Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
4
Favori
3.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TipsizÇocuk

quote:

Orijinalden alıntı: Opierco

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opierco

Tipin iyi yav.
     SİLİNEBİLİR

Bu saçı ben sana yakıştırdım.

Teşekkürler. Okul yuzunden sacimi kestirirsem bunu denerim acaba tahmini 3 numaramidir bu ?

bunun numarası yok hocam model bu :) 3 numara zaten kabak

Numara derken sac uzunluk anlaminda hani makinenin basliklari anlatamadim :D yani kaca vur dersem senin resimdeki kadar kestirmis olurum anlaminnda

hocam bende bunu zaten adam makineyle girmiyor.özel modele göre kesiyor.her yerinin uzunluğu bir diye bir şey yok mesela önleri az daha fazla bırakır kaldırabilmen için.numara olayını ben bilmem

• Yaşın daha küçük yaş ilerledikçe yüz hatların yerine oturacaktır.Spor çok önemli hem zihnini hemde vücudunu ferah tutar.Ayrıca yaşına göre iyisin dediğim gibi az bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELITE

Yaşın daha küçük yaş ilerledikçe yüz hatların yerine oturacaktır.Spor çok önemli hem zihnini hemde vücudunu ferah tutar.Ayrıca yaşına göre iyisin dediğim gibi az bekle

Olaya kucukken baslamanin cok yarari var keske 6 yasindayken jimnastiğe devam etseymisim veya 10 yasinda yuzmeye veya tekrar 11 yasimda basketbola anadolu hisari marmara universitesi spor kompleksinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fena değil ortalama üstü
  • Tipin gayet iyi ama saçını kısalttıkça daha da iyileşir gibime geliyor ama başkalarına da sor, fikir al öyle kısalt.
  • Bu arkadaş forumu çözmüş, tipim nasıl deyince herkes 300 madde yazar ama tipsizim deyince yakışıklısın diyen çıkar birsürü
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Bu arkadaş forumu çözmüş, tipim nasıl deyince herkes 300 madde yazar ama tipsizim deyince yakışıklısın diyen çıkar birsürü

:D Yok hocam amacım tamtersi insanlara yalan değil doğruyu söyletmek değiştirebilirim başlığı :)
  • Tip iyi ama cok efendi duruyor sac modelini degistir ve istersen kupe tak.Sakallari birakirsan biraz daha iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TipsizÇocuk -- 2 Eylül 2013; 20:37:01 >
  • quote:

Resim geldi beyler nasıl yaptın derseniz şansıma kurcalıyodum saçımı böyle bir şekil verebildim nasıl oldu yorumları beklerim

SİLİNEBİLİR

Dostum kısalt biraz gerçekten biraz tombul yüzün var, kesersen iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim tipin de sorun yok neyi dert ediyorsun boşver kuruntu yapma kendi kendine

• intahar hapları satılır ... alo :0539 30......
  • Sende bi ışık gördüm ben.Saçları biraz daha uzat.Birde kıyafet olarak tarz yaratmaya çalış,
    Doğrusunu söylemek gerikerse çirkin durmuyorsun fakat hiç çekici değilsin inek tipi var.Karizma sıfır,sempati sıfır.Kıyafetlerine çeki düzen ver biraz da bakım yap.
  • Saçımı şekillendireyim derken fön makinası jöle dax wax ile çok haşır neşir olursan 30 yaşında kafanda saç maç kalmaz haberin olsun

İllaki şekil vermek istiyorsan iyi bir kuaför bul ve saçını kesim esnasında şekillendir sabahları da ufak hareketlerle düzelt o kadar.
  • @the_thing jole işine girmem sakat fön bilmiyorum ama :D

@mrnobody İşte mesele orda normalde şu an dışarı çıkıyorum üstümde lc den siyah sade bi t-shirt klasik kot pantolon demir kordonlu saat ve nike gri ayakkabı klasik hep böyleyim nasıl değişmem lazım bilemiyorum
  • tipik ergenlik tripleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakalemefurk

Hislerinde haklısın

Geleneksel asosyal konusu ne yaparsın

• Bir şey olmaz.Tipinde o kadar kötü değil,hatta kötü değil.Saçlarını kaldır biraz ve 65'e düş.
  • Bakım-Tarz-Vucut calısması
  • Tipin Ben Kadar olmasada iyi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.