Bildirim
SİLİNEBİLİR (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: C_engizhan
quote:
Orijinalden alıntı: TipsizÇocuk
quote:
Tipin gayet iyi cidden kendine haksızlık yapıyorsun saç modelini değiştir daha özgün bir şeyler yap
Teşekkurler ama aklimda en ufak bir fikir bile yok malesef saç ile ilgili
Bak yüz tipin yuvarlak benimki gibi bize en çok yakışan saç tipleri böyleleri, ben komple 7 numaraya vurdururum saçımı önleri biraz daha kısa yaparım çünkü saç önleri arkalara göre daha çabuk uzuyor saçın iyice bir toplaşsın kabarıklaşsın sonra git adama kestirmeden ara makas attır.Hep böyle yaparım ben yuvarlak yüzlü insanlara gidiyor
u sacimin supernatural 1 sezon1.bolundeki sammy e benzemesini isterim ama sorunum bu benin sacim o derece uzun olsa agirligindan alnima yapisirdi apaci gibi gezerdim eminim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
@unmute artik kenara aticaz 100 lira bakalim degecekmi bi sekil verdim sacima sans eseri telefondayim yarin koyucam foruma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
Tipin gayet iyi cidden kendine haksızlık yapıyorsun saç modelini değiştir daha özgün bir şeyler yap
Bak yüz tipin yuvarlak benimki gibi bize en çok yakışan saç tipleri böyleleri, ben komple 7 numaraya vurdururum saçımı önleri biraz daha kısa yaparım çünkü saç önleri arkalara göre daha çabuk uzuyor saçın iyice bir toplaşsın kabarıklaşsın sonra git adama kestirmeden ara makas attır.Hep böyle yaparım ben yuvarlak yüzlü insanlara gidiyor
u sacimin supernatural 1 sezon1.bolundeki sammy e benzemesini isterim ama sorunum bu benin sacim o derece uzun olsa agirligindan alnima yapisirdi apaci gibi gezerdim eminim
Aramakas bu sorunu çözüyor saçın hafif ve seyrek gözüküyor benim saçımda çok kabarık bu arada ıce tea bırakılır mı acep ?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: The Obsessive Devotion
quote:
quote:
@TipsizÇocuk Bakımsız derken spor anlamında demiştim. Temiz bir yüzün var zaten. Harbiden fast food yiyenlerin tipi kayıyor genelde, bırak ve spor yap. Saç spreyi kullanabilirsin saç için. Saçının yan taraflarını kestirip uzattıktan sonra yanada yatırabilirsin. Ama yakışırmı bilemiyorum.
Şey ben 6 senedir en az 1 haftada 1 fast food yiyen biriyimde tipin iyi dedigine gore sanirim cocukken fenaymisim :) hemen fotigraf bulucam ama ilk okulda kizlarin koluma girdigini hatirliyorum :)
Daha burger king den whooper ve king chicken alip yedim 9 civari Demek bugun sonmuş :) peki cola fanta gazoz veya icetea hakkinda ne dusunuyorsun gunde 2.5 litre fix cola veya gazoz icerim misal dun cola 4 litre bugun 2.5 litre cola 2.5 litre gazoz (league of legends oynarken veya supernatural izlerken insanin eli boş duramiyor :D
Abi sen baya bağımlı olmuşsun. Bence burger king' in yanına yaklaşma. Acayip canım çektiği halde senelerdir yemiyorum. Gerçi alıştım, eksikliğini hissetmiyorum. Bende ice tea içerim ama 2.5 litre değil. Azaltarak bırak. Hergün 1 bardak azaltırsan fark etmezsin bile. Bak spora başla zaten içesin gelmez, kendine güveninde gelir. Vücut geliştirme en hızlı etkiyi yaratır ama park' ta koşsan bile iyidir.
Doğru.artık bugün sonmuş tuz ve şeker icinde gecerli.en cok bizimkiler sevinir evde tuz ve seker bulamiyolardi artik :) hersabah okula kosarak gitmek isterim aslinda 30 km felan vardir sancaktepe kadikoy arasi :)) en fazla otobusten 3 durak once inerim eve gelince asarim kum torbasini ...
