Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uncharted 3,Gow 3,Killzone 3,Bf3,Gt 5 en iyileri bence.
  • Re 5 ve gta 4 listede varsa kalite adına bir şey beklememek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Re 5 ve gta 4 listede varsa kalite adına bir şey beklememek lazım.

bu listedeki oyunlari alan ve grafikten anlayan biri bu oyunlari aldiginda pisman olmayacaktir.

Bir defa gta 4'ün ps3 versiyonu sorunluydu pc ve 360'a nazaran.Öyle aşmış grafikleri yoktu ve kendi serisinin en kötü oyunuydu bir çok kişiye göre.(bana göre de tabi ki)Yani gta 4 en iyi grafik listesine girecek bir oyun değildir bana göre ps3'te.Re 5'in grafikleri için bir şey diyemem ama gerisi fıs..

• quote:

Orijinalden alıntı: darthface

Journey'in grafikleride o sıralamaya girer bence

journey düsük maliyeti ve degisik bir cizim tarzi olan mini bir oyun hemen hemen o tarzda cok kaliteli yapimlar var o yüzden listeye almadim. söle anlatim yapabiliyolarsa bilindik 3d (boyutlu) grafikli oyun motoruyla yapsinlar da görelim.
  • call of duty niye bu listede anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Re 5 ve gta 4 listede varsa kalite adına bir şey beklememek lazım.

bu listedeki oyunlari alan ve grafikten anlayan biri bu oyunlari aldiginda pisman olmayacaktir.

Bir defa gta 4'ün ps3 versiyonu sorunluydu pc ve 360'a nazaran.Öyle aşmış grafikleri yoktu ve kendi serisinin en kötü oyunuydu bir çok kişiye göre.(bana göre de tabi ki)Yani gta 4 en iyi grafik listesine girecek bir oyun değildir bana göre ps3'te.Re 5'in grafikleri için bir şey diyemem ama gerisi fıs..

sen anlamiyorsun o zaman sole anlatim gta4 grafik olarak en azindan cöp degil. o yüzden listeye aldim.

ama başlık kaliteli grafikli oyunlar ve gta kaliteli değil sana göre çöp de değil (bana göre grafikleri tamamen çöp) listeyi girmemeliydi

• Heavenly Sword yok bu listede.Karakter modellemeleri en iyi olan oyunlardan biri.
  • NBA 2K serisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunakbal

Heavenly Sword yok bu listede.Karakter modellemeleri en iyi olan oyunlardan biri.

unutmusum ekliyorum.
  • quote:

quote:

journey düsük maliyeti ve degisik bir cizim tarzi olan mini bir oyun hemen hemen o tarzda cok kaliteli yapimlar var o yüzden listeye almadim. söle anlatim yapabiliyolarsa bilindik 3d (boyutlu) grafikli oyun motoruyla yapsinlar da görelim.

bence yanlış düşünüyosun grafik ve anlatımı bütünleştiren nadir oyunlardanki kendinde dediğin gibi düşük büççeli...

• quote:

Orijinalden alıntı: guest324

NBA 2K serisi

ekledim
  • Uncharted 1 ve 2 güzeldi.
  • quote:

quote:

quote:

bence yanlış düşünüyosun grafik ve anlatımı bütünleştiren nadir oyunlardanki kendinde dediğin gibi düşük büççeli...

tamam ekledim journey i

• The Amazing Spider-man nerede !

• Birincisi vericegim cevapla insanlar hangimizin 10 yas cocuklugunda hangimizin 20 yas olgunlugunda oldugunu anlayacaklar :)

Spider-man in butun serileri grafik bakimindan kotuydu ancak en son cikardigi The Amazing'le Spider-man serisi artik her kitleye hitap ettigini kanitladi. Gorevleri berbat hatta aglanicak halde olabilir ama binalarin yanindan gecerken sagina soluna bi bakarsan ne kadar iyi grafiklere sahip oldugunu anlarsin.

Listeye Gta4'u eklemissin ama Sleeping Dogs'u eklememissin sadece gameplay videolarini izleterek bile hangisinin girmesi gerektigine karar verebilirsin o listeye :) Ama biz 10 yasindayiz sen kusura bakma :)

Sen simdi o listeye Darksiders2' yi de eklememissin ama sen onun icin de bana 10 yasinda dersin uzatmiyorum :)

• MAX PAYNE 3

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

en son aktif oynadığımız dead or alive 5

dostum nasil doa5 kaliteliymis degilmi. tekkenin adi var malesef bu oyunun yaninda grafik olarak kötü. bu oyun xbox360 a özeldi. ondan pek kimse bilmez. sony e helal olsun oyunu aldi ve bizlerle bulusturdu.
  • Beyler Crysis 2,kötü müydü yahu ? GTA4 ü bir zaman sonra oynadım şuanda yeniden bakıyorum işte,tanrım,PC de bu oyun nasıl gözüküyor,şimdi nasıl gözüküyor diye bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyclog

Beyler Crysis 2,kötü müydü yahu ? GTA4 ü bir zaman sonra oynadım şuanda yeniden bakıyorum işte,tanrım,PC de bu oyun nasıl gözüküyor,şimdi nasıl gözüküyor diye bakıyorum.

crysis ve crysis 2 eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmcelebi

Birincisi vericegim cevapla insanlar hangimizin 10 yas cocuklugunda hangimizin 20 yas olgunlugunda oldugunu anlayacaklar :)

Spider-man in butun serileri grafik bakimindan kotuydu ancak en son cikardigi The Amazing'le Spider-man serisi artik her kitleye hitap ettigini kanitladi. Gorevleri berbat hatta aglanicak halde olabilir ama binalarin yanindan gecerken sagina soluna bi bakarsan ne kadar iyi grafiklere sahip oldugunu anlarsin.

Listeye Gta4'u eklemissin ama Sleeping Dogs'u eklememissin sadece gameplay videolarini izleterek bile hangisinin girmesi gerektigine karar verebilirsin o listeye :) Ama biz 10 yasindayiz sen kusura bakma :)

Sen simdi o listeye Darksiders2' yi de eklememissin ama sen onun icin de bana 10 yasinda dersin uzatmiyorum :)

kendin liste yap ona ekle spidermenini. sleeping dogs ta haklisin unutmusum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystic-Ninja -- 22 Ekim 2012; 3:03:28 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.