Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi who_am_i_ -- 1 Temmuz 2018; 12:45:29 >

• Genelde Ram'in yetersiz kaldığı durumlarda ana menüye atar. Arka planda çalışan uygulamaların tümünü kapatıp denediniz mi ?
  • Bence bu gayet doğal. Cİhazı alırken kendimi bunlara hazırladım ben. Sonuçta iPhone için üretilmiş applicationlar ve illa ki iPhone ile aramızda bir fark olacaktır diye düşünüyorum. Sarın aldıysanız ileride iPhone'unuz olunca ona yüklersiniz diye düşünüyorum. Dert etmeyin derim. Beni de çok oyundan ve app'tan attı. Sorun değil dedim hep.
  • Yalnız bahsedilen uygulamayı ben de kullanıyorum ve şuana kadar hiç ana menüye atma gibi bir durum olmadı. O yüzden bence dert edilmesi gereken birşey. :) Aklıma restore etmekden başka bir çözüm gelmiyor açıkçası. Denemekte fayda olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Bence bu gayet doğal. Cİhazı alırken kendimi bunlara hazırladım ben. Sonuçta iPhone için üretilmiş applicationlar ve illa ki iPhone ile aramızda bir fark olacaktır diye düşünüyorum. Sarın aldıysanız ileride iPhone'unuz olunca ona yüklersiniz diye düşünüyorum. Dert etmeyin derim. Beni de çok oyundan ve app'tan attı. Sorun değil dedim hep.

öyle saçma şey mi olur? appstore a bakın, desteklediği cihazlar arasında ipod touch da var ve bu uygulamalar çatır çatır çalışmak zorunda. ios 4.2.1 de hiç bir şekilde böyle uygulamadan atma olmuyordu ama ios 5.0.1 ile kafasına göre atıyor bazı uygulamalardan. safariden bile atıyor, yapmayın etmeyin.

ram i daha fazla zorlamayan bir ios 5 gerekiyor ipod touch lara, sen bu cihaza 256 ram koyup 2 sene desteklerim diyorsan çatır çatır desteklemek zorundasın, bu apple in sorunu bizim değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Bence bu gayet doğal. Cİhazı alırken kendimi bunlara hazırladım ben. Sonuçta iPhone için üretilmiş applicationlar ve illa ki iPhone ile aramızda bir fark olacaktır diye düşünüyorum. Sarın aldıysanız ileride iPhone'unuz olunca ona yüklersiniz diye düşünüyorum. Dert etmeyin derim. Beni de çok oyundan ve app'tan attı. Sorun değil dedim hep.

öyle saçma şey mi olur? appstore a bakın, desteklediği cihazlar arasında ipod touch da var ve bu uygulamalar çatır çatır çalışmak zorunda. ios 4.2.1 de hiç bir şekilde böyle uygulamadan atma olmuyordu ama ios 5.0.1 ile kafasına göre atıyor bazı uygulamalardan. safariden bile atıyor, yapmayın etmeyin.

ram i daha fazla zorlamayan bir ios 5 gerekiyor ipod touch lara, sen bu cihaza 256 ram koyup 2 sene desteklerim diyorsan çatır çatır desteklemek zorundasın, bu apple in sorunu bizim değil.

@M@rvelous
    Çok doğru bir yorum. Apple bu sene 512MB Ram'li iPod Touch çıkartmayarak büyük bir hata yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: ermangarnett

peki restore yaparsam itunes kitaplığındaki müziklerim silinir mi? ipoddakilerin silineceğini biliyorum. restoredan sonra eşzamanlama yaparsam tekrar aynı müzikler yüklenir mi?

Restore yapınca sadece iPod'daki verileriniz silinir, iTunes kitaplığında bulunan dosyalarınıza birşey olmaz. Restore ettikden sonra eşzamanlama yaparak silinen müziklerinizi geri yükleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de oluyor ios 6 'yı yükledim ipod'uma başta hiçbi sorun yoktu gayet normal çalışıyordu herşey. 3-4 gündür programlardan ana menüye atmaya başladı beni safari'ye giriyorum bi site açmaya çalışıyorum açılırken ana menüye atıyor falan oyun açtığımda atıyor. Bu sorunu giderebilen var mı? Nasıl giderebilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.