Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuksomkan -- 6 Şubat 2013; 15:17:44 >

• takip. Bende aynı durumdayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 tane 1 gelecek. umarım ortalamadan yırtarım

• 3,23 ortalama ve 3 zayıf ile kalır miyim ? Bilen var mi ?
  • Almisin 3'un 1'ini daha hala ne konuşuyon ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuksomkan

3,23 ortalama ve 3 zayıf ile kalır miyim ? Bilen var mi ?

Ortalama 2.50'nin üstünde olunca geçiyorsun diye biliyorum.
  • bu islerin uzmaniyim her sene kalip yazin veren biri olarak bana sorun :D
    Kacinci sinif?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germanic

Almisin 3'un 1'ini daha hala ne konuşuyon ?

aslında kesin değil matematik ortalamam 40 ve çarşamba sınav var ona göre çalışacağım
  • takip

• ortalaman 3.00 ı geçiyosa isterse 5 tane 1 in olsun geçersin(anadolu liselerinde 3.00 düz liselerde 2.50)
  • Ortalaman yetiyorsa ortalamayla geçersin.Eğer ortalaman yetmezse 3 zayıfla sorumlu geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSpiRiT -- 27 Mayıs 2012; 22:00:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

Ortalaman yetiyorsa ortalamayla geçersin.Eğer ortalaman yetmezse 3 zayıfla sorumlu geçersin.

en fazla 2 zayıfla sorumlu olarak geçilebiliyor diye biliyorum korktuğum nokta burda ortalamam yetiyor ama 3 zayıf var araştırdım baya ama bi bilgi karmaşası var biri ortalamayla geçersin diyor biri 3 zayıf olduğu için birini vermen gerek diyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

Ortalaman yetiyorsa ortalamayla geçersin.Eğer ortalaman yetmezse 3 zayıfla sorumlu geçersin.

en fazla 2 zayıfla sorumlu olarak geçilebiliyor diye biliyorum korktuğum nokta burda ortalamam yetiyor ama 3 zayıf var araştırdım baya ama bi bilgi karmaşası var biri ortalamayla geçersin diyor biri 3 zayıf olduğu için birini vermen gerek diyor.

Eğer geçen senelerden sorumlu dersin yoksa ve ortalaman yetiyorsa,ortalamayla geçersin.Ayrıca baraj dersin zayıf olmadığı sürece,kaç tane zayıfın olursa olsun ortalamayla geçebilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iuvenis

bu islerin uzmaniyim her sene kalip yazin veren biri olarak bana sorun :D
    Kacinci sinif?

11. Sınıfım anadolu lisesinde oluyorum 3 tane dersimin yıl sonu notu 1 düşecek ortalamam ise şu an 3,23 civarında sorumluluk sınava mi kalırım yoksa ortalamayla geçer miyim ?

ortalama dogruysa gectin. Varsayalim degil 3 u de 1 . Sinifta kalirsin diye gozukur ama o 3unden ort yukseltmeye gir 1ini versen bile gecersin diger 2si sorumlu olur bi ara halledersin

• Bende 9. sınıfım benimde 3 tane 1 var ama ortalama 60 yani 3 şimdi sorumluluk sınavlarına kalırmıyım?
  • kredini hesapla
  • quote:

quote:

quote:

bu islerin uzmaniyim her sene kalip yazin veren biri olarak bana sorun :D
    Kacinci sinif?

11. Sınıfım anadolu lisesinde oluyorum 3 tane dersimin yıl sonu notu 1 düşecek ortalamam ise şu an 3,23 civarında sorumluluk sınava mi kalırım yoksa ortalamayla geçer miyim ?

ortalama dogruysa gectin. Varsayalim degil 3 u de 1 . Sinifta kalirsin diye gozukur ama o 3unden ort yukseltmeye gir 1ini versen bile gecersin diger 2si sorumlu olur bi ara halledersin

sağol dostum rahatladım cuma sınavlar bitiyor hemen ardından ygs çalışmaya başlayacağım bir de yazın ortalama yükseltme sınavlarıyla uğraşmayım bu nedenle önemli baya

• 4 1de kalıyorsun ama ortalamana bakıyorlar, 5 üzerinden ağırlıklı ortalama tabi, dikkatli hesapla
  • Benim en iyi ihtimalle 3 kötü ihtimalle de 6-7 tane zayıfım gelecek. Kredim 92'de kaldı 99 olması gerekiyor 3.00 için. Geçen sene de 6-7 zayıfla geçtim ama kredim tutuyordu. 9'da da ortalamayla geçtim. Bu sene ortalama tutmuyor ama ben başka bir şeyi tutacağım sanırım karneyi alırken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.