Kafama takilan bir soru var body e calisirken ne yemeli body den once mi sonra mi yemeli
Hamur işindende uzak durmalısın. Sırtında çantayla nasıl koşcaksın ki ?Ayrıca sınıfa pis pis ter kokarak girersen kötü bir izlenim bırakırsın. Hem spor kıyafetleriyle koşman daha iyi olur, daha rahat koşarsın temiz havada. Spor salonuna gidersen hoca sana bir spor programı hazırlar zaten. Her kilo için farklı bir program uygulanıyor, yanlış yönlendirmek istemem en iyisini hocan bilir
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Aramakas bu sorunu çözüyor saçın hafif ve seyrek gözüküyor benim saçımda çok kabarık bu arada ıce tea bırakılır mı acep ?
Simdi mahalle berberine gitsem aramakas at desem ne yapar ? :D sacimi kestirirken 100 tl bayilirim da ufak bi aramakas icin 50 tl veremem bu aramakas nedir anlatabilirmisin ? İce teayı bırakamam ama azaltirim hele burn u of of.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Simdi mahalle berberine gitsem aramakas at desem ne yapar ? :D sacimi kestirirken 100 tl bayilirim da ufak bi aramakas icin 50 tl veremem bu aramakas nedir anlatabilirmisin ? İce teayı bırakamam ama azaltirim hele burn u of of.
Aramakas fiyatı etkilemez her berberde vardır demen gereken tek şey usta bir aramakas atar mısın ? demek emin ol farkı göreceksin 10 tlye tıraş oluyorsan aramakas attırsan yine 10 tldir için rahat olsun. burn takıntım yok iyikide para mı dayanır hahah ıce tea devam
-
TARZIN YOK BİRADER TARZIN YOK. ŞU SAÇLARA ŞU DURUŞA BİR BAKIN.
ÖZGÜVEN KAZAN.
ŞU SAÇLARI YA 3'E VURDUR YADA ADAM GİBİ Bİ MODELDE KESTİR.
DURUŞUNU DÜZELT, DİK DUR.
VUCUDUNDA FAZLA YAG VARSA ONLARI ERITMEYE ÇALIŞ, ŞEVKLE VUCUT GELİŞTİRMEYE BAŞLA HATTA.
GİT KENDİNE ADAM GİBİ KIYAFETLER AL, Bİ TARZA OTURT KENDİNİ.
AĞZIN LAF YAPSIN, KÜLTÜRLÜ BİLGİLİ BİRİKİMLİ OL.
TÜM KIZLAR PEŞİNDE KOŞAR, HANGİSİNİ SEÇEYİM DH DİYE KONU AÇARSIN. (KONU DIŞI ÖZELE DEĞİL KONU DIŞINA)
AMA ŞU TİPİ DEĞERLENDİRMEK LAZIM, GERÇEKTEN KÖTÜ DEĞİLSİN.
AMA BU GİDİŞLE KENDİNİ HARCAYACAK VE ÇÜRÜP GİDECEKSİN.
HEMEN HAREKETE GEÇ, 3 AYDA ÇOK ŞEY DEĞİŞİR.
3 AY SONRA BUGÜN BENİ DİNLEMİŞ OLMAYI DİLEYECEKSİN.
BİR YERDEN GEÇERKEN ORADAKİ KIZLARIN DIKKATINI CEKMEK HAYAL DEGİL.
SADECE BİR ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEYE ÇABALA.
HEMEN
ŞİMDİ
BAŞLA
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
@TipsizÇocuk Bakımsız derken spor anlamında demiştim. Temiz bir yüzün var zaten. Harbiden fast food yiyenlerin tipi kayıyor genelde, bırak ve spor yap. Saç spreyi kullanabilirsin saç için. Saçının yan taraflarını kestirip uzattıktan sonra yanada yatırabilirsin. Ama yakışırmı bilemiyorum.
