Şimdi Ara

Silinebilir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SoloTurk- -- 24 Kasım 2013; 1:19:17 >

• İndirdiğin film 720p veya 1080p ise indireceğin altyazıda da 720p brrip ibaresi geçmesi lazım.Tutupta dvdrip için olanı brripe atarssan uyumsuz olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

İndirdiğin film 720p veya 1080p ise indireceğin altyazıda da 720p brrip ibaresi geçmesi lazım.Tutupta dvdrip için olanı brripe atarssan uyumsuz olurlar.

Şimdi dogrumu anladım ben x-men first class bluray 720p 6.gb lık bir film indirdim kat.ph den bunun icin Ne yazarsa yazsın sadece 720p brrip indirsem olurmu yani bir sorun olmaz dimi kayma gibi

Yani bluray icin brrip altyazımı indircez xvid v3per gibi garip şeyler yazıorda bunların bi farkı oluyormu bazılarının yazdıkları tam uyuyor bazıları uymuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SoloTurk- -- 24 Eylül 2013; 0:50:50 >
  • Divxplanette indirdigin filmi artinca çıkan altyazilarda isminde 720p olanı indir tam uyar. Brrip ve dvdrip senkronlari farklıdır.Atıyorum altyazı 720p senkronlu olsa bile film rip farkindan dolayıda uyuşmazlık olabiliyor.Küçük bir ihtimalden olsa deneyerek bulmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır cok teşekkür ederim bukadar kısada yardım ettiginiz icin iyi forumlar iyi geceler.

Yetkili arkadaslar konuyu kapatabilirler.
  • Filmin isminin sonunda sunum grubunun adı geçer. Örneğin ; "jOBS.WEBRip.XviD.AC3-WAR"
    Bu sunumu yapan WAR isimli grupmuş. Altyazı indirirken açıklamasında "WAR sunumu ile uyumludur." ibaresinin geçmesi lazım. Veya açıklamanın içinde uyumlu sunum gruplarının listesi olur. Orada WAR'ı gördüğün altyazıyı indireceksin. Diyelim ki grubun adının geçtiği bir altyazı yok. Önce filmin fps'sine bakman gerekir. Filme sağ tıklayıp Özellikler'e gelip oradan da Ayrıntılar sekmesinde bu değeri "Resim Karesi Hızı" nın karşısında bulabilirsin. Genelde bu değer 23 olur. Altyazı sitelerinde de 23.976 olarak geçer. Bundan sonra 720p, BRRip, DVDRip gibi özelliklere bakarsın. Uyumlu altyazıyı indirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

Filmin isminin sonunda sunum grubunun adı geçer. Örneğin ; "jOBS.WEBRip.XviD.AC3-WAR"
    Bu sunumu yapan WAR isimli grupmuş. Altyazı indirirken açıklamasında "WAR sunumu ile uyumludur." ibaresinin geçmesi lazım. Veya açıklamanın içinde uyumlu sunum gruplarının listesi olur. Orada WAR'ı gördüğün altyazıyı indireceksin. Diyelim ki grubun adının geçtiği bir altyazı yok. Önce filmin fps'sine bakman gerekir. Filme sağ tıklayıp Özellikler'e gelip oradan da Ayrıntılar sekmesinde bu değeri "Resim Karesi Hızı" nın karşısında bulabilirsin. Genelde bu değer 23 olur. Altyazı sitelerinde de 23.976 olarak geçer. Bundan sonra 720p, BRRip, DVDRip gibi özelliklere bakarsın. Uyumlu altyazıyı indirirsin.

Cok teşekkür ederim gayet acıklayıcı bir cevap oldu sagolun donanimhaberin yardımsever insanları :)

• Sadece 1080p yada 720p yazmasida yeterli olmayabilir altyazi konusunda birde realese grubu faktörü var

Örnek:

Indirdigin film adi:

Avatar.1080p.bluray.x264.wiki.mkv
    ise

Uyumlu altyazinin adi:

Avatar. 1080p.bluray.x264.wiki.srt

Olmali

Yani filmi ripleyen grupla uyumlu olan altyaziyi seçmek gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi onceki arkadas yazmis gerekli herseyi bosuna yazmis oldum ben yazarken yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

Sadece 1080p yada 720p yazmasida yeterli olmayabilir altyazi konusunda birde realese grubu faktörü var

Örnek:

Indirdigin film adi:

Avatar.1080p.bluray.x264.wiki.mkv
    ise

Uyumlu altyazinin adi:

Avatar. 1080p.bluray.x264.wiki.srt

Olmali

Yani filmi ripleyen grupla uyumlu olan altyaziyi seçmek gerek

Sizede cok teşekkür ederim 1 saat icinde altyazı sorunumu çözdünüz el birligi ile :)

Kat.ph ve yify harici torrent indirebilecegim siteler pm yoluyla tavsiye edebilirmisiniz cogunda orjinal bluray bulmakta zorlanıyorum yify dekilerin hepsi nerdeyse 700 2 gb arası zaten :)

• Bu arada arkadaslar söyle saglam bir torrent sitesi davetyesi yollayabilen olursa cok sevinirim pm atarsanız maili yollarım simdiden cok teşekkürler
  • Bs player otomatik altyazi bulmayi kullaniyorum nette aramiyorum 2 saat.

• bu sitede dizi-film için altyazı hazırlayan var mı?
  • Yify çok sevdiğim bir sitedir.

Onun gibi başka site var mı bilmiyorum. Hele türkçe site bilmem. Davetiyesiz site tavsiyesi

PM lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.