Şimdi Ara

silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fifa'nın grafikleri iyi mi arkadaşlar siz şaka mı yapıyorsunuz.resmen hiç bir gelişme yok.umarım yeni nesil ile muhteşem grafikli futbol oyunları görürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

quote:

quote:

quote:

en son aktif oynadığımız dead or alive 5

dostum nasil doa5 kaliteliymis degilmi. tekkenin adi var malesef bu oyunun yaninda grafik olarak kötü. bu oyun xbox360 a özeldi. ondan pek kimse bilmez. sony e helal olsun oyunu aldi ve bizlerle bulusturdu.

evet oyun çok kaliteli fakat çok zor bir oyun. Survival modu deli ediyor bizi MK 9 da tower 300 yapmıştık geçen sene arkadaşımla. Çok eğlenceli oyundu. Fakat bu oyunun survival modu ayrı bir çılgınlık kesintisiz 100 maç nasıl kazanılır ? hemde hard seviyesinden kat kat zor seviyede en fazla 44 wins alabildik. Siz doa oynuyormusnuz sürekli ? Legend modda arcade ve time attack bitirdik ki bubile çok büyük başarıdır bize göre, fakat survival Gerçekten ds 3 kırdırtan cinsten. Siz yapabildinizmi survival modu hard üstü bir seviyede ?

yok kardes nerde ben denemiyorum bile. dünyada zaten 55 kisiymis su anda survival en zor mode ta bitiren ben sadece 2 swim suit cikardim. survival mode ta cikani istemiyorum bu firmanin beyinsizligi bu kadar zor yapilirmi alti üstü bi elbise. ben online mac kismiyla ilgileniyorum. lisa nin swim suit ini alsin basina calsin team ninja.

mesele elbise değil :) mesele yapabilmek. 55 kişi olduğuna dair bilgiyi nerden aldınız ??? Save dosyası paylaşımları gördük xbox 360 kullanıcıları için Bazı kullanıcılar ne var ne yok kilidi açmayı başarmış. Çok kral oyuncular var. Time attack yada arcade legend bitirdiniz mi try again yapmadan ?

leadbord da survival mode legend mode kismina bak. bitirenler rekorunu upload ediyor. try again yapmadan bitirdik. 2 bikini cikti. youtube a yakinda düser gecme teknikleri su anda bi tane var zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

en son aktif oynadığımız dead or alive 5

dostum nasil doa5 kaliteliymis degilmi. tekkenin adi var malesef bu oyunun yaninda grafik olarak kötü. bu oyun xbox360 a özeldi. ondan pek kimse bilmez. sony e helal olsun oyunu aldi ve bizlerle bulusturdu.

evet oyun çok kaliteli fakat çok zor bir oyun. Survival modu deli ediyor bizi MK 9 da tower 300 yapmıştık geçen sene arkadaşımla. Çok eğlenceli oyundu. Fakat bu oyunun survival modu ayrı bir çılgınlık kesintisiz 100 maç nasıl kazanılır ? hemde hard seviyesinden kat kat zor seviyede en fazla 44 wins alabildik. Siz doa oynuyormusnuz sürekli ? Legend modda arcade ve time attack bitirdik ki bubile çok büyük başarıdır bize göre, fakat survival Gerçekten ds 3 kırdırtan cinsten. Siz yapabildinizmi survival modu hard üstü bir seviyede ?

yok kardes nerde ben denemiyorum bile. dünyada zaten 55 kisiymis su anda survival en zor mode ta bitiren ben sadece 2 swim suit cikardim. survival mode ta cikani istemiyorum bu firmanin beyinsizligi bu kadar zor yapilirmi alti üstü bi elbise. ben online mac kismiyla ilgileniyorum. lisa nin swim suit ini alsin basina calsin team ninja.

mesele elbise değil :) mesele yapabilmek. 55 kişi olduğuna dair bilgiyi nerden aldınız ??? Save dosyası paylaşımları gördük xbox 360 kullanıcıları için Bazı kullanıcılar ne var ne yok kilidi açmayı başarmış. Çok kral oyuncular var. Time attack yada arcade legend bitirdiniz mi try again yapmadan ?

leadbord da survival mode legend mode kismina bak. bitirenler rekorunu upload ediyor. try again yapmadan bitirdik. 2 bikini cikti. youtube a yakinda düser gecme teknikleri su anda bi tane var zaten.

time attack ve arcade legend seviyesinde bizde bitirdik(upload yapmadık yapsak mı ?). Dediğiniz gibi 2 bikini çıktı. İyi kötü bunlar yapılıyor (çok kolaymış gibi söylüyorum ama gerçekten joystick parçalatan cinstendi zorluğu) Ama survival tam bir delilik olmuş bizi aştı gibi görünüyor (şimdilik).

puanin iyi ise dünya siralamasinda yer alir hava atarsin puan kötü ise rezil olursun ona göre upload et.

• heavenly sword çok özeldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: necroph

call of duty niye bu listede anlamadim

mükemmel olmasa bile cöp olarak tabir ettigimiz bir grafige sahip olmamasindan dolayi. özellikle mw3 grafikleri belkide yakindigimiz hala bf3 gibi parcalanma efektleri kullanmasada kendine has grafik motoru basarili silah ve karekter cizimleri ile listeye girmeye hak kazaniyor.

