Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 26 Mayıs 2013; 14:16:33 >

• Bunlarca yetersiz gelecektir çünkü çok alt seviye bunlar.

Bunları kullansan taş çatlasa 1-2 derece fark ve fanları iyiyse düşük rpmde sessizlik avantajları olur. Alacağın performans en fazla %10-15. Daha prof şeyleri öneririm. İşlemcinin termal macununu bile kaliteli bir termal macun ile yenilesen bunların yaptığı etkiyi hatta daha fazlasını yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Bunlarca yetersiz gelecektir çünkü çok alt seviye bunlar.

Bunları kullansan taş çatlasa 1-2 derece fark ve fanları iyiyse düşük rpmde sessizlik avantajları olur. Alacağın performans en fazla %10-15. Daha prof şeyleri öneririm. İşlemcinin termal macununu bile kaliteli bir termal macun ile yenilesen bunların yaptığı etkiyi hatta daha fazlasını yapabilir.

Anladım hocam.120mm fanı olan cpu fanlarını kasaya sığdıramam diye korkuyorum çünkü işlemci soketini çok fazla yukarda yapmışlar anakartın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Bunlarca yetersiz gelecektir çünkü çok alt seviye bunlar.

Anladım hocam.120mm fanı olan cpu fanlarını kasaya sığdıramam diye korkuyorum çünkü işlemci soketini çok fazla yukarda yapmışlar anakartın.

Kasanın sistesinde takılabilecek en yüksek cpu soğutucu yüksekliği yazar ona göre uygun boyutlu ürünlere bakabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.