Şey ben 6 senedir en az 1 haftada 1 fast food yiyen biriyimde tipin iyi dedigine gore sanirim cocukken fenaymisim :) hemen fotigraf bulucam ama ilk okulda kizlarin koluma girdigini hatirliyorum :)
Daha burger king den whooper ve king chicken alip yedim 9 civari Demek bugun sonmuş :) peki cola fanta gazoz veya icetea hakkinda ne dusunuyorsun gunde 2.5 litre fix cola veya gazoz icerim misal dun cola 4 litre bugun 2.5 litre cola 2.5 litre gazoz (league of legends oynarken veya supernatural izlerken insanin eli boş duramiyor :D
Abi sen baya bağımlı olmuşsun. Bence burger king' in yanına yaklaşma. Acayip canım çektiği halde senelerdir yemiyorum. Gerçi alıştım, eksikliğini hissetmiyorum. Bende ice tea içerim ama 2.5 litre değil. Azaltarak bırak. Hergün 1 bardak azaltırsan fark etmezsin bile. Bak spora başla zaten içesin gelmez, kendine güveninde gelir. Vücut geliştirme en hızlı etkiyi yaratır ama park' ta koşsan bile iyidir.
Doğru.artık bugün sonmuş tuz ve şeker icinde gecerli.en cok bizimkiler sevinir evde tuz ve seker bulamiyolardi artik :) hersabah okula kosarak gitmek isterim aslinda 30 km felan vardir sancaktepe kadikoy arasi :)) en fazla otobusten 3 durak once inerim eve gelince asarim kum torbasini ...
Kafama takilan bir soru var body e calisirken ne yemeli body den once mi sonra mi yemeli
Hamur işindende uzak durmalısın. Sırtında çantayla nasıl koşcaksın ki ?Ayrıca sınıfa pis pis ter kokarak girersen kötü bir izlenim bırakırsın. Hem spor kıyafetleriyle koşman daha iyi olur, daha rahat koşarsın temiz havada. Spor salonuna gidersen hoca sana bir spor programı hazırlar zaten. Her kilo için farklı bir program uygulanıyor, yanlış yönlendirmek istemem en iyisini hocan bilir
Özellikle en ama en dikkat ettigim seye parmak bastin hocam birak amerikayi yurtdisini turkiyede bile koltukalti leş olan cok kisi var en dikkat ettigim konudur cunku cok kolay 10m kossan kokar bende tüy bulamassin ayrica tabiki 30km kosarimda okul zamani olursa bu sastte evden cikmam gerekir oda olmaz soguk havalarda 3-4 durak once insem faydasi olurmu bir nebze. Bben burger king e ara verebilirsem dünyayı bırakırım hamurisi nedir ki :) tesekkurler
-
@TipsizÇocuk Bende de bir tane bile tüy kalmıyor. Ama sadece koltuk altı kokmaz, vücudun tamamından yayılan bir koku insanları senden soğutabilir. Yürüyüşle pek bir şey değişir mi bilmiyorum. Ben okuldan eve 1.5 saatlik yolu yürüyordum zevk için ama pek bir fark göremedim. Belki vermişimdirde fark etmemişimdir amaç kilo vermek olmadığı için dikkat etmedim ama koşmanın olur kesinlikle. -
quote:
Orijinalden alıntı: The Peacemaker
TARZIN YOK BİRADER TARZIN YOK. ŞU SAÇLARA ŞU DURUŞA BİR BAKIN.
ÖZGÜVEN KAZAN.
ŞU SAÇLARI YA 3'E VURDUR YADA ADAM GİBİ Bİ MODELDE KESTİR.
DURUŞUNU DÜZELT, DİK DUR.
VUCUDUNDA FAZLA YAG VARSA ONLARI ERITMEYE ÇALIŞ, ŞEVKLE VUCUT GELİŞTİRMEYE BAŞLA HATTA.
GİT KENDİNE ADAM GİBİ KIYAFETLER AL, Bİ TARZA OTURT KENDİNİ.
AĞZIN LAF YAPSIN, KÜLTÜRLÜ BİLGİLİ BİRİKİMLİ OL.
TÜM KIZLAR PEŞİNDE KOŞAR, HANGİSİNİ SEÇEYİM DH DİYE KONU AÇARSIN. (KONU DIŞI ÖZELE DEĞİL KONU DIŞINA)
AMA ŞU TİPİ DEĞERLENDİRMEK LAZIM, GERÇEKTEN KÖTÜ DEĞİLSİN.
