş. Özellikle "fotografçının o anda orada bulunması olaya müdahaledir" kısmı bu kadar güzel anlatılır ancak. Eline sağlık Kutay.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.