Kardeş CODnin o listede işi yoktur, gta4 de aynı şekilde o listeye girmeyi haketmiyor, oyunlar zevkli olabilir ama grafikler hiçde iyi değil 2sinde de

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunakbal

Heavenly Sword yok bu listede.Karakter modellemeleri en iyi olan oyunlardan biri.

Animasyonlarda çok iyiydi, özellikle Bohan ın konuşma mimikleri hala gözümün önünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

quote:

mükemmel olmasa bile cöp olarak tabir ettigimiz bir grafige sahip olmamasindan dolayi. özellikle mw3 grafikleri belkide yakindigimiz hala bf3 gibi parcalanma efektleri kullanmasada kendine has grafik motoru basarili silah ve karekter cizimleri ile listeye girmeye hak kazaniyor.

Kardeş CODnin o listede işi yoktur, gta4 de aynı şekilde o listeye girmeyi haketmiyor, oyunlar zevkli olabilir ama grafikler hiçde iyi değil 2sinde de

ok. yogun istek var cikariyorum listeden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orkunakbal

Heavenly Sword yok bu listede.Karakter modellemeleri en iyi olan oyunlardan biri.

Animasyonlarda çok iyiydi, özellikle Bohan ın konuşma mimikleri hala gözümün önünde

Katılıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

quote:

Re 5 ve gta 4 listede varsa kalite adına bir şey beklememek lazım.

bu listedeki oyunlari alan ve grafikten anlayan biri bu oyunlari aldiginda pisman olmayacaktir.

Bir defa gta 4'ün ps3 versiyonu sorunluydu pc ve 360'a nazaran.Öyle aşmış grafikleri yoktu ve kendi serisinin en kötü oyunuydu bir çok kişiye göre.(bana göre de tabi ki)Yani gta 4 en iyi grafik listesine girecek bir oyun değildir bana göre ps3'te.Re 5'in grafikleri için bir şey diyemem ama gerisi fıs..

gta4 listeden cikarilmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

quote:

quote:

quote:

Re 5 ve gta 4 listede varsa kalite adına bir şey beklememek lazım.

bu listedeki oyunlari alan ve grafikten anlayan biri bu oyunlari aldiginda pisman olmayacaktir.

Bir defa gta 4'ün ps3 versiyonu sorunluydu pc ve 360'a nazaran.Öyle aşmış grafikleri yoktu ve kendi serisinin en kötü oyunuydu bir çok kişiye göre.(bana göre de tabi ki)Yani gta 4 en iyi grafik listesine girecek bir oyun değildir bana göre ps3'te.Re 5'in grafikleri için bir şey diyemem ama gerisi fıs..

sen anlamiyorsun o zaman sole anlatim gta4 grafik olarak en azindan cöp degil. o yüzden listeye aldim.

ama başlık kaliteli grafikli oyunlar ve gta kaliteli değil sana göre çöp de değil (bana göre grafikleri tamamen çöp) listeyi girmemeliydi

gta4 listeden cikarilmistir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ok. yogun istek var cikariyorum listeden.

Sağol kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: mactotherack

heavenly sword çok özeldi

Youtube a Heavenly sword ost yaz ve ilk çıkanı dinle, hala etkiliyor beni... oyunu oynayalı en az 4 sene oldu ama her sahnesi hala aklımda
  • Mass Effect 3, o liste de bulunan çoğu oyundan daha iyi grafikleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Mass Effect 3, o liste de bulunan çoğu oyundan daha iyi grafikleri var.

yok dostum ya öle deme oyunun demosunu indirdim 10 dakkadan sonra midem bulandi. ne vurus hissi var nede cevre etkilesimi sadece ana karakterin yüzü kaliteli o kadar listeye girmeyi kendi acimdan hak etmiyor.call of duty serisi bile vurus hissi ve cevre etkilesimi bakimindan daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystic-Ninja -- 22 Ekim 2012; 15:54:45 >
  • quote:

quote:

yok dostum ya öle deme oyunun demosunu indirdim 10 dakkadan sonra midem bulandi. ne vurus hissi var nede cevre etkilesimi sadece ana karakterin yüzü kaliteli o kadar listeye girmeyi kendi acimdan hak etmiyor.call of duty serisi bile vurus hissi ve cevre etkilesimi bakimindan daha iyidir.

grafik ile vuruş hissi ve çevre etkileşiminin alakası ne, mass effect 3'ün grafikleri o listedeki bir çok oyundan daha iyi şahsen ben listeyi beğenmedim çok fazla oyun var listeden bazı oyunların çıkarılması lazım sadece gerçekten de iyi grafikli oyunlar kalsın listede

• quote:

quote:

Call of Duty Mass Effect 3'den daha mı iyi ? Sanırım yanlış anladınız. Hani oyunu Bioware geliştiriyor, ana karekterimizi Shepard. Uzay macerası diye de geçer. Mass Effect 3 yılın oyunu olmaya aday bir oyun ama hak ettiği değeri nedense göremedi. Nedense anlamıyorum bu oyuna karşı neden böyle ön yargıyla yaklaşılıyor ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.