Şimdi Ara

silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 2 Mart 2013; 9:15:46 >

• Böyle bir şey yapacaklarını düşünmüyorum,bence içiniz rahat olsun.
  • bayiiler sağlamdır, adları bir kez kötüye çıkarsa hayatları kayar, o yüzden sorun olmaz.
  • 7 bin üzeri parayı nasıl elden alma cesareti göstermişler. Ayrıca gayri resmi makbuz vermişler. Bir sıkıntı olmaz olmasına.
  • bilgim olsa bankadan yollardım ama kendileri dedi elden getirebilirsiniz diye. umarım sıkıntı yaşamam ve aracım zamanında gelir.
  • passatı alırken ben de paranın bir kısmını (10 küsür bin tl)nakit vermek zorunda kaldım, bayiden muhasebe dekontu aldım. hatta hala saklarım o dekontu. bence de bir sorun olmaz.
  • sıradan biryer olsa olabilr lakin bilinen bir yerde bu tip olaylar 1001 olur rahat olun siz aracınızın keyfini cikartin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR!!!
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir sıkıntı olmaz ama siz siz olun bu gibi ödemeleri banka havalesi yolu ile halledin...
  • Merak etmeyin bir sıkıntı olmaz.Bende aracımı benzer ödeme şekliyle satın aldım.Bir problem olmadı çok şükür.
  • Sıkıntı olmaz, ama en iyisi banka havalesi, EFT gibi yollarla aktarmak ve not düşmek.
  • Olmaz
  • bayının o tarz bı cakallı yapacagını sanmam ama parayı alanın yapmayacagı ne malum orası sıkıntılı (içine kurt dusurıyım:)
    bankadan gonderseydınız keske bıraz acele etmıssınız sanırım(pinpirikli oldugunuz için diyorum ) bıde bu tarz bı soru neden kafanıza takıldıkı? ben ne bayıye gıttım arabayı alırken ne arabayı aldıgım satıs danısmanını gordum telle pazarlık yaptım telden aldım bankadan havale ettım en sonunda arabayı almaya gıttım.hatta satısı yapan kadın abı abı diyip duruyordu telde bı gıttım kadın otuzlu yaslarda benden buyuk :)
    bayının yanlıs yapacagını sanmam sahsen
  • Resmi satış bayisinin sermayesi, yaptığı yatırımı, oluşturduğu ticari güveni gibi konulara baktığınızda sizin ödediğiniz 27bin TL devede kulak :) Hiçbir bayinin hele ki böyle büyük bir bayinin ödediğiniz paranın üstüne yatacağını sanmam. Ama tedbiri elden bırakmamak gerek. Aldığınız makbuzu saklayın.
  • Çok acill dedirtecek bir durum yok telaşa hiç gerek yok.

Sakin olun biraz yahu. :)
  • Merak etmeyin!

Bu tarz ödeme yapıp, aracını teslim alan tek kişi değilsiniz...
  • YALNIZ DEĞİLSİNİZ
  • olumlu telkinleriniz için teşekkür ederim.
  • geçenlerde biri böyle elden para vermiş, dün helvasını yedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

geçenlerde biri böyle elden para vermiş, dün helvasını yedik

• burda biraz bayinin sıkıntısı var. normalde parayı elden almaları yasak banka üzerinden almaları lazım. bunun içinde size bir hesap numarası verirler sizde o hesap numarasına yatırırsınız. biz araç alacağımız zaman 29.000 tl gibi bir parayı elden verecektik fakat elden alamıyoruz dediler. xxx bankasından xxxx nolu hesaba yatırmanız lazım dediler. bizde öyle yaptık. ama sorun olmaz merak etmeyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.