Şimdi Ara

silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiyansan1925 -- 23 Mart 2018; 15:20:37 >

• Hocam elden falan vermiyor mu? Veriyorsa adam toplayıp dövün şerefsizi.
  • cihaz eline gecmeden neden parasını ödersinki anlamıyorum.sahibinden.com la görüş istersen bi.olmadı savcılığa gidip şikayetci olmalısın ALLAH yardımcın olsun inşanlah kurtarırsın paranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eto83 -- 29 Ekim 2012; 0:39:50 >
  • tamamda aynı konuyu niye sürekli açıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiyansan1925

facebook adresi :http://www.facebook.com/sefa.sefaa.52

SEFA GÜNAY isimli bu kişi dolandırdı beni tefecilikte yapıyor aman dikkatli olun. sahibinden.com dan telefon satıyordu hesabına 1200tl para yatırttırdı ve ulaşamıyorum şimdi kendisine lütfen yardımcı olun bana tanıyan bilen varsa bu dolandırıcıyı... istanbul da askeri personel oldugunu soyledı ve öyle bir yalanlar attı ki inanmamak güvenmemek imkansızdı resmen. yeni numarasını buldum açık arıyorum açmıyor farklı numaralardan arıyorum açıyor yuzume kapatıyor. banka hesap numaralarına kadar mevcut elımde yatırdıgım dekont da mevcut facebook hesabına kadar ekledı benı guvenını kazanmam ıcın.

adı soyadı : sefa günay
    sahibinden.com daki üyelik adı : alparslaneksioglu
    cep telefon numarası : 0 532 100 03 97 yeni numarası : 0537 279 95 83
    banka hesap numaraları :
    ziraat bankası - 4446 7606 3959 7668 (erdal günay) adına kayıtlı hesap
    finansbank - 5311 5701 7200 5770 (erdal günay) adına kayıtlı

bu konuda yardımcı olabilcekler bana 0 533 523 33 00 no'lu numaramdan ulaşabilirler... tüm kimlik bilgileri mevcut bu kişi tarafından dolandırılanlara mahkemeye sunması için özelden gönderebilirim..

paylaştığım resimi inceleyin....
    Şimdi de İphone 5 sattığını söylüyor.... aman dikkattttt edin. bu şahıs DOLANDIRICIDIR.... (adı Soyadı : SEFA GÜNAY)

silinebilir

Abicim her şeyini biliyorsun adamın ama ortalarda dolaşıyor bu adam nasıl iştir ben anlamadım

Bir üye demiş gelse de işini halletsek. İyi fikir aslında.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiyansan1925 -- 23 Mart 2018; 15:21:2 >
  • tiyansan1925 kullanıcısına yanıt
    Azminize hayran kaldım. Tebrik ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.