Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 13:37:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Arkadaslar merhaba, kendi ipodum icin bodyguardz alacağım . İsteyen varsa ona göre alabilirim. Paketi 2 e bölüp satacağım . 26 dolar ikili paket. 8 de kargo . 34 dolar da 63 lira yapıyor. Kredi kartı da 5 tl + %5 alıyor . Yani iki adet. 70 tl ediyor . İsterseniz size de getireyim. Ön ve arkaya en kaliteli bodyguardz dan. Sıvı jeli ile 36 tl. 40 bankaya yatırırsınız 4 havale ücreti 36 elime gecer . Kargoyu da alıcı ödemeli yollarım . İsteyenler p.m atsın 10 Temmuz'da siparişleri vereceğim . Dağıtımlar da 20 Temmuz'da basliyor

Merhaba, uzun süredir ben de almak istiyorum fakat elmaadam.com 'dan alalım kargo ücreti olmasın daha iyi bi fiyata gelsin, 2'li paket 49 TL kargo ücreti onlar karsılıyor. Paketin içinden çıkacak olan 1'er tanesini ve solüsyonun yarısını bana gönderebilirsen 25 TL veririm ve kargo ücretini 6TL olarak ben karsılarım. Ne dersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

Arkadaslar merhaba, kendi ipodum icin bodyguardz alacağım . İsteyen varsa ona göre alabilirim. Paketi 2 e bölüp satacağım . 26 dolar ikili paket. 8 de kargo . 34 dolar da 63 lira yapıyor. Kredi kartı da 5 tl + %5 alıyor . Yani iki adet. 70 tl ediyor . İsterseniz size de getireyim. Ön ve arkaya en kaliteli bodyguardz dan. Sıvı jeli ile 36 tl. 40 bankaya yatırırsınız 4 havale ücreti 36 elime gecer . Kargoyu da alıcı ödemeli yollarım . İsteyenler p.m atsın 10 Temmuz'da siparişleri vereceğim . Dağıtımlar da 20 Temmuz'da basliyor

Merhaba, uzun süredir ben de almak istiyorum fakat elmaadam.com 'dan alalım kargo ücreti olmasın daha iyi bi fiyata gelsin, 2'li paket 49 TL kargo ücreti onlar karsılıyor. Paketin içinden çıkacak olan 1'er tanesini ve solüsyonun yarısını bana gönderebilirsen 25 TL veririm ve kargo ücretini 6TL olarak ben karsılarım. Ne dersin?

Alıntıları Göster
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 13:37:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

Alıntıları Göster
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 13:37:29 >

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 23:3:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.