AMA BU GİDİŞLE KENDİNİ HARCAYACAK VE ÇÜRÜP GİDECEKSİN.
HEMEN HAREKETE GEÇ, 3 AYDA ÇOK ŞEY DEĞİŞİR.
3 AY SONRA BUGÜN BENİ DİNLEMİŞ OLMAYI DİLEYECEKSİN.
BİR YERDEN GEÇERKEN ORADAKİ KIZLARIN DIKKATINI CEKMEK HAYAL DEGİL.
SADECE BİR ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEYE ÇABALA.
HEMEN
ŞİMDİ
BAŞLA
Hocam ben bu gazla van'a ağrıya giderim yürüyerek valla :) cok tesekkurler kisa sacin bana yakistigini sanmiyorum saclar konusunda basim dertte ağır yağlı şekil almaz saçlarim var.tarz sıkıntı değil.Duruşumu resimden bile fark etmissin helal olsun dogru kendime herseyde guvenirim tip hariç zamanla artik.Kültür ve sosyal bilgi açısından muzdaribim.Bilgisizlikten değil çok bilmekten kültürüm yasima gore 50 yasindakilerle yarisirim o derece. Valla hemen basla demissinde saat 3 kum torbasini simdi asarsam apartmanda beni sokak lambasina asar :) Cok tesekkurler yorum icin
Yarin ss aticam sacla ilgili
-
quote:
@TipsizÇocuk Bende de bir tane bile tüy kalmıyor. Ama sadece koltuk altı kokmaz, vücudun tamamından yayılan bir koku insanları senden soğutabilir. Yürüyüşle pek bir şey değişir mi bilmiyorum. Ben okuldan eve 1.5 saatlik yolu yürüyordum zevk için ama pek bir fark göremedim. Belki vermişimdirde fark etmemişimdir amaç kilo vermek olmadığı için dikkat etmedim ama koşmanın olur kesinlikle.
Koşma işi kosu bandinda olacak gibime geliyor ben iyi oldugum zamanlarda once iner yururum sabah sabah kadikoy trafigi çekmemis olurum en azindan
TESEKKURLER
Tipin iyi yav.
Bu saçı ben sana yakıştırdım. -
Abi 17 senede anca 16 yaslarinda tipim belli olmustur.1 senede 1 kere alisveris merkezinde 3 kiz yuruyen merdivende oha felan diye hakkimda konusuyolardi birde 2 gun once omeglede (türk) oha felan dedi bende direk sordum nr ohasi tipe baksana diye dalga mi geciyosun face versene demisti.
Bilmem inanirmisiniz ama su ana kadar 1 fotoğraf çektirmedim tipim kötü diye 17 senede 1 kez fotoğraf çektirmedim :) facebookda 1 kere fotoğrafim olmadi....
Belkide bugunlerde bu forum bu mesaj yazan insanlar hayatimi değistiriyor.
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR
quote:
Orijinalden alıntı: Opierco
Tipin iyi yav.
Bu saçı ben sana yakıştırdım.
Teşekkürler. Okul yuzunden sacimi kestirirsem bunu denerim acaba tahmini 3 numaramidir bu ?
Arkadaşlar aşırı baby face yim ben :) benim yasimdakilerin cene bolgesi grileşmis sakal kesmekten bende tüy yok aklinizda olsun sakalli resim bana kesin uymaz :)
Arkadaki mavi çekmeceyi damacana sandım bir an -
quote:
quote:
Tipin iyi yav.
Teşekkürler. Okul yuzunden sacimi kestirirsem bunu denerim acaba tahmini 3 numaramidir bu ?
bunun numarası yok hocam model bu :) 3 numara zaten kabak
-
quote:
quote:
quote:
Tipin iyi yav.
bunun numarası yok hocam model bu :) 3 numara zaten kabak
Numara derken sac uzunluk anlaminda hani makinenin basliklari anlatamadim :D yani kaca vur dersem senin resimdeki kadar kestirmis olurum anlaminnda
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X