Şimdi Ara

Silinebilir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Archon Commander's Divine Plate Set Full +10
    Archon Commander's Divine Shield +3 şimdilik*
     Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

PVP Set 2
    Genium Plate Set Full +1
    Genium Shield +1
    Antro Helm
     Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

PVP Takı Seti
    Archon Commander's Takı Seti + Plate Helm
     Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

PVP Silahları
    Greatsword of the Tiamat Defence Troop combine Archon Commander's Broadsword +15 ( paralyze gs )
    Triroan's Greatsword combine Elite Archon Tribunus's Greatsword +15 ( paralyze gs )
     Silinebilir..

Silinebilir..

PVE Set 1 M.Resist
    Kahrun Plate Set Full m.resist +1
    Nishaka Shield 6 slot m.resist +1
    Anuhart Sword 6 slot m.resist +1
    Ksanat Hairpin
     Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

PVE Set 2 Attack
    Siel Plate Set Full +1 atk3 manastone full*
     Silinebilir..

PVE Silah
    Vasharti Greatsword combine Tac Officer Greatsword +10 ( silence gs )
     Silinebilir..

PVE Takı Seti
    Kahrun Corundum Full Set
     Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Medal-Token-Wing-Job- vs.vs.vs
    Kahrun Wing
    Tahabata Mace
    Pet-craft-pve stigmalari-godstone ( 6-12-18 slot pet ve kullanilmamis 18 slot pet enemy alert lı,cooking master,499 alchemy gerekli butun designler var*,weaponsmith 399,yerden toplama havadan toplama 499*,full pve stigma,full pvp stigma sonuncu haric*,4x stun,1x blind,1x root,1x 188 damage,3x 376 damage,3x 1880 damage gs tradesiz*. )
    Token-medal-ticket ( 105x shaper token,25x platinium 116 mithril medal,29k+ cruble insignia,13k+ courage insignia,22x arena of glory,63x legion coin )
    Kahrun Binek
     Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

Silinebilir..

14-15 ayda bukadar yapabildim özür dilerim
    fenris questleri yapılmış title var.armor ve silah skin olarak satıldı
    siel silah questine istenildiginde baslanabilir
    20+ gunluk goldpack basılı 2 tane kasada basılmamıs goldpack var,balic item ıvır zıvır var onlari yazmiyorum
    500kk civari kinah ( yanlızca bu bile 100 tl eder galiba forumda birileri 100m i 20 tl satiyordu diye gormustum )
    ayrıca 60 lvl pve sorcerer bu account un icinde, full kahrun takı-head-armor-jewel +10 combine tac officer jewel-full glacial build stigma
    ayrica 50 lvl bomboş assasin

not:kafamda belirli bir fiyat yoktur,lütfen teklifleri pm den yollayınız,konuya yazılacak tekliflere cevap vermeyeceğim,lutfen konuyu baltalamayınız rica ediyorum,kesinlikle takas düşünmüyorum,karakterin ilk sahibiyim,karakteri skype tan ekran goruntusu paylasarak gosterebilirim ciddi tekliflere* yada anlaştığım kişiye,lütfen gülünç tekliflerde bulunmayınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeLKeSeN -- 4 Temmuz 2013; 15:16:54 >

• bu zaman diliminde o serverda güzel bir char yapmıssın arkadasım umarım gönlünden gecen rakama satabilirsin diyorum ama malum tr de charlar cok para etmiyor f2p den sonra char borsası rezalet durumda emeğini bile karşılamıyor yapılan teklifler... iyi satışlar sana
  • Nacizane tavsiyem bu charı TR de satıpta emeğine yazık etme.(Elbette belki değerini veren çıkabilir ama bu düşük ihtimal)Yabancıların karakterlerinin alınıp satıldığı forumlar var oraya koy.Zannetmiyorumki 2 gün geçmeden satılmasın.

Bol şanslar..
  • @hellsinger @Eien tesekkurler.bekledigim fiyatlara yaklasamazsam satmayı dusunmuyorum zaten,karakter tamda herseye sahipken en kotu girip sadece pvp yaparim zevkine,pve ile işim bitti

bilen birileri yabancı forumlara ornek verebilirmi acaba ? 3zoom la gorustum sadece,cok fazla bilgi-detay istiyorlar account ve sahibi ile ilgili.simdilik vermedim daha sonra olabilir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeLKeSeN -- 19 Haziran 2013; 13:32:55 >
  • Müthiş bir karakter umarım istediğin fiyata satarsın.
  • charı niye satıyosun yahu bıraktın mı oyunu?Tolga ben :)
  • @Zayber bıraktığım filan yok iyi bir teklif gelirse satmayı düşünüyorum sadece,4.0 la birlikte class değiştiricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeLKeSeN -- 20 Haziran 2013; 4:35:21 >
  • Bu konuda beni ilgilendiren skill barın şimdilik. Skil bara silah konulduğunu bilmiyordum. Bir de kısa yolları ile birlikte ben de skil barını deneyeceğim. Çok güzel bir karakter bu arada umarım satarsın.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.